• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar işyerindne kaçak yazıyorum...yakalanırsam çıkarım..:52:
naıslsınız bakalım kilollar gidiyor mu ben tam bir dombidi olarak hayatıma devam ediyorum..dikkat ediyorum aslında işyerine salata getirip ton balığıyla yiyorum falan ama deli gibi şişim..
bu sabah 91.9 çıktım..
en son 24 aralıkta regl olmuştum ..2 kere gebelik testi yaptım negatif..zaten beklemiyordum da hani dedim hep saat gibi işer reglim bir gün bile gecikmezdi..c.tesi dr a gidicem işallah kist falan çıkmaz..bu arada patlayacak gibi şiştim..
moralim her zamanki gibi bozuldu...
bir arkadaşım ist da işe başladı izmirden geldi bizde kalıyor ondan akşamları pek g,remiyorum..
malum işte de yasaklandı...
bilmiyorum güldenim takıma bir faydam da yok istersen çıkayım ben yine bir süreliğine...sen ne dersen ona kabulüm..
kızlar dua edin de bebek falan olmasın biliyorsunuz tedavi görüyorum ve çok kilo aldım...şu anda gerçekten yanlış zaman..ilaç kullanmaya devam etmem gerek hamillik işi bozar..offf çok gerginim.
herşeyin hayırlısı diyorum sizleri çok öpüyorum...
nihalim şuan için çıkmamandan yanayım biraz daha bakalım olurmu çıkarsan 100'e dayanırsın
az dişini sık en azından 8'li rakamları düş be cnm

kilonu böylemi geçeyim:34:

kızlar bendende -1 kilo

yani başlangıç 75 bu sabah 74 kilo :8:
:21::21::21::71::71::71:

tebrikler azrasılam :nazar: :34:

:54::54::54::54:

Günaydın kızlarrr...
ben de kaçaklardanım yine pek fazla girme fırsatım olmadı yine moralsizim canım hiç bir şey yapmak istemiyor modundayım..
çok sevdiğim bir yakınımız bir anda beyin kanaması geçirdi şimdi yoğun bakımda ama doktorlar dua edin ölsün falan demişler yani hiç ümit yokmuş çok çok üzgünüm bu yüzden sürekli aklımda ,dua edip duruyorum..:58:

Kilo olayına gelince bu hafta çok kaçırmadım ama spor eksikliğim hep var yarım kilocuk gitmiş yani 70.5 kaldı yarım kilo sonra inşallah başında 6 koycam kilomun :52:

Sizin menüler süper valla hatta bazen bu ne yaa nasıl dayanıyor bu menüyle dediğim çok kişi var aynen sizleri okuyunca yazasım gelmiyor (halbuki çok yemiyorum bu aralar) ama özellikle xetrax ın menüler beni şaşkına çeviriyor şu süt detoksu günü falan sadece süt ve bitki çayıyla bütün gün asla dayanamam ben illa katı bişeyler yemeliyim yani..

Güldencim 1,5kg gitmiş süperrr..tebrikler canım

Günaydın kızlarrr...
ben de kaçaklardanım yine pek fazla girme fırsatım olmadı yine moralsizim canım hiç bir şey yapmak istemiyor modundayım..
çok sevdiğim bir yakınımız bir anda beyin kanaması geçirdi şimdi yoğun bakımda ama doktorlar dua edin ölsün falan demişler yani hiç ümit yokmuş çok çok üzgünüm bu yüzden sürekli aklımda ,dua edip duruyorum..:58:

Kilo olayına gelince bu hafta çok kaçırmadım ama spor eksikliğim hep var yarım kilocuk gitmiş yani 70.5 kaldı yarım kilo sonra inşallah başında 6 koycam kilomun :52:

Sizin menüler süper valla hatta bazen bu ne yaa nasıl dayanıyor bu menüyle dediğim çok kişi var aynen sizleri okuyunca yazasım gelmiyor (halbuki çok yemiyorum bu aralar) ama özellikle xetrax ın menüler beni şaşkına çeviriyor şu süt detoksu günü falan sadece süt ve bitki çayıyla bütün gün asla dayanamam ben illa katı bişeyler yemeliyim yani..

deryacım öncelikle geçmiş olsun çok üzücü allah şifa versin

senden de yarım gitmiş az daha dişini sık 6....'li haneleri gör emin ol daha çok motive olcaksın
işte herkesin bünyesi bir değil
bnde arkadaşların menülerini süper buluyorum kendim yapamadığım içinde kıskanıyorum:52:

kızlar bendende -1 kilo

yani başlangıç 75 bu sabah 74 kilo :8:
gulsencim paylaşımlarından dolayı ve verdiğin kilodan dolayı seni takıma alıyorum
sadece tek sorum var
daha önce başka bir takımn listesine girdin mi?

selam kızlar günaydınlar..
güldenim sana dün yazmıştım ama görmedin sanırım..birkaç sayfa geride..
benn takımdan koptum artık şirketten eskisi gibi giremiyorum..
yeni arkadaşlar gelmiş onların heyecanını kırmayım zaten kg olayı çözümsüz devam ediyor..
dün gece tartılmıştım 91.9 sabah tartılamadım ..
ben takımdan bir süreliğine ayrılıyorum kızlar...
size arada bir selam vermeye gelirim..
kendinize iyi bakın..

tmm nihalim bir müddet kafanı dinle
izinlisin geri dön ama

Kızlar bn bir komşuya kahveye gidip gelecem
bu sırada bildirim işini tamamlamış herkes yapmış olur inşallah

12 gibi nişan alış verişine gideceğiz annem yok gelemiyecek
bnden büyük olarak giden tek kişiyim
kızlar neler alır erkek tarafı bi akıl verin bana lütfen!!!
bn kendiminkini unuttum daha doğrusu hatırlamak bile istemiyorum

batuhanım nerde o da listeye gircekti

ama diet konusuda baya deneyimliyim :78:
ilk doğumumdan sonra akapunktur ile 2. doğumumdan sonra dietisyenle kilo verdim sonr ara ara 3- 5 kilo verip aldım...geçen kış spor salonuna gittim fakat hiç kilo veremedim ...şimdide kendi çabalarımla vede sizden aldığım destekle yine vereceğim inşallah :34:

Son düzenleme:
azrasilam cok özür dilerim.. gece boyu ders calistim 4 bucuk gibi uyuyunca bu saatte uyanabilmisim :43: yataktan cikar cikmaz kendimi buraya attim.. yarim saat gec kaldim :59: Bu hafta beni ayni kilo olarak gösterir misin canim.. 64, 850 yim cünkü... kilo vermis görünmüyorum regl dönemim basladi baslayacak diye bekliyorum. vücudum bir hayli sis :59: :59:

kızlar ben reglim bu haftada da beni idare edin kilo veridiğimi hissediorum hiç kaçamak yappmadım valla yürüyüşümü eksik etmedim bu hafta aynı kabul edin beni 62.7 olurmu:58:
tmm cnm
biraz gecmi kaldim ne :(((
gecen hafta 99.5
simdi ise 99
listeye aldım senide
yalnız biraz daha paylaşım ve diete dikkat:34:

:8::7::13:
azrasilam cok özür dilerim.. gece boyu ders calistim 4 bucuk gibi uyuyunca bu saatte uyanabilmisim :43: yataktan cikar cikmaz kendimi buraya attim.. yarim saat gec kaldim :59: Bu hafta beni ayni kilo olarak gösterir misin canim.. 64, 850 yim cünkü... kilo vermis görünmüyorum regl dönemim basladi baslayacak diye bekliyorum. vücudum bir hayli sis :59: :59:

cnm bnm hiiiiç canını sıkma bak sende dedin reglm die şişsin
ve emin ol bnde 2-3 kilo fark ediyor sen sabitsin yani

Birtek senay kaldı birde kaçakkız
kaçakkızcım seni son uyarım olsun zaten paylaşımn çok çok az hiç yok denecek kadar
şuan başım o kadar dolu anlatamam ama bn ne olursa olsun girip yazıyorum
ve görevlerimi yapıyorum
sizlerde bir yazı yazmayı çok görmeyin lütfen

batuhan sen daha önc3 hiç bir takımn listesine girmişmiydin
senaygunergul bir daha unutma lütfen

8. TAKIM * *192.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 120,5 / 119,0 / 1,5 / 1,24% )
çokoprens ( 55,8 / 55,8 / 0,0 / 0,00% )
elimphia (92,0) geri dönmek üzere ayrıldı
handerya ( 71,0 / 70,5 / 0,5 / 0,70% )
nightwinglover (80,6) geri dönmek üzere ayrıldı
kacakkiz86 ( 56,0 / 56,0 / 0,0 / 0,00% )
sevgilim_benim ( 62,7 / 62,7 / 0,0 / 0,00% )
mellina ( 68,6 / 67,2 / 1,4 / 2,04% )
xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00% )
papatya89 ( 62,7 / 62,5 / 0,2 / 0,32% )
izemizgi ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00% )
senaygunergul ( 62,4 / 62,4 / 0,0 / 0,00% )
gulsenbasak ( 75,0 74,0 1,0 1,33% ) yeni üye
batuhanim ( 99,5 99,0 0,5 0,50% yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 868,0 / 862,9 / 5,1 / 0,59% )

kızlar listemiz bu
biraz daha senayı bekliyim

Günaydın kızlarrr...

Handeryam az yememe ragmen kilo veremiyorum. o süt detoxunun 1. günü cok kolay gecti de 2. gününe dayanadim kan sekerim düstü galiba cok üsümüstüm. sanirim senin dedigin dogru vücut kitlik sanip depo yaglardan az harcamaya basliyor.. gectigimiz hafta böyle oldu hafta boyu az yemis olmama ragmen verdigim 400 gr. cikti . bu hafta regl azizligine ugradim kilom ayni cikti ama vücudum cok sis, verdiysem de bilemiyorum... Bugün doktora gidip kan degerim ve günlük ideal kalorimi ögrenip kalori diyeti ile kilo vermeyi kafama koydum :34: :34:

Insallah sende bir an evvel istedigin kiloya ulasirsin 60 li sayilarda görürürüz seni canim :54:

Yakininiz icin de Allah acil sifalar versin.. üzgünüm :59:

tmm cnm

listeye aldım senide
yalnız biraz daha paylaşım ve diete dikkat:34:

:8::7::13:

cnm bnm hiiiiç canını sıkma bak sende dedin reglm die şişsin
ve emin ol bnde 2-3 kilo fark ediyor sen sabitsin yani

sagolasin kaptanim her cuma dedigim gibi önümüzdeki maclara bakacagiz artik :61: ne güzel sen 1 bucuk kilo vermissin canim cok sevindim . sende kac hafta benim gibi sis sis gezmis kilo verememistin dimi :44: folklora gidebilme firsati bulamadin hala dimi canim ?? kardesinin istenme günüydü ilk gün ?? bu hafta ne cok yogundun :44:

Handeryam az yememe ragmen kilo veremiyorum. o süt detoxunun 1. günü cok kolay gecti de 2. gününe dayanadim kan sekerim düstü galiba cok üsümüstüm. sanirim senin dedigin dogru vücut kitlik sanip depo yaglardan az harcamaya basliyor.. gectigimiz hafta böyle oldu hafta boyu az yemis olmama ragmen verdigim 400 gr. cikti . bu hafta regl azizligine ugradim kilom ayni cikti ama vücudum cok sis, verdiysem de bilemiyorum... Bugün doktora gidip kan degerim ve günlük ideal kalorimi ögrenip kalori diyeti ile kilo vermeyi kafama koydum :34: :34:

Insallah sende bir an evvel istedigin kiloya ulasirsin 60 li sayilarda görürürüz seni canim :54:

Yakininiz icin de Allah acil sifalar versin.. üzgünüm :59:

sagolasin kaptanim her cuma dedigim gibi önümüzdeki maclara bakacagiz artik :61: ne güzel sen 1 bucuk kilo vermissin canim cok sevindim . sende kac hafta benim gibi sis sis gezmis kilo verememistin dimi :44: folklora gidebilme firsati bulamadin hala dimi canim ?? kardesinin istenme günüydü ilk gün ?? bu hafta ne cok yogundun :44:

evet gidemedim cnm belli bugünde gidemeyeceğim nişan alış verişi
haftaya da nişan
en iyisi okullar başlasın öyle iyi olcak
düğüne kadar çoooooook zayıflamam lazıııııııııım çoooooooooooooook
tek kardeşim sonuçta
başka yok
sende sıkma canını bn haftalarca şiş gezdim gör bak haftaya süper rakamlar çıkacak senden eminim

Back