seninde menün süper görünüyoii akşamlar kızlarrrbugünki menüm
sabah:
Süt 0.1 LİTRE 68
Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
öğle:
Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33
Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
ara:
Elma 1 ADET 60
akşam:
Gözleme 0.3 ADET 113.4
Kavurma 20 GRAM 134
Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
Şekerpare 50 GRAM 116 (1 adet yedim kaç kalori bilemiorum:26:)
toplam:929 kalori
spor: 40 dk yürüyüş
yok tatlım 6 sene oldu burda olalı fazla güzel bir yer sayılmaz aslınma ama buyur gel ama ben güzel yerinde durmuorum o başkamutlaka güzel yerleri vardır inş bende yazın gezicem ben bologna die şehirin yakındalarında duruorum
kızlar benim bi sorunum var :26: ben su içemiyorum canım istemiyo zorla içincede resmen midem bulanıyo
948 kalori mi aldı?
Sadece 948 kaloricik mi?
Umarım bu sadece birkaç günlük telafi listesidir, daima bu kadar düşük kalori almaya niyetlenmezsin canım
Hayatim canimm..ne diyeyim 40 kere masallah vallahi... Kilo sayin kücülmüs ama azmin gözümde seni 40 kez daha da büyüttüinsallah diger kilolarini da saglikli bir sekilde kisa zamanda verirsin...
italyada hangi sehirdesin canim ,orda mi dogdun ? Belki gelirim oraya yazin filan rehberligini rica ederim
Bende avusturyada yasiyorum batuhanimviyanada misin sende ? ambalajli ürünlerin üzerinde kalori miktarlari yaziyor ,bugün mutfak tartisi aldim saturn den gayet uygun ve kullanisli keske daha erken alsaymisim.. Tara sini aliyorsun filan tam kalori ölcümü yapabiliyorsun. Bir düsün bence her zaman lazim olacak birsey
Bu hafta sen bu isi hallettin canim yaa !!! ben yarin kilo bildirimimde yerimde sayacagim bu sabah baktim degisen hic birsey olmamis.. 64,850.. üzülmüyorum cünkü..regl dönemimin arefesinde kilo almadigimi, ayni kiloda oldugumu görmüs olmam sevindirdi bile beni
Günaydın kılzar. Nasılsınız bakalım. Ben idare edityorum ama kilo ile ilgili hiç birşey yapmıyorum.
Bayadır giremedim zaten bir hafta filan cezalıydım kk dan. Biriyle tartıştım.
Anca fırsat buldum sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor diyet filan..
Günaydın günaydın günaydın
güne hasta başladım umarım çabuk iyileşirim. az önce tartıldım 67.2 çıktım. geçen hafta 68.6 idim.
bu hafta günlerim hep okulda geçti ders kayıtları için. bu yüzden paylaşım yapamadım hiç çok üzgünüm. 7 şubatta da derslerim başlıyor zaten. her gün olmasa da girip yaptıklarımı yazarım ve cuma bildirimlerini kaçırmam ama çok sık giremicem artık siteye.
umarım herkes için kilo verilmiş bir haftadır bu hafta
herkese günaydııınnnn
nasılız bakalım kızlar ?? ben süperim ...acaba kilo bildirimini burayamı yapıcam yoksa özelden filanmı ...
kızlar bnde yazayım
-1,5
yani
geçen hafta 120,5
bu hafta 119,0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?