Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar 1 haftadır giribim. Rapor aldım yatak döşek yatıyorum. Üzgünüm ama bu hafta hiç diyet yapamadım .iyileşmemiçin zorla yemek bile yedirdiler.
Hareket de yapamadım . o yüzdenbu hafta tartılmak istemiyorum. Kilo almış ise çok üzülürüm.
cuma tartılmasına bu hafta kilo bildirmesem olurmu ? çok üzgünüm iyi sanırsam iyi bir öğrenci olamayacak gibiyim.

hepinize başarılı bir hafta diliyorum yarın için

hepinize iyi akşamlar takım arkadaşlarım :79:

şöyle bir günü özetleyeyim size :)

sabah : 1 dilim beyaz ekmek
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 çatal peynir
1 çatal helva
tek şekerli 1 bardak çay

bu kahvaltıyı oldukça geç yaptığımdan akşam öğününe kadar küçükatıştırmalar yaptım :)

1 portakal
1 avuç karışık kuruyemiş
1 şişe maden suyu

1 portakal

tabi bunlar arlıklarla yendi...

akşamıda birazdan yiyorum

5 kaşık yağsız pirinçsiz pırasa yemeği
5 kaşık tavuklu bulgur pilavı ( az yağlı )
1 bardak ayran

birde 20 dakika lesliie ile yürüyüş yavaş yavaş çoğaltırım inşallah

Çok geçmiş olsun canım, inş bir an önce iyileşirsin

Gülşencim liste çok güzel :128:

Spor dediğin zaten zaman istiyor, birden zorlayınca 3 gün yerinden kalkamıyorsun

Henüz araştırmaya vaktim olmadı ama en kısa zamanda alıcam :)

Eğer sen benden önce kullanırsan gelişmeler hakkında beni bilgilendirirsin, eğer ben senden önce kullanırsam ben de seni haberdar ederim

2-3 gün protein yüklemesindeyim, sonra yine kalori sayımı :)

Liste yazmama gerek yok; gün boyu yağsız yoğurt ve grillde pişmiş koca bir piliç yiyicem

2-3 gün boyunca böyle. Metabolizma biraz hızlansın, çalışsın proteinlerle, her zaman faydasını görmüşümdür

Henüz araştırmaya vaktim olmadı ama en kısa zamanda alıcam :)

Eğer sen benden önce kullanırsan gelişmeler hakkında beni bilgilendirirsin, eğer ben senden önce kullanırsam ben de seni haberdar ederim

insallah ben alirsam haberdar ederim seni bakalim ismini felan arastirim bi netten ondan sonra koyulurum aramaya

buda hesapladigim gibi kopyaladim ve yapistiracagim menüm :))

sabah

çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 fincan 40 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
omlet - sade 1 por. 128 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
kaşar peyniri (yağlı) 20 gr. 82 cal.

ara

elma 1 ad. 60 cal.

öglen

disardaydim yok malesef

ara

yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.

aksam

pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
elma suyu 250 ml. 117 cal.

aldigim kalori 948
yaktigim kalori 400

su 2 litre
2 bardak dogadan form cayi
spor temizlik yaptim :))))

948 kalori mi aldı?
Sadece 948 kaloricik mi?
Umarım bu sadece birkaç günlük telafi listesidir, daima bu kadar düşük kalori almaya niyetlenmezsin canım

Canım aslında 120'nin kıyılarından 80'lere geldim :)

Ticker da bazen foruma kayıt olduğum zamandan beri verdiğim kilo miktarını gösteriyorum, bazen de 2010'un başından beri verdiğim kiloyu

Hayatim canimm..ne diyeyim 40 kere masallah vallahi... Kilo sayin kücülmüs ama azmin gözümde seni 40 kez daha da büyüttü insallah diger kilolarini da saglikli bir sekilde kisa zamanda verirsin...

evt tatlım alışverişi seviorumda işte kilo verince daha çok sevicemmmm italyadayım cnm ben çok saol geçmiş olsun dileklerin için

italyada hangi sehirdesin canim ,orda mi dogdun ? Belki gelirim oraya yazin filan rehberligini rica ederim

Bende avusturyada yasiyorum batuhanim viyanada misin sende ? ambalajli ürünlerin üzerinde kalori miktarlari yaziyor ,bugün mutfak tartisi aldim saturn den gayet uygun ve kullanisli keske daha erken alsaymisim.. Tara sini aliyorsun filan tam kalori ölcümü yapabiliyorsun. Bir düsün bence her zaman lazim olacak birsey

Bu hafta sen bu isi hallettin canim yaa !!! ben yarin kilo bildirimimde yerimde sayacagim bu sabah baktim degisen hic birsey olmamis.. 64,850.. üzülmüyorum cünkü..regl dönemimin arefesinde kilo almadigimi, ayni kiloda oldugumu görmüs olmam sevindirdi bile beni

Eveettt sira geldi günün hesabina

Dün yaptigim süt detoxuna ( gün boyu 1 litre süt sadece ) bugün dayanamadim... asiri üsüdüm gece ve sabah.. icimi isitamadim bir türlü sanirim kan sekerimi düsürdü. O yüzden bu sabah normal bir kahvalti yapayim dedim.. komsum kahvaltiya cagirinca güzel bir teklif oldu degerlendirdim Kahvaltida tabiki sayamadim gram olarak ama herseyden bir parca tadina bakarak yedim ama ekmek yemedim sabah kahvaltimi 400 kalori olarak yuvarliyorum... recel ,bal ,ekmek ,patates kizartmasi yemedim cünkü. sucuk ,haslanmis yumurta , domates ,salatalik ,zeytin peynir yedim.

uyaninca 1 su bardagi su

Sabah 400 kcal , 4 kupa sekersiz cay (0 kcal )

Ögle 1 portakal 50kcal

Aksam 65 gr yagsiz Thunfisch 73 kcal
30 gr roka 7.2kcal
1 dilim siyah ekmek 60 kcal
yarim limon 8 kcal

Ara 1 bardak yesil cay 0kcal

toplam 598.2 ~ 600 kcal

Sanirim ben az yiyorum yaa :44: kalori miktarina bakinca sok diyet gibi olmus :44:

Spor yapamadim bugün gün boyu disardaydim cok yoruldum..yeterince enerji harcamisimdir zaten :44: farkettim de toplam

Etracım az mı???
Çok çok az olmuş
Ama her gün böyle beslenmezsen sorun yok :)

Etracım az mı???
Çok çok az olmuş
Ama her gün böyle beslenmezsen sorun yok :)

yarin bir tramisu yiyeyim de gör (tramisu yapma sözüm var arkadasima da.. onunla beraber 1 dilim de ben yerim herhalde ) artik dikkat edecegim günlük 1200-1300 kcal u asmayacagim. bugün doktor bir arkadasimla görüstüm kiloma göre 1 ayda 5 kilo vermemi cok sagliksiz buldu :44: günlük 1400 kaloriyi asmamam gerektigini söyledi.. doktora gitmeyi düsünüyorum. kan degerlerimi filan ölctürüp ideal kalori miktarimi tespit ettirtecegim. Doktorun söyledigi orani asmadan kilo verecegim ,akillandim hem artik mutfak tartim da var.. gram gram ölcüp kcal. sine bakip kontrollü yemeyi planliyorum canim

ii akşamlar kızlarrr bugünki menüm

sabah:
Süt 0.1 LİTRE 68
Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160

öğle:
Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33
Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

ara:
Elma 1 ADET 60

akşam:
Gözleme 0.3 ADET 113.4
Kavurma 20 GRAM 134
Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
Şekerpare 50 GRAM 116 (1 adet yedim kaç kalori bilemiorum:26:)

toplam:929 kalori
spor: 40 dk yürüyüş

yok tatlım 6 sene oldu burda olalı fazla güzel bir yer sayılmaz aslınma ama buyur gel ama ben güzel yerinde durmuorum o başka mutlaka güzel yerleri vardır inş bende yazın gezicem ben bologna die şehirin yakındalarında duruorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…