Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

takipteyim öyleyse seni canım :) merakla gelişimini okumayı bekliorum

ii aksamlar kizlar benim bugunki menum:

sabah:
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Beyaz Peynir 40 GRAM 100
Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
Çay 1 ADET 5

ara:
Elma 1 adet 60

Aksam:
Izgara Köfte 0.2 PORSİYON 61.8
Elma 1 ADET 60
Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Menemen 1 PORSİYON 179

ara:
Mandalina 1 ADET 50

TOPLAM: 742 kalori

spor olarak yarim saat yuruyus (bugun bu sene ilk defa kar yagdi kar yuzunden fazla hizli yuruyemedim ama eglenceli oldu) 100 kez baseni duvara vurma denedim yatmadan 100 kez daha yapicam

Bu arada ne yaptım bugün kısaca yazıyım;

gün içerisinde bol bol su içtim. sadece sabah ekmek yedim 2 dilim.(tost)
akşam yemeğinde çorba içtim. bir de bir tabak makarna.

bir kaç hafta zorlanmadan beslenicem. zaten ben yemek değil çikolata, tatlı tüketerek kilo alan biriyim.
bağırsaklarım biraz düzene girene kadar pek diyet yapmıcam normal beslenicem ama çikolata yemicem tabi :))

peki hayatim yazayim hemen dün ve bugünü... Kusura bakma yogun bir pazar günüydü.. mesajini simdi okuma firsati buldum. Tesekkür ederim ayrica.. iyi günümde de zor günümde de yanimda bulundugun icin...iyi ki varsin !!

Dün :
Sabah : 1 tabak meyve ( 2 kivi , 10 lici )

Aksam : Yarim tabak nohut yemegi ,
Yarim tabak patlican yemegi
100 gr. kadar tavuklu pilav , salata

Ara : leblebi ,kabak cekirdegi, ( her birinden 15-20 tane )
1 kase muzlu muhallebi
1 kupa cay

Spor : 1 saat callanetics

Bugün :

Sabah : limonlu salata

Ara : 250 gr. yogurt

Ara : 1 yesil cay

ögle : 1 simit

ara : 1 dilim baklava

Aksa : salata , haslanmis yagsiz makarna ( kepekli undan yapilan siyah makarna )

Ara : 250 gr. yogurt

Spor yapmadim ama sabah 7 den bu saate kadar asiri yogun bir gün gecirdim... sporda harcayacagim enerjiyi gün icinde fazlasiyla harcadigimi düsünüyorum..

günaydın kızlar nasılsınz
az kalorili bol sporlu bir gün ve hafta diliyorum hepimiz için

Günaydın Azracım, nasılsın?
Biraz olsun iyileşebildin mi? :26:
Ben bugün sevnçliyim, tartıda 200 gr daha az olduğumu gördüm

Gümaydın Etracım :)
Dünkü menüne baktım, şöyle bir kalori hesaplaması yaptım. 2000-3000 kalorilik şeyler yememişsin :)
Dün kalori sayımı yaptığını farz et. Kalori sayımı yaptın ve günlük ihtiyacını dolu dolu aldın, ne eksik ne fazla :)
Bugün de tekrar diyete, yemeklerden kısmaya devam ediyorsun
Seni avutmak için söylemiyorum, bence kalori olarak listen korkulacak bir liste değil :)

SELAM KIZLAR NABERSİNİZ hafta sonu yoktum ama ipin ucunu kaçımadım bu hafta 60 ın altına inmeyi düşünüyorum inşallah eee düğüne az kaldı 55 yada 53 olmam lazım bu arada spora yazılıyorum bu hafta kilo verirken sıkılaşmamda lazım tabii tamamenlistemi yazamıycam ama düşük kaloriye dikkat ediyorum tatlı ve abur cubur yook öğlenleri müsli bakalım cuma ne olacakinşallah herkez istediği forma bir an önce sağlıklı bir şekilde ulaşır herkeze mutlu çokkkkk mutlu günler diliyorum

kızlar monoton bir diyet hikayeniz yok hep yenilik hep yenilik harikasınız
hergün yazamasam da takipteyim sizi
inşallah sağlığınızı bozmadan kilo verirsiniz bunu canı gönülden istiyorummm:81:

Ben de sağlıkl bir şekilde kilo vermemizi ümit ediyorum canım, inş öyle de olur

Şenaycım seni çok hırslı görüyorum :)
İnş bu hırsın hiç bitmez hedefine ulaşana kadar çünkü bizi kamçılayan bu :)
Hangi spora yazıldın? Fitness, aerobik...?

Tesekkür ederim canim.. hafta sonu kilo aldim mi acaba diye merakla tartiya baktim tam 65 cikti.. 200 gr. görünüyor o da cumartesidendir herhalde :44:

Bugün adam akilli kalori sayimi yaparak günü bitirecegim.. protein diyeti icin hic keyfim yok . saat 2 oldu nerdeyse hala birsey yemedim.. canim hic birsey istemiyor

Merhaba Etracım :)

Bugün forumda bakım çalışması vardı, uzun sürdü, defalarca denedim ama giremedim.

Yemeğin pişirme şekli de çok önemli canım. Mesela 1 sigara böreği yufkasıyla ve peyniriyle pişmemiş halde 50 kalori yaparken yağda kızarttığında 150-200 kalori ediyor

Sen tam olarak hangi yemeği yapmak istiyorsun. Yardımcı olayım

ii akşamlar canlarımmmmmm menümm gelsinnnnnnn

Sabah:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Süt 0.1 LİTRE 68
Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5

Ara:
2 bisküvi 100

öğle:
SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
Zeytinyağlı Biber Dolma 1 PORSİYON 265

Akşam:
Sulu Köfte 0.5 PORSİYON 128
kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
zeytinyağlı bamya 0.5 1 porsiyon 69.5

Toplam: 984

1 saat orta tempoda yürüyüş ve 500 kez basen duvara vurma

slm kızlar herkeslere iyi gecler dilerim,
ezelim bitti kendimi attım buraya

bugün sabah evden bir çıktım çıkış o çıkış oldu resmn
aklımda olmayan bir çok yere gittim
ve kendim için birşey yaptım,
bn ortaokul son sınıftayken folklör oynuyordum kızlar 98 de adana birincilimiz türkiye 3.lüğümüz vardı
eski bir arkadaşım taa ozamanlardan adana dışındaydı adanaya tekrr döndü ve onun vesilesiyle tekrrdan folklöre yazıldım hemide eski öğretmni bularaktan tabii kendisi
öğrtmn değil müdür olmuş(ama ki tanıyamadı bniii tabii ozmnlar dal gibi kızdım(( )
ama onun vesilesiyle başlamış oluyorum
pztesi çarşamba cuma akşam 6-8 arası
mesafe olarak biraz uzak dolmuşa binsen 10dk felan ama biz o arkadaşımla yürüyerek gidip gelecğiz o da bn gibi şişgo çoook ii oldu bn ve arkadaşım için
çok karışık anlattım sanırırm
ama bnm için çok iyi olacak
çok iyi bir spordur aslında kısacsı spor yaptığını farketmeden hareket etmek diyim

Evet tatlim bende giremedim o ara.. Kafama göre pisirdim bende.. pirasa yemegi pisirdim cok azicik zeytinyagi kullandim. Yemege kullandigim tüm malzemelerin kalori oranlarini buldum toplam yaklasik 500 kalorilik bir yemek yapmisim . Yarisini aksam yemegi olarak yedim.. dur bugünkü menümü yazayim hemen baslamisken anlatmaya

Uyaninca 2 su bardagi su

Sabah : papaya ,portakal ve mangodan olusan meyve salatasi (109 calori)

Ara : 1 bardak sahlep (kalorisini bulamadim 200 diyorum)

Aksam : 1 tabak pirasa yemegi ( 250 )

Ara : 1 portakal (48)

Ara : 2 kupa sekersiz limonlu cay

Toplam 607 calori

aksam misafir gittigim yerde cayin yaninda pasta ve cerezler vardi.. pasta yemedim ama cerezlerden (findik ,samfistigi ve cekirdek )yedim biraz.. kac kalori olduklarini hesaplayamam simdi gr. olrak bilemiyorum. herhalde en fazladan 400-500 calori olur..

spor : yarim saaat lesli sansore ile yürüyüs

1 saat callanetics

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sıradan bir yazayım bakim

çkoprens:tatiln güzel geçiyordur inşallah cnmm

elimphia: nihalcim akşamları evden de pek giremiyorsun sanırrım

nightwinglover:wingim 200gr vermiş olmana çok sevndm

kaçakkız86:adın gibi kaçaksın nerdesin sen bak kızıyorum artık

sevgilim_benm: senide göremiyorum pek cnm gördüğüm zamna yazdığın menüler gayet güzel ama ki biraz daha paylaşım

mellina: mellinacım son zamanlarda bn seni pek bir keyifsiz görüyorum neden tatlım verdiğin kiloyu almadan dolayıslaysa sıkma canını sen söyledin reglm die
regl olayın bitsin tekrrdan asıl olurmu cnm
extrax : saan diyecek lafım yok menü paylaşım spor süper

papatya89apatyacım menüler süper biraz daha paylaşım sadece

izemizgi:bu arkadaş yazıyormu bn pek görmüyorum da:26:

senaygunergul: sende gayet iii az daha paylaşım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…