Canım 2 gün boyunca sadece doğal meyve suyu içiyorsun, istediğin kadar ama katı halde tüketemiyormuşsun.
Ben meyveleri katı halde tüketmeyi sevdiğim için sordum ama olmuyormuş, sadece meyve suyu.
Daha önce denemedim, yarın başlicam. Sonucu size bildiririm :)
Eğer faydasını görürsem ve verdiğim kiloyu 2-3 gün normal beslenmeye geçmeme rağmen geri almazsam size de tavsiye ederim :)
Arada kendini şımartman gerekiyor, sen bunu yapmamıştın, böylelikle yapmış oldun :)
Pişmanlık duymana gerek yok, kaldığın yerden aynen devam.
Ama ne olursa olsun, çok yemiş bile olsan, mutlaka listeni yaz.
Bak ben kol böreklerini yediğim zaman bile yazıyorum, siz de beni sopalıyorsunuz
günaydın kızlar nasılsınz
az kalorili bol sporlu bir gün ve hafta diliyorum hepimiz için
peki hayatim yazayim hemen dün ve bugünü... Kusura bakma yogun bir pazar günüydü.. mesajini simdi okuma firsati buldum. Tesekkür ederim ayrica.. iyi günümde de zor günümde de yanimda bulundugun icin...iyi ki varsin !!
Dün :
Sabah : 1 tabak meyve ( 2 kivi , 10 lici )
Aksam : Yarim tabak nohut yemegi ,
Yarim tabak patlican yemegi
100 gr. kadar tavuklu pilav , salata
Ara : leblebi ,kabak cekirdegi, ( her birinden 15-20 tane )
1 kase muzlu muhallebi
1 kupa cay
Spor : 1 saat callanetics
Bugün :
Sabah : limonlu salata
Ara : 250 gr. yogurt
Ara : 1 yesil cay
ögle : 1 simit
ara : 1 dilim baklava
Aksa : salata , haslanmis yagsiz makarna ( kepekli undan yapilan siyah makarna )
Ara : 250 gr. yogurt
Spor yapmadim ama sabah 7 den bu saate kadar asiri yogun bir gün gecirdim... sporda harcayacagim enerjiyi gün icinde fazlasiyla harcadigimi düsünüyorum..
kızlar monoton bir diyet hikayeniz yok hep yenilik hep yenilik harikasınız
hergün yazamasam da takipteyim sizi
inşallah sağlığınızı bozmadan kilo verirsinizbunu canı gönülden istiyorummm:81:
SELAM KIZLAR NABERSİNİZ hafta sonu yoktum ama ipin ucunu kaçımadım bu hafta 60 ın altına inmeyi düşünüyorum inşallah eee düğüne az kaldı 55 yada 53 olmam lazım bu arada spora yazılıyorum bu hafta kilo verirken sıkılaşmamda lazım tabii tamamenlistemi yazamıycam ama düşük kaloriye dikkat ediyorum tatlı ve abur cubur yook öğlenleri müsli bakalım cuma ne olacakinşallah herkez istediği forma bir an önce sağlıklı bir şekilde ulaşır herkeze mutlu çokkkkk mutlu günler diliyorum
Günaydın Azracım, nasılsın?
Biraz olsun iyileşebildin mi? :26:
Ben bugün sevnçliyim, tartıda 200 gr daha az olduğumu gördüm
Gümaydın Etracım :)
Dünkü menüne baktım, şöyle bir kalori hesaplaması yaptım. 2000-3000 kalorilik şeyler yememişsin :)
Dün kalori sayımı yaptığını farz et. Kalori sayımı yaptın ve günlük ihtiyacını dolu dolu aldın, ne eksik ne fazla :)
Bugün de tekrar diyete, yemeklerden kısmaya devam ediyorsun
Seni avutmak için söylemiyorum, bence kalori olarak listen korkulacak bir liste değil :)
winglowercigim.. hadi bana yardim et.. sebze yemegi yapmak istiyorum. kac kalori oldugunu kullandigim her malzemenin kalorisine bakarak mi hesaplayacagim ?? yoksa pisme sekli kalori oranini degistirir mi . normal ocakta pisirecegim firinda degil .
Merhaba Etracım :)
Bugün forumda bakım çalışması vardı, uzun sürdü, defalarca denedim ama giremedim.
Yemeğin pişirme şekli de çok önemli canım. Mesela 1 sigara böreği yufkasıyla ve peyniriyle pişmemiş halde 50 kalori yaparken yağda kızarttığında 150-200 kalori ediyor
Sen tam olarak hangi yemeği yapmak istiyorsun. Yardımcı olayım
Herkese günaydınlar :)
Güne 600 gr vermiş olarak başladım ve çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?