selam herkese bende araniza katildim allahin izniyle
bu arada kaptanimiza tesekkür ediyorum
kendimi tanitim
1.65 boyundayim 28 yasindayim
2 cocuk annesiyim ve 99.5 kiloyum
umarim cok güzel paylasimlarda bulunur ve birlikte zayiflayabiliriz
size hemen bir soru sormak istiyorum bu kaliori hesabini nasil yapiyorsunuz ???
yani tartmam felanmi gerek yoksa ???
Takımımıza hoş geldin Batuhanim :)
Takım kaptanımız Azrasılam.
Şu aralar hasta, takıma maalesef pek gelemiyor
Genel kuralları biliyorsun sanırım :)
Günlük olarak yeme düzenin hakkında paylaşımlarda bulunuyorsun.
Cuma günleri saat 12'ye kadar kilo bildiriminde bulunuyorsun.
Takım kuralları gereği 1 ya da 2 hafta deneme süresi var.
Eğer katılımın çok olursa ilk hafta bile listeye alınabilirsin :)
Katılımının sürekli, paylaşımlarının bol, kilo verme mücadelenin de başarılı olmasını dilerim
Tekrar hoş geldin
Kalori sayımıyla kilo vereceksin sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mi-yontemiyle-kilo-verenler.html#post17396126
Bu başlıkta kalori sayımı yöntemiyle kilo vermeye çalışan hanımlar paylaşımda bulunuyor.
İstersen gruba bir göz at, bizim takımın yanı sıra orada da paylaşımda bulunursan herkes kalori sayımı konusunda sana yardımcı olmaya çalışacaktır.
Kalori sayımı yaparken bazı siteler var, besinlerin isimlerini girdiğinde direkt hesaplama yapıyor, onları kullanıyoruz.
Özelden sana sitelerin ismini de gönderiyorum şimdi :)
Şimdiden kolay gelsin
1 adet meyveli yoğurt * 125 cal
toplam:1180 cal
selam herkese bende araniza katildim allahin izniyle
bu arada kaptanimiza tesekkür ediyorum
kendimi tanitim
1.65 boyundayim 28 yasindayim
2 cocuk annesiyim ve 99.5 kiloyum
umarim cok güzel paylasimlarda bulunur ve birlikte zayiflayabiliriz
kızlar dün menümü yazamadım bugün yazıyım sabah: 1 bardak süt peynir yarımdanda az kepek ekmek öğle bir bardak çay ve 1 taabak barbunya yemeği arada 1 elma akşam yarım tabak fasulye yemeği 3 kaşık pilav bir kase mercimek çorbası arada 1 portakal 1 mandalin ve 2 tane bisküvi 12de uyuduğum için biraz fazla oldu birde dün ateşim vardi nezle olmuşum geçti hemen evdekilerden hapımı felan içtim uyudum biraz birde dün gece kulağıma su kaçtı öldüm uyuyana kadar iki gündür sabah 6da uyandım allahtan geçti bugün çok rahatladım allah kimseyi hasta etmesin çok zor valla nesem bugünki menümde sabah: 1 bardak çay 3 siyah zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim kepek ekmek
buda asıl diyetin sayfasında yazanlar. ben sadece öneride bulunuyorum kızlar. yapıp yapmamak sizn iradenizde. belki beni,m gibi böyle birşeyler arayanlar vardır die yazdım. bende yarın yada yarından sonra başlamayı düşünüyorum.
Pazartesi ve salı günü sadece %100 doğal meyve suyu içerek detoks yapıcam.
Tartıda güzel değişikliklerin olmasını bekliyorum
Diyet sonucundaki başarılar ilgi çekici, ben de okudum ama sadece bunu içerek dayanamam
hehe yazımdan hemen önce sen yazmışın canım. limonata diyetine beraber başlayabiliriz eğer denemek istersen?
telepati yöntemiyle anlaşıyoruz sanırım:)) daha sormadan cevap vermişin. tamam canım herkes kendi bünyesini bilir sonuçta. ben aç kalsamda zayıflayamayanlardanım. yemeye başlayınca da yiyesim geliyo. bakalım denicem ben bunu
Pazartesi ve salı günü sadece %100 doğal meyve suyu içerek detoks yapıcam.
Tartıda güzel değişikliklerin olmasını bekliyorum
ouvvv! Nasıl bi şey bu wingcim? bana meyve de yeter ki bayıla bayıla yaparım valla bunu ben :)))
kızlar beyonce un yaptığı bir detoks buldum. hatun 10 gnde 20 kilo vermiş. tamam biliyorum sağlıksız diyeveksiniz.ayrıca hepiniz sağlıklı biçimde kilo vermeye odaklanmışınız. aslnda bende öyle ama çabk versem fena olmucak. formlarda gezinirken bir arkadaşın yazdığı yorumu gördüm aynen şöyle:
Limonata Diyeti ile 12 günde 9,5 kilo verdim.
Merhaba arkadaşlar,
Bu mesajı yazmak için biraz geciktim aslında. geçtiğimiz yaz uyguladığım Akçaağaç şuruplu Detox Limonata diyetinden bahsetmek istiyorum size. Hatta sırf bunu anlatabilmek adına üye oldum diyebilirim :)
Konu başlığı olarak bu diyet vardı sitede ama kimse denememiş anladığım kadarıyla, gerçekten de dayanılması zor bir diyet gibi görünüyor. ama işin aslı öyle değil.
Ben bir cesaretle 73 kiloyken bu diyete başladım. Toplamda 12 gün yaptım. Ve gerçekten en hızlı ve en güzel kilo verdiren diyet (ki diyet değil aslında bir detox ve arınma yöntemi olarak da tavsiye ediyorum) diyet sonunda 63,5 kiloydum. ve o kiloları geri de almadım. beslenmeme de dikkat etmediğim halde almadım geri.
Sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce iyodu alınmamış deniz tuzunu su ile karıştırıp içiyordum önce, gün içerisinde de en az 6 en fazla 12 bardak kadar limonata hazırlayıp onu tükettim. Bu detox 12 gün sürdü. bu süre boyunca ciddi bir su tüketimim de oldu. Zaten bol bol suya ihtiyaç duyuyor vücut. toksinlerden arınıyor, cildim hiç olmadığı kadar iyi görünüyordu bunun sonunda.
10 gün boyunca sabahları yarım saat - 40 dakka kadar yüzdüm. arada yürüyüş yaptım ama o da yarım saatten fazla değildi.
Bu diyet ilk 2 gün gerçekten zorluyor, açlık ve üşüme olabiliyor ama ondan sonraki günlerde gayet enerjik ve zinde hissediyorsunuz. sabahları erkenden uyanıyordum ister istemexz, gece de erken yatıyordum. uykum düzene girdi, bağırsaklarım düzeldi. yani genel olarak gerçekten işe yarayan uyguladığım diyetler arasında bir tek bu diyet oldu.
Yine de size tavsiyem bir doktor kontrolünde yapın. benimki biraz cesaret oldu ama herhangi bir hastalığım da yok çok şükür. şeker, tansiyon vs... gibi.
Benim anlatacaklarım bu kadar. Diyetin ayrıntılı listesi sitese mevcut olduğundan ben buraya tekrar yazmıyorum. herkese sevgiler...
bu yazıyı gördükten sonra kafamda ışık yandı ve araştırdım. beyonce un detoksuymuş. ayrıca sırf bağırsaklarımızda 4-5 kilo gereksiz fazlalık oldğunu düşününce olabilitesi yüksek geldi.
Beyonce 10 günde 20 kiloyu nasıl verdi?
Limonata Diyeti son zamanlarda moda olan eski bir diyet türüdür. Beyonce Knowles gibi ünlüler hızlı kilo vererek bu diyetin gücünü doğruladılar. Beyonce, bir taraftan açıkça bu diyetin bilinçsizce yapılmamasını söylerken bir taraftan da “Dreamgirls” adlı film için bu diyeti uygulayarak 20 kilo verdiğini de itiraf etmekten kaçmadı. Ünlülerin aslında bu diyeti kullanma nedeni vücuttan sağlıksız maddeleri atma amaçlı.
Diyetin Bileşenleri ve Uygulanışı
Limonata Diyeti içinde hiç katı yemeğin tüketilmediği bir diyet türüdür. Onun yerine saf limon suyu, akçaağaç şurubu ve arnavut biberi tüketilir. Bu diyetin temel olarak tarifi şöyle:
•İki yemek kaşığı limon suyu (taze sıkılmış olması daha faydalı), iki yemek kaşığı katıksız akçaağaç şurubu (‘B’ derecesinde)
•Az miktarda arnavutbiberi
•1 bardak kadar oda sıcaklığında ya da soğuk filtreli su
•Bütün bu malzemeyi karıştırın ve için.
Uzmanlar, günde 6 ile 12 bardak arası içilmesini önermekte.
Bu diyet kısa süreli olmak üzere tasarlanmış. Aslında vücudu içten dışa temizleme amaçlı yapılmış olan diyet hızlı kilo vermeye de yarıyor. Zayıflamak için kolay bir yol olmadığı kesin. Aynı şekilde katı yemek tüketmediğinizden kendinizi bitmiş hissetme ihtimaliniz de yüksek. Her ne kadar uç bir yöntem olsa da kilo vermek ve vücudu dengede tutmak için etkili bir yol.
buda asıl diyetin sayfasında yazanlar. ben sadece öneride bulunuyorum kızlar. yapıp yapmamak sizn iradenizde. belki beni,m gibi böyle birşeyler arayanlar vardır die yazdım. bende yarın yada yarından sonra başlamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?