Canım karbonhidrat diyeti yaparken sık sık tartıya çıkmaman yararına olur çünkü kısa zamanda canını sıkacak değişiklikler olabilir.
Nasıl ?
Mesela kilo veriyor olmana rağmen arada tartıda fazla görebilirsin kendini ama bunlar aldatmacadır fakat moralini bozabilir :26:
Hafta sonu böyle bir diyet güzel olabilir bence :)
Günlük kalori ihtiyacını internet ortamında hesaplamanı sağlayan araçlar var ama bunlar standart ve bildiğin gibi kişiye özel olmadığı için tam doğru rakamları veremeyebiliyor.
İmkanın varsa öncelikle bir diyetisyende kalori ihtiyacını öğrenmeni tavsiye ederim ama imkanın yoksa bu kiloda 1300-1400 kalorilik bir diyetle başlaman güzel olabilir :)
kızlar gruba yeni giriş yaptım. aburcubr hamburgerler patatesler final dönemi falan derken 65 ten 69.7 ye çıktığımı farkettim. boyum 170. 65te bile topluydm 4 küsür kiloda iice fenalaştım. dedim böyle olmaz.rahatsız edici yorumlarda aldım. ama onlara kilo verdikten sonra özel teşkkürlerimi ileticem beni bu akdar hırslandırdıkları için. yaklaşık bir haftada 5 gündür falan sabahları kepek ekmeği domates salatalık peynir vs öğlen ızgara bişey çiğköfte ne varsa çok yağlı değilse yiyorm. her akşamda en geç 7 de bir çorba içiyorum ondan sonra ağzıma birşey koymuyorum. birde sürekli su.
benim kilo vermem inan çok zor olduğu halde 5 günde 3 bçk kiloya yakın eksildim tartıda. sumudur nedir bilmiyorum.. çabuk geri almaktan korkuyorum ama sadece geceleri aç kalıyorum o hariç gün boyu yemek yiyorum. ben bu kerameti akşamları 7 de çorba içmeme bağlıyorum kızlar. gün boyu abartmayın akşamlarıda çorba yiyin. bakın neler oluyo. kilosu daha fazla arkadaşlar çok daha fazla verir ben 5 günde 3 bçk kilo verdiysem.
ii geceler kızlarrbugünk menüm sabah: bir bardak yağsız süt peynir ve bir dilim ekmek yedim saat 10da 12de 1 elma ve iki kaşık yoğurt yarım saat sonrada yani 14.de pırasa yemeği cacık kepekli makarna yedim 17de bir portakal 18:30da ızgara tavuk bol salata 1 dilim kepek ekmek yedim 9 dada yine 1 portakal yedim azcık nezle olcak gibiyim iki gndr soğuk hava yürüyüş yapıorum kalında giyiniorum ama havalar kötü malesef nese ilacımı içtim diyete devammm bugnde 1 buçuk saat yrdm 2 lt su içtim 2 bardakda yeşil çay içtim yarında karışım dan yapıcam inş
evt tatlım sorma hep böle bozuncada içim rahat etmio onuda yesem doyucam diğerini yesemde herkes vlla dediklerimi yedi bide benim tavuğuma göz diktilerrryarısını babama verdim zaten 3 baget haşlamıştım derisini soyup tavada kızarttım azdı zaten salata karnımı doyurdu ama karnım şişmedi eğer diğer yemekleri yeseydim karnımda şişerdi diyette biterdi benim morelde giderdi
çokkkkkk saolll tatlım inş hep böle idareli olurummmmmmmm
Hasta ben döndümmm..sesime kavuştum çok mutluyum derdini anlatamamak ne fenaymış ya oğluma uyuturken bi eee eee bile yapamamk çokkk kötüymüş!
Ya bu arada herkes süper gidiyor topiğe girince bi utanasım geliyorki sormayın yaptıklarımdan (kaçamaklarım) ve yapamadıklarımdan (spor)..bu aralar her ne kadar dikkat etsem de bu sporsuzluk,zamansızlık beni deli ediyor kilo falan veremiyorum evin içinde yarın ne olur bilmiyorum bir de az önce regl oldum umarım şişmemişimdir (kendime kılıf mı arıyorum ne?)
xtrax canım senin menülerinebu şekilde bakakalıyorum çok çok az yiyorsun bence ama bildiğim kadarıyla belli bir kalorinin altına düşmen vücutta yağ tutmana neden oluyor (kıtlık alarmı oluyormuş) tabi yine de senin tercihin acıkmıyorsan süpersin çünkü kahvaltın falan pek olmuyor kahve dışında ki onu atlama derim
papatya kavitasyon almışsın canım bakalım etkisi olacak mı? ben geçen ay gitmiştim benim ki 4 seanstı kavitasyon+pasif+power plate vardı ve toplamda 6cm gitti göbişimden tabi o ara diyeti daha sıkı tuttum ve bol su içtim umarım sen de faydasını görürsün canım..
Gecmis olsun canim.. sagligina dikkat et ,yeterince C vitamini aldiigndan emin ol ,hastalanma tekrar.. yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta da serum alman gerekmisti ,gücsüz düsmüstün. Dikkat et kendine lütfen. Kilonu kaybederken sagligini kaybetme Allah korusun
Günaydin takim arkadaslarim..
Biraz önce tartildim malesef 64.800 ciktim
Buruk bir sevinc oldu benim icin... hem 65 in altina gr. da olsa inebilmisim.. ama cok az vermisim, yaklasik 5 gün protein diyyeti yapmama ragmen
moralimi bozmayacagim... wingcigim söylemisti bir süre sonra kilo vermen yavaslar ya da durur diye... 65 in altina inmek benim icin hayaldi . Zor bir gecis olacagini biliyordum zaten :44: garip ama bu hafta vücudumda ciddi bir incelme oldugunu cok iyi hissebiliyorum.. kilo kaybediyorum ama seklime yansimiyor diye korkmustum gecen hafta :44:
Herneyse benim durumum bu arkadaslar sizlerden daha güzel sonuclar duymak istiyorum. Simdi evden cikmam gerek aksama dogru 4-5 gibi ancak nete girebilirim. Hepinizi cok seviyorum takim arkadaslarim..Sayenizde diyetimi bozma fikri aklimin ucundan gecmiyor.. siz olmasaydiniz coktan yelkenleri suya indirmis , birakmis olurdum herhalde kilo vermeyenlerde benim gibi üzülmesin ,morallarini bozmasinlar hic.. haftaya kadar yine yeni bir umudumuz var
Herkese ve özellikle takimimiza bol basari diliyorum !!!
Sevgili kaptanim tekrar acik bir sekilde yazayim gecen haftada 65.2 olan kilom bu hafta 64.8 !
Yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta cuma günü kilonu bildirememistin canim (yanlis anlasilma olmustu)
Simdi söyledigin 65.3 iki hafta öncesinin baslangic kilosu degil mi ? Eger böyle ise ! o zaman herkes 1 haftalik kilosunu söylerken denge sorunu olmaz mi ?
Geceh hafta asuu cuma tartilmak istememisti bir sonraki haftaya 2 haftalik kilosunu söylemek istemisti. ona da ayni seyi söylemistim..
Gerci bilmiyorum kendisinin pas gecilmesini isteyen takim elemanlari geri geldiginde nasil bir ölcü aliniyor kaptanim ?
okito kaptanım nasıl derseniz öyle olsun problem yokkızlar geldim
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlara sopa yolluyorum
bn 500gr vermişim az çok az kendimede sopa
senay senn kilonun 2 ye böldüm başlangıç ve şuan 2 hafta geçmiş ondan dolayı
okito kaptanım nasıl derseniz öyle olsun problem yokinş iyi bir derece alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?