- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.958
- 723
Mellina [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]Uzun bir süre kaçamaksız bir şekilde protein diyeti yaptın, seni takip ediyordum :) Şu an regl dönemindesin ve hepimizin yaptığı en büyük hatayı yaparak tartıya çıkmışsın Tartıda gördüğün senin gerçek kilo değil, üstelik bu durum moralini de bozar, diyet motivasyonunu düşürür. Regl döneminde kilo bildiriminde bulunmuyoruz biz o yüzden keşke Azracım'a durumu bildirip hiç tartıya çıkmasaydın Moralini hiç bozmadan ve tartıyı da umursamadan aynen diyetine devam et canım, reglin bittiğini mutluluk yaşayacaksın Protein diyetini bıraktıktan sonra başka bir diyete başladım, ona devam ediyorum demişsin. Bence de aynen devam ettir çünkü protein diyeti iyi etki etmemiş sana, yumurtanın kaşıntı yaptığnı söylüyorsun. Belki de protein diyeti sana uygun değildir canım :26:
ouvvv ben regl döneminde bildirim yapmama hakkımız olduğunu bilmiyordum keşke yapmasaydım çok üzüldüm benim yüzümden takımın başarısı düştü çok üzgünüm kızlar...
bu arada evet protein diyeti bana hiç yaramadı oysa çok umutluydum. neyse kısmet
dikkatli beslenerek ve callanetics yaparak zayıflamaya karar verdim bu yüzden. umarım işe yarar.
beni dikkate aldığın için de çok teşekkür ederim canım. bi ara kendi kendime yazışıyorum gibi hissetmiştim
callanetics nedir cnm?