• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hasta ben döndümmm..sesime kavuştum çok mutluyum derdini anlatamamak ne fenaymış ya oğluma uyuturken bi eee eee bile yapamamk çokkk kötüymüş!

Ya bu arada herkes süper gidiyor topiğe girince bi utanasım geliyorki sormayın yaptıklarımdan (kaçamaklarım) ve yapamadıklarımdan (spor)..bu aralar her ne kadar dikkat etsem de bu sporsuzluk,zamansızlık beni deli ediyor kilo falan veremiyorum evin içinde yarın ne olur bilmiyorum bir de az önce regl oldum umarım şişmemişimdir (kendime kılıf mı arıyorum ne?:35: )

xtrax canım senin menülerine :53: bu şekilde bakakalıyorum çok çok az yiyorsun bence ama bildiğim kadarıyla belli bir kalorinin altına düşmen vücutta yağ tutmana neden oluyor (kıtlık alarmı oluyormuş) tabi yine de senin tercihin acıkmıyorsan süpersin çünkü kahvaltın falan pek olmuyor kahve dışında ki onu atlama derim

papatya kavitasyon almışsın canım bakalım etkisi olacak mı? ben geçen ay gitmiştim benim ki 4 seanstı kavitasyon+pasif+power plate vardı ve toplamda 6cm gitti göbişimden tabi o ara diyeti daha sıkı tuttum ve bol su içtim umarım sen de faydasını görürsün canım..

ee ben de girmişken menü yazayım
sabah domates,biber,salatalık+3zeytin+yumurta 1 dilim k. ekmek
öğle 1 kase mercimek çorbası
ara yarım elma+sütlü neskafe
akşam haşlanmış sade makarna yanında yoğurtlu ıspanak
güldencim yaaa acep bende senden izin istesem mi yani bildirim yapmasam ama diyet modunda devam etsem çünkü bu aralar hem sık yazamıyorum hem de veremiyorum şu 70 altına ineyim öyle beni ekle olmaz mı başında 7 sayısını görmek istemiyorum artıkkkk:84:

Canım karbonhidrat diyeti yaparken sık sık tartıya çıkmaman yararına olur çünkü kısa zamanda canını sıkacak değişiklikler olabilir.

Nasıl ?

Mesela kilo veriyor olmana rağmen arada tartıda fazla görebilirsin kendini ama bunlar aldatmacadır fakat moralini bozabilir :26:

Hafta sonu böyle bir diyet güzel olabilir bence :)

Günlük kalori ihtiyacını internet ortamında hesaplamanı sağlayan araçlar var ama bunlar standart ve bildiğin gibi kişiye özel olmadığı için tam doğru rakamları veremeyebiliyor.

İmkanın varsa öncelikle bir diyetisyende kalori ihtiyacını öğrenmeni tavsiye ederim ama imkanın yoksa bu kiloda 1300-1400 kalorilik bir diyetle başlaman güzel olabilir :)

Diyetisyene gidebilme imkanim var ama ugrasmak istemiyorum :61: simdi gitsem bir dolu sey isticek ,kan tahlili yeme düzeni filan... hic ugrasamam dogrusu :63:

1300 lük miktari seciyorum :34: hafta sonu sebze ve meyvelerle bu sınırı koruyacagım insallah :34:

ayrica cok tesekkür ederim canim..

kızlar gruba yeni giriş yaptım. aburcubr hamburgerler patatesler final dönemi falan derken 65 ten 69.7 ye çıktığımı farkettim. boyum 170. 65te bile topluydm 4 küsür kiloda iice fenalaştım. dedim böyle olmaz.rahatsız edici yorumlarda aldım. ama onlara kilo verdikten sonra özel teşkkürlerimi ileticem beni bu akdar hırslandırdıkları için. yaklaşık bir haftada 5 gündür falan sabahları kepek ekmeği domates salatalık peynir vs öğlen ızgara bişey çiğköfte ne varsa çok yağlı değilse yiyorm. her akşamda en geç 7 de bir çorba içiyorum ondan sonra ağzıma birşey koymuyorum. birde sürekli su.
benim kilo vermem inan çok zor olduğu halde 5 günde 3 bçk kiloya yakın eksildim tartıda. sumudur nedir bilmiyorum.. çabuk geri almaktan korkuyorum ama sadece geceleri aç kalıyorum o hariç gün boyu yemek yiyorum. ben bu kerameti akşamları 7 de çorba içmeme bağlıyorum kızlar. gün boyu abartmayın akşamlarıda çorba yiyin. bakın neler oluyo. kilosu daha fazla arkadaşlar çok daha fazla verir ben 5 günde 3 bçk kilo verdiysem.

Hosgeldin aramiza elifcigim.. azmin , verdigin kilolar ve paylasimlarinin cok olmasini diliyorum :16:

ii geceler kızlarr:1: bugünk menüm sabah: bir bardak yağsız süt peynir ve bir dilim ekmek yedim saat 10da 12de 1 elma ve iki kaşık yoğurt yarım saat sonrada yani 14.de pırasa yemeği cacık kepekli makarna yedim 17de bir portakal 18:30da ızgara tavuk bol salata 1 dilim kepek ekmek yedim 9 dada yine 1 portakal yedim azcık nezle olcak gibiyim iki gndr soğuk hava yürüyüş yapıorum kalında giyiniorum ama havalar kötü malesef nese ilacımı içtim diyete devammm:66: bugnde 1 buçuk saat yrdm 2 lt su içtim 2 bardakda yeşil çay içtim yarında karışım dan yapıcam inş :16:

evt tatlım sorma hep böle bozuncada içim rahat etmio onuda yesem doyucam diğerini yesemde herkes vlla dediklerimi yedi bide benim tavuğuma göz diktilerrr:9: yarısını babama verdim zaten 3 baget haşlamıştım derisini soyup tavada kızarttım azdı zaten salata karnımı doyurdu ama karnım şişmedi eğer diğer yemekleri yeseydim karnımda şişerdi diyette biterdi benim morelde giderdi :9:

çokkkkkk saolll tatlım inş hep böle idareli olurummmmmmmm:1::16:

Gecmis olsun canim.. sagligina dikkat et ,yeterince C vitamini aldiigndan emin ol ,hastalanma tekrar.. yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta da serum alman gerekmisti ,gücsüz düsmüstün. Dikkat et kendine lütfen. Kilonu kaybederken sagligini kaybetme Allah korusun

Hasta ben döndümmm..sesime kavuştum çok mutluyum derdini anlatamamak ne fenaymış ya oğluma uyuturken bi eee eee bile yapamamk çokkk kötüymüş!

Ya bu arada herkes süper gidiyor topiğe girince bi utanasım geliyorki sormayın yaptıklarımdan (kaçamaklarım) ve yapamadıklarımdan (spor)..bu aralar her ne kadar dikkat etsem de bu sporsuzluk,zamansızlık beni deli ediyor kilo falan veremiyorum evin içinde yarın ne olur bilmiyorum bir de az önce regl oldum umarım şişmemişimdir (kendime kılıf mı arıyorum ne?:35: )

xtrax canım senin menülerine :53: bu şekilde bakakalıyorum çok çok az yiyorsun bence ama bildiğim kadarıyla belli bir kalorinin altına düşmen vücutta yağ tutmana neden oluyor (kıtlık alarmı oluyormuş) tabi yine de senin tercihin acıkmıyorsan süpersin çünkü kahvaltın falan pek olmuyor kahve dışında ki onu atlama derim

papatya kavitasyon almışsın canım bakalım etkisi olacak mı? ben geçen ay gitmiştim benim ki 4 seanstı kavitasyon+pasif+power plate vardı ve toplamda 6cm gitti göbişimden tabi o ara diyeti daha sıkı tuttum ve bol su içtim umarım sen de faydasını görürsün canım..

Iyilesmis olmana cok sevindim canim.. yine az girip öz yazdin :61:

Menülerim cok az görünüyor göze dimi :1: ama kendimi ac hissetmiyorum hic. Sadece Proteinle beslendigim icin tokluk hissi daha uzun oluyor. Kahvalti yapmak evet cok önemli ama protein diyetim süresince böyle olacak.. zor gelmiyor dogrusu alistim artik. Meyve ve sebzeleri cok özledim ,tatli - ekmek - cikolata filan artik hic yok gözümde gr. istemiyor canim :1:

Bu hafta kendimi biraz zorlamak istedim cünkü simdiye kadar ki yaptigim diyet denemelerimde 65 den asagiya hic inmedim. 64 sayisini en son 10-11 yil önce görmüstüm :59: gectigimiz hafta 65 e gelince hirs yaptim 64-63 görmek istiyorum haftaya cuma diye... Iyi motive etti beni böyle düsünmek ,normalde ayda 1 bardak sütü zor icen biri olmama ragmen katlanabildim :66:

Bakalim sabah hangi sayiyi görecegim tartida cok merak ediyorum :61:

Günaydin takim arkadaslarim..

Biraz önce tartildim malesef 64.800 ciktim :43:

Buruk bir sevinc oldu benim icin... hem 65 in altina gr. da olsa inebilmisim.. ama cok az vermisim, yaklasik 5 gün protein diyyeti yapmama ragmen :59:

moralimi bozmayacagim... wingcigim söylemisti bir süre sonra kilo vermen yavaslar ya da durur diye... 65 in altina inmek benim icin hayaldi . Zor bir gecis olacagini biliyordum zaten :44: garip ama bu hafta vücudumda ciddi bir incelme oldugunu cok iyi hissebiliyorum.. kilo kaybediyorum ama seklime yansimiyor diye korkmustum gecen hafta :44:

Herneyse benim durumum bu arkadaslar sizlerden daha güzel sonuclar duymak istiyorum. Simdi evden cikmam gerek aksama dogru 4-5 gibi ancak nete girebilirim. Hepinizi cok seviyorum takim arkadaslarim..:54: Sayenizde diyetimi bozma fikri aklimin ucundan gecmiyor.. siz olmasaydiniz coktan yelkenleri suya indirmis , birakmis olurdum herhalde :61:kilo vermeyenlerde benim gibi üzülmesin ,morallarini bozmasinlar hic.. haftaya kadar yine yeni bir umudumuz var :16:

Herkese ve özellikle takimimiza bol basari diliyorum !!! :54: :54: :54:

Sevgili kaptanim tekrar acik bir sekilde yazayim gecen haftada 65.2 olan kilom bu hafta 64.8 !

kızlar bende 300gr vermişim gerçi başlayalı 3 gn oldu ama hastaydım bişi yiyemedim ondan gitti herhalde kilolar tartıda 62.7 çıktım olsun 62yi gördüğüm ii olduu:66:

Gecmis olsun canim.. sagligina dikkat et ,yeterince C vitamini aldiigndan emin ol ,hastalanma tekrar.. yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta da serum alman gerekmisti ,gücsüz düsmüstün. Dikkat et kendine lütfen. Kilonu kaybederken sagligini kaybetme Allah korusun

saol tatlım mandalina ve portakal yiycem bugün aralarda hep bugn azdaha kötüyüm ilaçlarımı içtim salgın varmış bide babam 15 gnde iileşti iğne felan vurundu ben hastalık gelmeden kovmaya çalışıorum inş başarırım:1:

Günaydin takim arkadaslarim..

Biraz önce tartildim malesef 64.800 ciktim :43:

Buruk bir sevinc oldu benim icin... hem 65 in altina gr. da olsa inebilmisim.. ama cok az vermisim, yaklasik 5 gün protein diyyeti yapmama ragmen :59:

moralimi bozmayacagim... wingcigim söylemisti bir süre sonra kilo vermen yavaslar ya da durur diye... 65 in altina inmek benim icin hayaldi . Zor bir gecis olacagini biliyordum zaten :44: garip ama bu hafta vücudumda ciddi bir incelme oldugunu cok iyi hissebiliyorum.. kilo kaybediyorum ama seklime yansimiyor diye korkmustum gecen hafta :44:

Herneyse benim durumum bu arkadaslar sizlerden daha güzel sonuclar duymak istiyorum. Simdi evden cikmam gerek aksama dogru 4-5 gibi ancak nete girebilirim. Hepinizi cok seviyorum takim arkadaslarim..:54: Sayenizde diyetimi bozma fikri aklimin ucundan gecmiyor.. siz olmasaydiniz coktan yelkenleri suya indirmis , birakmis olurdum herhalde :61:kilo vermeyenlerde benim gibi üzülmesin ,morallarini bozmasinlar hic.. haftaya kadar yine yeni bir umudumuz var :16:

Herkese ve özellikle takimimiza bol basari diliyorum !!! :54: :54: :54:

Sevgili kaptanim tekrar acik bir sekilde yazayim gecen haftada 65.2 olan kilom bu hafta 64.8 !

altılardanda kurtulucaz inş tatlımmmmm inş çıtı pıtı kızlar olcazzzz bizzz bende 300gr vermişim olsun yavaş yaavaş erisinki gelmesin bidaha bu kilolarrr:16:

Günaydın kızlar!
çok feci kilo almışım :43:
68.6 kg olmuşum hala regl dönemindeyim bu yüzden vücudum su tutuyor. zaten hep ben regl döneminde böyle şişik olurum ama diyetteyken böyle olması moralimi çok bozdu :43::43:
zaten protein diyetine ara verdim normal diyetlerle az yiyerek vs okul başlayana kadar idare edicem. 7 şubatta okulum başlıyor o zaman yine dukan diyetine dönücem. dün midemin ağrısından öldüm hem ağrı hem yanma oldu protein diyeti yüzünden diye düşündüm. zaten yumurta da beni kaşındırıyor 3 gün üstüste yesem :59:
bu hafta çok dertlendim yani.
ortalamayı düşüreceğim için de çok üzgünüm zaten :59:
neyse kahvaltıya gidiyim sonra neler yediğimi gelip yazarım. :58:

Ben tahmin ettiğim gibi sabitim yine güldencim umarım regl dn dolayı su tutmuşumdur (pollyanna ben :) sen ister listeye al ister alma sana bırakıyorum canım..
sen naptın yazmamışsın? prensesin karnesi nasılmış annesi merak ettim (gerçi kötü olmasını beklemiyorum ya ) Allahım az kaldı 4-5 sene sonra biz de o günleri görecez inşallah..

Yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta cuma günü kilonu bildirememistin canim (yanlis anlasilma olmustu)

Simdi söyledigin 65.3 iki hafta öncesinin baslangic kilosu degil mi ? Eger böyle ise ! o zaman herkes 1 haftalik kilosunu söylerken denge sorunu olmaz mi ?

Geceh hafta asuu cuma tartilmak istememisti bir sonraki haftaya 2 haftalik kilosunu söylemek istemisti. ona da ayni seyi söylemistim..

Gerci bilmiyorum kendisinin pas gecilmesini isteyen takim elemanlari geri geldiginde nasil bir ölcü aliniyor kaptanim ?

doğru söylüyosun canım bu iki hafta öncesinin başlangıç kilosu ama dedim ya o kadar indim çıktım ki bide bu hafta o kadınların maalum konusu beni şişirdi valla tam olarak bilemiyorum ama 63.2 felan olabilirim bu hafta başında bu sabah ta 62.4 artık ilemiyorum nasıl karar verilirrse öyle olsun :40::40::40::40::40::40::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Herkese tünaydınlar hanımlar :) :71:
Bugün tekrar tartıya çıktım ama sonuç değişmedi, kilo almışım hem de istemeyeceğim kadar :31:

Neyse ki sizlerin sonuçları iyi, bu güzel sonuçları gördükçe neşeleniyorum :)

AzraSılam ve Çoko
Bugün ikiniz için de karne günü :) Hem sizin hem de çocukların heyecanlı olduğunu tahmin etmek zor değil :) Yüzümüzü gülümsetecek güzel sonuçlar geleceğinden eminim. İnş hep böyle tatlı heyecanlar yaşarız canlarım :16:

Azracım 500 gr vermişsin, bunun için ayrıca tebrik ederim :46: Sen az buluyorsun ama 500 gr, 1 kg derken tin tin de olsa bir bakmışsın hedefe varmışsın :) Önemli olan az ya da çok değil, önemli olan ilerlemiş olmak :38:

Handerya
Sonunda hastalığı yenmiş ve tekrar sağlıklı bir şekilde aramıza dönmüşsün :) Bu hafta da sabit olmaktan yakınıyorsun ama bunca zamandır hastaydın canım, tam anlamıyla diyet yapamadın. Şimdi tekrar tam gaz diyete başlayınca güzel sonuçlar bildireceğine, en kıza zamanda 60'ları göreceğine eminim :48: Ne yemiş olursan ol liste yazmaktan çekinme, böyle kendini daha iyi takip ediyor, kontrol edebiliyorsun :)

Mellina
Uzun bir süre kaçamaksız bir şekilde protein diyeti yaptın, seni takip ediyordum :) Şu an regl dönemindesin ve hepimizin yaptığı en büyük hatayı yaparak tartıya çıkmışsın :50: Tartıda gördüğün senin gerçek kilo değil, üstelik bu durum moralini de bozar, diyet motivasyonunu düşürür. Regl döneminde kilo bildiriminde bulunmuyoruz biz o yüzden keşke Azracım'a durumu bildirip hiç tartıya çıkmasaydın :31: Moralini hiç bozmadan ve tartıyı da umursamadan aynen diyetine devam et canım, reglin bittiğini mutluluk yaşayacaksın :16: Protein diyetini bıraktıktan sonra başka bir diyete başladım, ona devam ediyorum demişsin. Bence de aynen devam ettir çünkü protein diyeti iyi etki etmemiş sana, yumurtanın kaşıntı yaptığnı söylüyorsun. Belki de protein diyeti sana uygun değildir canım :26:

Xetrax
Bu haftayı 400 gr vererek kapamışsın, tebrik ederim :66::71: Arada diyet değiştir, karbonhidrat takviyesi yap. Karbonhidrat takviyesi metabolizmayı hızlandırır, diyet değişimi de öyle :) Bu hafta istediğin sonucu alamadın ama haftaya beklediğinden çok daha iyi bir sonuç alacaksın, beklediğinden daha çok kilo vereceksin eğer böyle gidersen canım :70:

Sevgilim_benim
Canım 300 gr vermişsin tebriklerr :46::46: Hem diyetin hem de sporun yerinde, çok güzel gidiyorsun :)

İzemizgi
Güzel bir sonuç daha :) 400 gr eksiyi görmüşsün, tebrikler :71: Daha çok katılım bekliyoruz senden :16:

Papatya
Verdiğin kilo için tebrik ederim öncelikle :71: Kavitasyon nasıl gidiyor? Tam olarak ne kadar sürecek ve ne kadarlık bir incelme sağlayacağını öngörüyorsun? :26:

Elif
Tekrar hoş geldin diyorum :119: Dün akşam üstünkörü selam verebilmiştim :) Sen kısaca kendini tanıt istersen. Geçen hafta kaç kiloyken hangi diyete başladın, şu ana kadar kaç kilo verdin, hedefin nedir... Bunlar hakkında bilgilendir bizi :) Umarım hem devamlılık gösterir hem de bol bol paylaşımda bulunursun :39:

8. TAKIM * *191.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 121,0 / 120,5 / 0,5 / 0,41% )
çokoprens ( 55,4 / 55,8 / -0,4 / -0,72% )
elimphia ( 90,3 / 92,0 / -1,7 / -1,88% )
handerya ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 80,6 / 80,6 / 0,0 / 0,00% )
SEHERYILDIZI ( 86,2 ) Geri dönmek üzere ayrıldı
kacakkiz86 ( 55,3 / 56,0 / -0,7 / -1,27% )
sevgilim_benim ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
mellina ( 65,6 / 68,6 / -3,0 / -4,57% )
xetrax ( 65,2 / 64,8 / 0,4 / 0,61% )
papatya89 ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
izemizgi ( 69,4 / 69,0 / 0,4 / 0,58% )
senaygunergul ( 65,3 / 62,4 / 1,5 / 2,30% ) yeni üye 2 hafta deneme sürecindeydi kilosu 2 ye bölündü
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 865,1 / 867,5 / -2,4 / -0,28% )

işte liste bu:52::52:

Back