• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

** 6.TAKIM 191.ETAP **

Naz ( 58,3 / 59,7 / -1,4 / -2,4 % )
kirazz_z ( 77,4 geri dönmek üzere ayrıldı )
blackandwhite ( 64,3 / 64,3 / 0,00 / 0,00 % )
narin_nazenin ( 67,8 / 67,8 / 0,00 / 0,00 % )
safinaz84 ( 57,7 / 57,5 / 0,2 / 0,35 % )
zilan80 ( 63,0 / 63,7 / -0,7 / -1,11 % )
mimu88 ( 77,2 / 76,7 / 0,5 / 0,65 % )
amoreee ( 58,0 / 58,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 94,7 / 95,1 / -0,4 / -0,42 % )
aysnn ( 65,5 / 65,0 / 0,00 / 0,00 % )
karamelim ( 73,6 / 71,4 / 2,2 / 2,99 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 680,6 / 679,7 / 0,4 / 0,06 % )

kardeş takımcığım hayırlı cumalar rica etsem bizim listeyi kontrol edebilirmisiniz .

** 6.TAKIM 191.ETAP **

kardeş takımcığım hayırlı cumalar rica etsem bizim listeyi kontrol edebilirmisiniz .

8. TAKIM * *191.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 121,0 / 120,5 / 0,5 / 0,41% )
çokoprens ( 55,4 / 55,8 / -0,4 / -0,72% )
elimphia ( 90,3 / 92,0 / -1,7 / -1,88% )
handerya ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 80,6 / 80,6 / 0,0 / 0,00% )
SEHERYILDIZI ( 86,2 ) Geri dönmek üzere ayrıldı
kacakkiz86 ( 55,3 / 56,0 / -0,7 / -1,27% )
sevgilim_benim ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
mellina ( 65,6 / 68,6 / -3,0 / -4,57% )
xetrax ( 65,2 / 64,8 / 0,4 / 0,61% )
papatya89 ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
izemizgi ( 69,4 / 69,0 / 0,4 / 0,58% )
senaygunergul ( 65,3 / 62,4 / 1,5 / 2,30% ) yeni üye 2 hafta deneme sürecindeydi kilosu 2 ye bölündü
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 865,1 / 867,5 / -2,4 / -0,28% )

işte liste bu:52::52:

Azracım diğer takımları bilemem de kardeş takımımızın bizi solladığı kesin artık :52:
Kardeş takımı ve tüm üyelerini tebrik ederim şimdiden :16:

** 6.TAKIM 191.ETAP **

listeniz doğru nazcım:54:

1-2 haftalığına bir diyet listesini uygulayacaktım ama sabah kalktım misler gibi simitler alınmış, çaylar demlemiş... Başlayamadım yine diyete. En azından kalori sayayım dedim.

1 simit + 1/4 simit - 375 cal

2 adet birer şekerli çay - 40 cal

Mercimek çorbası - 250 cal
Marul, salatalık, soğan ve turşuluk salatalıktan oluşan salata - 100 cal

1 fincan az şekerli kahve - 40 cal

1 adet portakal - 50 cal

toplam: 835 cal
:55::55:

kızlar ben günlük tutuyorum geçen cumartesi başlaım diyetime.
cumartesi 69.7
pazar 68.7
pazartesi 67.6
salı 67
çarşamba 66.4
perşembe 66
ve bugün 65.8 kalktım.

bugün bir dilm kepekle az bir peynir sınırsız salatalık domatesle kahvaltı yaptım. arada bir meyve yedim 3 gibi de bir porsyon ızgara köfte yedim. birazdan da balık çorbası içicem.:51:

hoşbulduk cnm teşekkür ederim :)) bugün kilo bildirimi yapılıyomu?:44:

Cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor, saat 12'ye kadar.
Ama sen yeni üye olduğun için 1 ya da 2 hafta deneme süren olacak :)
Eğer paylaşımlarından, katılımından memnun kalırsa takım kaptanımız AzraSılam seni listeye alacak :16:
Şu sıralar bayağı yoğun o yüzden yeni bir üyenin geldiğini fark edememiştir :1:
Ama sana gerekenleri bizzat söyleyecektir :)

kızlar ben günlük tutuyorum geçen cumartesi başlaım diyetime.
cumartesi 69.7
pazar 68.7
pazartesi 67.6
salı 67
çarşamba 66.4
perşembe 66
ve bugün 65.8 kalktım.

bugün bir dilm kepekle az bir peynir sınırsız salatalık domatesle kahvaltı yaptım. arada bir meyve yedim 3 gibi de bir porsyon ızgara köfte yedim. birazdan da balık çorbası içicem.:51:

Çok güzel kilo vermişsin :53::53::53:
Sen bu kiloda iken bu kadar güzel sonuçlar alabiliyorsan benim ne kadar verebileceğimi Allah bilir :)
Ben de bu hafta boyunca çorba + salata ile geçiştirmeye çalışıcam öğünlerimi.
Bir gün meyve ve yoğurt günü yaparım, ona göre beslenirim.
Artık eskisi gibi kilo vermek istiyorum, çok durakladım çok :78:

Herkese tünaydınlar hanımlar :) :71:
Bugün tekrar tartıya çıktım ama sonuç değişmedi, kilo almışım hem de istemeyeceğim kadar :31:

Neyse ki sizlerin sonuçları iyi, bu güzel sonuçları gördükçe neşeleniyorum :)

AzraSılam ve Çoko
Bugün ikiniz için de karne günü :) Hem sizin hem de çocukların heyecanlı olduğunu tahmin etmek zor değil :) Yüzümüzü gülümsetecek güzel sonuçlar geleceğinden eminim. İnş hep böyle tatlı heyecanlar yaşarız canlarım :16:

Azracım 500 gr vermişsin, bunun için ayrıca tebrik ederim :46: Sen az buluyorsun ama 500 gr, 1 kg derken tin tin de olsa bir bakmışsın hedefe varmışsın :) Önemli olan az ya da çok değil, önemli olan ilerlemiş olmak :38:

Handerya
Sonunda hastalığı yenmiş ve tekrar sağlıklı bir şekilde aramıza dönmüşsün :) Bu hafta da sabit olmaktan yakınıyorsun ama bunca zamandır hastaydın canım, tam anlamıyla diyet yapamadın. Şimdi tekrar tam gaz diyete başlayınca güzel sonuçlar bildireceğine, en kıza zamanda 60'ları göreceğine eminim :48: Ne yemiş olursan ol liste yazmaktan çekinme, böyle kendini daha iyi takip ediyor, kontrol edebiliyorsun :)

Mellina
Uzun bir süre kaçamaksız bir şekilde protein diyeti yaptın, seni takip ediyordum :) Şu an regl dönemindesin ve hepimizin yaptığı en büyük hatayı yaparak tartıya çıkmışsın :50: Tartıda gördüğün senin gerçek kilo değil, üstelik bu durum moralini de bozar, diyet motivasyonunu düşürür. Regl döneminde kilo bildiriminde bulunmuyoruz biz o yüzden keşke Azracım'a durumu bildirip hiç tartıya çıkmasaydın :31: Moralini hiç bozmadan ve tartıyı da umursamadan aynen diyetine devam et canım, reglin bittiğini mutluluk yaşayacaksın :16: Protein diyetini bıraktıktan sonra başka bir diyete başladım, ona devam ediyorum demişsin. Bence de aynen devam ettir çünkü protein diyeti iyi etki etmemiş sana, yumurtanın kaşıntı yaptığnı söylüyorsun. Belki de protein diyeti sana uygun değildir canım :26:

Xetrax
Bu haftayı 400 gr vererek kapamışsın, tebrik ederim :66::71: Arada diyet değiştir, karbonhidrat takviyesi yap. Karbonhidrat takviyesi metabolizmayı hızlandırır, diyet değişimi de öyle :) Bu hafta istediğin sonucu alamadın ama haftaya beklediğinden çok daha iyi bir sonuç alacaksın, beklediğinden daha çok kilo vereceksin eğer böyle gidersen canım :70:

Sevgilim_benim
Canım 300 gr vermişsin tebriklerr :46::46: Hem diyetin hem de sporun yerinde, çok güzel gidiyorsun :)

İzemizgi
Güzel bir sonuç daha :) 400 gr eksiyi görmüşsün, tebrikler :71: Daha çok katılım bekliyoruz senden :16:

Papatya
Verdiğin kilo için tebrik ederim öncelikle :71: Kavitasyon nasıl gidiyor? Tam olarak ne kadar sürecek ve ne kadarlık bir incelme sağlayacağını öngörüyorsun? :26:

Elif
Tekrar hoş geldin diyorum :119: Dün akşam üstünkörü selam verebilmiştim :) Sen kısaca kendini tanıt istersen. Geçen hafta kaç kiloyken hangi diyete başladın, şu ana kadar kaç kilo verdin, hedefin nedir... Bunlar hakkında bilgilendir bizi :) Umarım hem devamlılık gösterir hem de bol bol paylaşımda bulunursun :39:

mesajını şimdi gördüm canım. tekrar merhaba. normalde 67 kilolarında seyreden kilomun geçen hafta final haftası sebebiyle 69.7 olduğunu gördüm(geceleri ders çalışırken çok yedim tabi...:43:). 63 kilo olduğumda normal bir hal alıyorum aslında ama amacım 60. vermeden gitmemeye de kararlıyım. ilk kez bu akdar azmettim. uyguladığım sabit kaldığım belirli bir diyet yok. sadece bol su akşamlarıda çorba salata yada fırında bişyler varsa azck ondan yiyorum. bu hafta çok hızlı gitti. bende beklemiyordum. 65.8 çıktım. bundan sonrada gram gram gider sanırım ama olsn :47: inşallah vericez kızlar.

Son düzenleme:
Çok güzel kilo vermişsin :53::53::53:
Sen bu kiloda iken bu kadar güzel sonuçlar alabiliyorsan benim ne kadar verebileceğimi Allah bilir :)
Ben de bu hafta boyunca çorba + salata ile geçiştirmeye çalışıcam öğünlerimi.
Bir gün meyve ve yoğurt günü yaparım, ona göre beslenirim.
Artık eskisi gibi kilo vermek istiyorum, çok durakladım çok :78:

gün boyu abartma akşamlarıda bir tas yağsız yada az yağlı çorba iç eminim farkedecektir. lahana çorbası flan diyorlar ama içilmiyor o. hem çok sıkı bir diyeti var. ben yoğurt çrbasını çok seviyorum. genelde ondan içiyorum. içtiğim su da 3 litreyi buluyor. bide bir etkisi varmıdır bilmiyorum ama bu şortlar varya giyiyosn terletiyo. televizyondan almıştım her gece yatarken tuzumu sürüp onu giyiyorum yatıyorm pantolonlar bollaşmaya başladı memnunum şimdilk. ama sporda yapmak lazım... platesmi fitness mi kararsızm bende.

gün boyu abartma akşamlarıda bir tas yağsız yada az yağlı çorba iç eminim farkedecektir. lahana çorbası flan diyorlar ama içilmiyor o. hem çok sıkı bir diyeti var. ben yoğurt çrbasını çok seviyorum. genelde ondan içiyorum. içtiğim su da 3 litreyi buluyor. bide bir etkisi varmıdır bilmiyorum ama bu şortlar varya giyiyosn terletiyo. televizyondan almıştım her gece yatarken tuzumu sürüp onu giyiyorum yatıyorm pantolonlar bollaşmaya başladı memnunum şimdilk. ama sporda yapmak lazım... platesmi fitness mi kararsızm bende.

Lahana çorbasını çok popüler olduğu dönemde denemiştim ama içemedim, maalesef çöpü boyladı.
Ama genel olarak çorba + salata ile öğünleri geçiştirmenin faydasını gördüm.
Ben kahvaltıda bile çorba içiyordum.
3 gün çorba ve salata ikilisini uyguladıktan sonra meyve, sebze ve yoğurdun olduğu ara gün de yaparak hem kendimi zinde hissedip hem de kilo verebiliyordum.
Alışıldık bir durum; ne yapmam gerektiğini, nasıl kilo vereceğimi biliyorum da şu sıralar kendime dur diyemiyorum.
Kendime hakim olmam lazım, gruptaki hanımların bana biraz irade bulaştırması lazım :9:

Cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor, saat 12'ye kadar.
Ama sen yeni üye olduğun için 1 ya da 2 hafta deneme süren olacak :)
Eğer paylaşımlarından, katılımından memnun kalırsa takım kaptanımız AzraSılam seni listeye alacak :16:
Şu sıralar bayağı yoğun o yüzden yeni bir üyenin geldiğini fark edememiştir :1:
Ama sana gerekenleri bizzat söyleyecektir :)

tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum:31:

mesajını şimdi gördüm canım. tekrar merhaba. normalde 67 kilolarında seyreden kilomun geçen hafta final haftası sebebiyle 69.7 olduğunu gördüm(geceleri ders çalışırken çok yedim tabi...:43:). 63 kilo olduğumda normal bir hal alıyorum aslında ama amacım 60. vermeden gitmemeye de kararlıyım. ilk kez bu akdar azmettim. uyguladığım sabit kaldığım belirli bir diyet yok. sadece bol su akşamlarıda çorba salata yada fırında bişyler varsa azck ondan yiyorum. bu hafta çok hızlı gitti. bende beklemiyordum. 65.8 çıktım. bundan sonrada gram gram gider sanırım ama olsn :47: inşallah vericez kızlar.

Grubumuz kilo verme konusunda çok iyi :16:
Hanımların hepsinin maşallahı var :)
Hep beraber kilo vermeye devam ederiz inş :16:

Lahana çorbasını çok popüler olduğu dönemde denemiştim ama içemedim, maalesef çöpü boyladı.
3 gün çorba ve salata ikilisini uyguladıktan sonra meyve, sebze ve yoğurdun olduğu ara gün de yaparak hem kendimi zinde hissedip hem de kilo verebiliyordum.
Alışıldık bir durum; ne yapmam gerektiğini, nasıl kilo vereceğimi biliyorum da şu sıralar kendime dur diyemiyorum.
Kendime hakim olmam lazım, gruptaki hanımların bana biraz irade bulaştırması lazım :9:

fikirlerini önmsediğin birinin seni biraz kırması yeterli oluyor aslında... acı veriyor belki ama çok hırs veriyor. 'sende çok kilo aldın hee maşallah koçum benim' falan dese mesela... benim gibi...:43:

fikirlerini önmsediğin birinin seni biraz kırması yeterli oluyor aslında... acı veriyor belki ama çok hırs veriyor. 'sende çok kilo aldın hee maşallah koçum benim' falan dese mesela... bena olduğu gibi...:43:

fikirlerini önmsediğin birinin seni biraz kırması yeterli oluyor aslında... acı veriyor belki ama çok hırs veriyor. 'sende çok kilo aldın hee maşallah koçum benim' falan dese mesela... bana olduğu gibi...:43:

nightwinglover
Mellina [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]Uzun bir süre kaçamaksız bir şekilde protein diyeti yaptın, seni takip ediyordum :) Şu an regl dönemindesin ve hepimizin yaptığı en büyük hatayı yaparak tartıya çıkmışsın :50: Tartıda gördüğün senin gerçek kilo değil, üstelik bu durum moralini de bozar, diyet motivasyonunu düşürür. Regl döneminde kilo bildiriminde bulunmuyoruz biz o yüzden keşke Azracım'a durumu bildirip hiç tartıya çıkmasaydın :31: Moralini hiç bozmadan ve tartıyı da umursamadan aynen diyetine devam et canım, reglin bittiğini mutluluk yaşayacaksın :16: Protein diyetini bıraktıktan sonra başka bir diyete başladım, ona devam ediyorum demişsin. Bence de aynen devam ettir çünkü protein diyeti iyi etki etmemiş sana, yumurtanın kaşıntı yaptığnı söylüyorsun. Belki de protein diyeti sana uygun değildir canım :26:

ouvvv ben regl döneminde bildirim yapmama hakkımız olduğunu bilmiyordum :59: keşke yapmasaydım çok üzüldüm benim yüzümden takımın başarısı düştü :43: çok üzgünüm kızlar...

bu arada evet protein diyeti bana hiç yaramadı oysa çok umutluydum. neyse kısmet :59:
dikkatli beslenerek ve callanetics yaparak zayıflamaya karar verdim bu yüzden. umarım işe yarar.
beni dikkate aldığın için de çok teşekkür ederim canım. :71: bi ara kendi kendime yazışıyorum gibi hissetmiştim :59: :54:

Son düzenleme:
Back