iyi günler diliyorum herkeze yarın oğluşumun karne günü dolayısıyla onun peşinde olacağımdan şimcik kilo bildiriminde bulunayım ama benimkisi biraz karıştı bi iniyorum bi çıkıyorum 65.3 le başladım ara ara indim çıktım işte şimdi 62.4 oldum bakalım haftaya ne olacak kaptanımızın dikkatine.
Yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta cuma günü kilonu bildirememistin canim (yanlis anlasilma olmustu)
Simdi söyledigin 65.3 iki hafta öncesinin baslangic kilosu degil mi ? Eger böyle ise ! o zaman herkes 1 haftalik kilosunu söylerken denge sorunu olmaz mi ?
Geceh hafta asuu cuma tartilmak istememisti bir sonraki haftaya 2 haftalik kilosunu söylemek istemisti. ona da ayni seyi söylemistim..
Gerci bilmiyorum kendisinin pas gecilmesini isteyen takim elemanlari geri geldiginde nasil bir ölcü aliniyor kaptanim ?
üzülmeeeeee ben hep senin yanindayim wingcigim...Hatani erken anlamissan düzeltebilme sansin da o kadar erken olacak canim.. Tekrar ayni duygulari yasamani senin kadar bizlerde istemeyiz... Haftaya en iyi sayiyi ben söyleyecegim diye kendine güc ver hep.. önümüzdeki maclara bakalim dimi
kızlar bugün kupon aldım
8 Seans Kavitasyon
8 Seans Lenf Drenaj
8 Seans Pasif Jimnastik
1 Seans Doktor Tarafından Kişiye Özel Diyet
Vücüt Yağ Analizi
hepsi 89 tl
gittim görüştüm 1 şubatta başlıyorum göbişim için sonuçları yazarım
kızlar bugün kupon aldım
8 Seans Kavitasyon
8 Seans Lenf Drenaj
8 Seans Pasif Jimnastik
1 Seans Doktor Tarafından Kişiye Özel Diyet
Vücüt Yağ Analizi
hepsi 89 tl
gittim görüştüm 1 şubatta başlıyorum göbişim için sonuçları yazarım
slm kızlar yarın büyük gün inş. güzel sonuçlar elde edersiniz.
bugün arkadaştaydım 3 sigara böreği patates salatası biraz turşu yedim 1 dilimde kek
akşam yemek yemedim ama şimdi acıktım sanki
Ben de acıktım bu saatte ama yememeye çalışıyorum :18:
Yersem direkt yağ olarak geri dönecek bana :18:
benimde canim bol limonlu yesil salata istiyor
Wingcim hafta sonu 2 gün sebzeli ,salatali ,meyveli diyet düsünüyorum. kalori hesaplayarakpazartesi tekrar protein diyetime dönmek istiyorum.. senin fikrin nedir hayatim? bu iki günde tekrar kilo alirmiyim acaba karbonhidratlilar yiyecegim diye ? bir de günlük ortalama kalori miktarim kac olmali bana yardim edermisin lütfen :44:
benimde canim bol limonlu yesil salata istiyor
Wingcim hafta sonu 2 gün sebzeli ,salatali ,meyveli diyet düsünüyorum. kalori hesaplayarakpazartesi tekrar protein diyetime dönmek istiyorum.. senin fikrin nedir hayatim? bu iki günde tekrar kilo alirmiyim acaba karbonhidratlilar yiyecegim diye ? bir de günlük ortalama kalori miktarim kac olmali bana yardim edermisin lütfen :44:
o yemekler varken sen bunları yiyorsan (ki normal olanı bu) sana tüm alkışlar
İradene hayranım, bozmadan devam etme başarısını gösterdiğin için tebrik ediyorum canım :81::81::81:
Elif aramıza hoş geldin canım
Paylaşımlarının uzun soluklu olmasını dilerim :)
Benden bu akşamlık bu kadar, herkese iyi geceler
Elif aramıza hoş geldin canım
Paylaşımlarının uzun soluklu olmasını dilerim :)
Benden bu akşamlık bu kadar, herkese iyi geceler
çok teşekkür ederim... artık buradayım. hevesle giriyorum hergün siteye
ii geceler tatlım bnde gidiorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?