Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta cuma günü kilonu bildirememistin canim (yanlis anlasilma olmustu)

Simdi söyledigin 65.3 iki hafta öncesinin baslangic kilosu degil mi ? Eger böyle ise ! o zaman herkes 1 haftalik kilosunu söylerken denge sorunu olmaz mi ?

Geceh hafta asuu cuma tartilmak istememisti bir sonraki haftaya 2 haftalik kilosunu söylemek istemisti. ona da ayni seyi söylemistim..

Gerci bilmiyorum kendisinin pas gecilmesini isteyen takim elemanlari geri geldiginde nasil bir ölcü aliniyor kaptanim ?

çok büyük bir fark olmayınca es geçtiğim çok oluyor
senay için de
geçen haftaki kilosunu da yazsın bir bakım çok fark yoksa onu da es geçerim
yada 2 ye bölerim

Çok çok teşekkür ederim canım :)
Birkaç hafta tartıya çıkmadan sıkı şekilde diyet yaparak 80 sınırını geçmek istiyorum, her zamanki gibi desteklerinizle

Hep merak etmiştim nasıl sonuçlar alındığını.
Toplam kaç hafta sürecek bu seanslar?
Bunun sonucunda ne kadarlık bir incelme vaadinde bulundular?
Aldığın sonucu bizlerle de paylaşırsın umarım :)
Fiyat olarak da çok uygun geldi bana, genelde 500 liralardan 1.000 liralardan bahsediliyor, benim de gözüm korkuyor.

bugün biraz dengesiz oldu.dün çok yemiştim o yüzden sabah aç değildim

sabah: 5 ceviz

öğle: pilav, 1 sarma, 1 kaşık helva, 1 dilim baklava, 1 bardak ayran

ara:1 lokum

akşam: mercimek çorbası, tavuk mantar sote, pilav, 1 bardak meyve suyu, 3 dilim ekmek, salata

Ben de acıktım bu saatte ama yememeye çalışıyorum :18:
Yersem direkt yağ olarak geri dönecek bana :18:

slm kızlar yarın büyük gün inş. güzel sonuçlar elde edersiniz.
bugün arkadaştaydım 3 sigara böreği patates salatası biraz turşu yedim 1 dilimde kek
akşam yemek yemedim ama şimdi acıktım sanki

Ben de acıktım bu saatte ama yememeye çalışıyorum :18:
Yersem direkt yağ olarak geri dönecek bana :18:

benimde canim bol limonlu yesil salata istiyor

Wingcim hafta sonu 2 gün sebzeli ,salatali ,meyveli diyet düsünüyorum. kalori hesaplayarak pazartesi tekrar protein diyetime dönmek istiyorum.. senin fikrin nedir hayatim? bu iki günde tekrar kilo alirmiyim acaba karbonhidratlilar yiyecegim diye ? bir de günlük ortalama kalori miktarim kac olmali bana yardim edermisin lütfen :44:

Canım karbonhidrat diyeti yaparken sık sık tartıya çıkmaman yararına olur çünkü kısa zamanda canını sıkacak değişiklikler olabilir.

Nasıl ?

Mesela kilo veriyor olmana rağmen arada tartıda fazla görebilirsin kendini ama bunlar aldatmacadır fakat moralini bozabilir :26:

Hafta sonu böyle bir diyet güzel olabilir bence :)

Günlük kalori ihtiyacını internet ortamında hesaplamanı sağlayan araçlar var ama bunlar standart ve bildiğin gibi kişiye özel olmadığı için tam doğru rakamları veremeyebiliyor.

İmkanın varsa öncelikle bir diyetisyende kalori ihtiyacını öğrenmeni tavsiye ederim ama imkanın yoksa bu kiloda 1300-1400 kalorilik bir diyetle başlaman güzel olabilir :)

Son düzenleme:

Ben biraz spor eşliğinde 2 haftalık bir diyet listesini uygulamaya karar verdim.

Listelere bağlı kalarak diyet yapmaktan hazzetmem ama şu durumda farklı bir seçeneğim kalmadı.

Biraz kilo verince kalori sayımına ya da karbonhidrat/protein diyetine geri dönerim :)

kızlar gruba yeni giriş yaptım. aburcubr hamburgerler patatesler final dönemi falan derken 65 ten 69.7 ye çıktığımı farkettim. boyum 170. 65te bile topluydm 4 küsür kiloda iice fenalaştım. dedim böyle olmaz.rahatsız edici yorumlarda aldım. ama onlara kilo verdikten sonra özel teşkkürlerimi ileticem beni bu akdar hırslandırdıkları için. yaklaşık bir haftada 5 gündür falan sabahları kepek ekmeği domates salatalık peynir vs öğlen ızgara bişey çiğköfte ne varsa çok yağlı değilse yiyorm. her akşamda en geç 7 de bir çorba içiyorum ondan sonra ağzıma birşey koymuyorum. birde sürekli su.
benim kilo vermem inan çok zor olduğu halde 5 günde 3 bçk kiloya yakın eksildim tartıda. sumudur nedir bilmiyorum.. çabuk geri almaktan korkuyorum ama sadece geceleri aç kalıyorum o hariç gün boyu yemek yiyorum. ben bu kerameti akşamları 7 de çorba içmeme bağlıyorum kızlar. gün boyu abartmayın akşamlarıda çorba yiyin. bakın neler oluyo. kilosu daha fazla arkadaşlar çok daha fazla verir ben 5 günde 3 bçk kilo verdiysem.

Son düzenleme:
ii geceler kızlarr bugünk menüm sabah: bir bardak yağsız süt peynir ve bir dilim ekmek yedim saat 10da 12de 1 elma ve iki kaşık yoğurt yarım saat sonrada yani 14.de pırasa yemeği cacık kepekli makarna yedim 17de bir portakal 18:30da ızgara tavuk bol salata 1 dilim kepek ekmek yedim 9 dada yine 1 portakal yedim azcık nezle olcak gibiyim iki gndr soğuk hava yürüyüş yapıorum kalında giyiniorum ama havalar kötü malesef nese ilacımı içtim diyete devammm bugnde 1 buçuk saat yrdm 2 lt su içtim 2 bardakda yeşil çay içtim yarında karışım dan yapıcam inş

o yemekler varken sen bunları yiyorsan (ki normal olanı bu) sana tüm alkışlar

evt tatlım sorma hep böle bozuncada içim rahat etmio onuda yesem doyucam diğerini yesemde herkes vlla dediklerimi yedi bide benim tavuğuma göz diktilerrr yarısını babama verdim zaten 3 baget haşlamıştım derisini soyup tavada kızarttım azdı zaten salata karnımı doyurdu ama karnım şişmedi eğer diğer yemekleri yeseydim karnımda şişerdi diyette biterdi benim morelde giderdi

İradene hayranım, bozmadan devam etme başarısını gösterdiğin için tebrik ediyorum canım :81::81::81:

çokkkkkk saolll tatlım inş hep böle idareli olurummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…