• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar eve yeni girdim desem yalan olmaz yani
felaket yoğunum bugünlerde yarın da öyle
k.bakmayın
men ülerre baktım süper ötesisiniz
sevgilim benim 1300 cl diet çok ii az daha paylaşım yalnız
wingim süpersin ,xertrxcım sende öle
çokocum sende
nihalim sen bana 90 diyeceksin eminim

tmm tatlım merak etme bir kaç güün ihmal ettim biliorummmm:61:

selam kızlar, yarın karne günü, öğlene evde olacağım, bu arada oğlum da karne alacak, hem de annesinden, oğlum öğrencim aynı zamanda...

akşam bir yerine 3 lahmacun yedim, sonra da mideme oturdu, pişman oldum...lahmacunlar aynen tartıya yansıdı, sabah artı 400 oldum

güldencim yarın sabah bildirimde bulunamam, şimdiden bildireyim dedim...bir de ben iki hafta senden izin isteyeceğim, iki hafta bildirimde bulunmayacağım, tatilden sonra sıkı bir program uygularım artık...

Tartıya çıkmamam lazımdı ama dayanamadım :)

Şaşırmayacaksınız çünkü o kadar kaçamaktan sonra kilo almışım !

Azracım kilo almak isteyenler topiğine gitmemi tembihlemişti, bu durumda onun tavsiyesine uymak en iyisi galiba :1:

Azracım beni bayaaaa bir uzun süre boyunca pas geç kilo bildiriminde, takıma bir katkım yok bari zararım olmasın!

Bugün yine neler neler vardı evde ama sabahki hüsrandan sonra hiçbir şey yiyesim gelmedi, bütün gün kederli kederli gezindim evin içinde, sadece 1-2 meyve biraz da yoğurt yemişimdir.

Sen o kadar süre boyunca tavuk yemeye, yumurta yemeye katlan; çok güzel kilo ver ama sonra tüm emeklerini bir kenara atarak obur gibi yemeye devam et ve verdiklerini geri almaya başla. Yazık ya!

Azracım beni de ye demiştin ya :52: Gerçekten ben ipin ucunu bir hayli kaçırmışım.

Hadi ben neyse de bana o kadar destek oluyorsunuz, sizin emeklerinizi de boşa çıkarıyorum, üzülüyorum ya :59:

selam kızlar, yarın karne günü, öğlene evde olacağım, bu arada oğlum da karne alacak, hem de annesinden, oğlum öğrencim aynı zamanda...

akşam bir yerine 3 lahmacun yedim, sonra da mideme oturdu, pişman oldum...lahmacunlar aynen tartıya yansıdı, sabah artı 400 oldum

güldencim yarın sabah bildirimde bulunamam, şimdiden bildireyim dedim...bir de ben iki hafta senden izin isteyeceğim, iki hafta bildirimde bulunmayacağım, tatilden sonra sıkı bir program uygularım artık...

Sonunda tatil geldi çattı :)

Gönlünce eğlenirsin inş ama nolur yeme işini abartma :77:

Son pişmanlık fayda etmiyor sonra...

merhabalar kızlarrrrrrrrr bende bugün sabah: bir bardak yağsız süt peynir ve bir dilim ekmek yedim saat 10da 12de 1 elma ve iki kaşık yoğurt yarım saat sonrada yani 14.de öğle yemeğimi yiycem sonrada yürüyüşe gidicemmmmm elma almaya şu metabolizmayı hızlandıran karışımdan yapıcammmmm:16:

Spor işini geri döndüğünden beri çok iyi hallettin, bu kadar güzel listeler sporla birleşince çok güzel bir sonuç çıkacak ortaya, eminim :) :70:

iyi günler diliyorum herkeze yarın oğluşumun karne günü dolayısıyla onun peşinde olacağımdan şimcik kilo bildiriminde bulunayım ama benimkisi biraz karıştı bi iniyorum bi çıkıyorum 65.3 le başladım ara ara indim çıktım işte şimdi 62.4 oldum bakalım haftaya ne olacak kaptanımızın dikkatine.:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Şenaycım ne mutlu sana :)

Allah olmayanlara da nasip etsin böyle günleri inş :16:

Spor işini geri döndüğünden beri çok iyi hallettin, bu kadar güzel listeler sporla birleşince çok güzel bir sonuç çıkacak ortaya, eminim :) :70:

Şenaycım ne mutlu sana :)

Allah olmayanlara da nasip etsin böyle günleri inş :16:

çok saol tatlımmmmm biliosun bugün bizim aile yemek günümüz yengem börek haşhaşlı çörek gül tatlısı pilav et yemeği yapmış ama benim menüm haşlanmış tavuğun etlerini alıp tavada baharatlı ızgara yapıcam yanında bol salata ve bir dilim kepek ekmek olcakkkkkk etim pişio şimdiii 1 saat öncede 1 portakal yedim napim 2 ay dişimi sıkıcm o güzelim yemekleri ben yapıp yiycem inş birde haftada bir gün pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüorum bakim ne gün yapıcağıma karar vermedim daha bugünde evden 3 de çıktım 5e çeyrek kala girdim eve elma filan aldım tempolu yürüdüm yarım saatim markette geçti aama olsun yine poşetlerle hızlı hızlı yürüdüm uzaktı biraz inş erir kilolarım callanectics videosuna başlayamadım bugün başlarım inş:16:

Son düzenleme:
çok saol tatlımmmmm biliosun bugün bizim aile yemek günümüz yengem börek haşhaşlı çörek gül tatlısı pilav et yemeği yapmış ama benim menüm haşlanmış tavuğun etlerini alıp tavada baharatlı ızgara yapıcam yanında bol salata ve bir dilim kepek ekmek olcakkkkkk etim pişio şimdiii 1 saat öncede 1 portakal yedim napim 2 ay dişimi sıkıcm o güzelim yemekleri ben yapıp yiycem inş birde haftada bir gün pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüorum bakim ne gün yapıcağıma karar vermedim daha:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:o yemekler varken sen bunları yiyorsan (ki normal olanı bu) sana tüm alkışlar:46::46::46::46:

çok saol tatlımmmmm biliosun bugün bizim aile yemek günümüz yengem börek haşhaşlı çörek gül tatlısı pilav et yemeği yapmış ama benim menüm haşlanmış tavuğun etlerini alıp tavada baharatlı ızgara yapıcam yanında bol salata ve bir dilim kepek ekmek olcakkkkkk etim pişio şimdiii 1 saat öncede 1 portakal yedim napim 2 ay dişimi sıkıcm o güzelim yemekleri ben yapıp yiycem inş birde haftada bir gün pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüorum bakim ne gün yapıcağıma karar vermedim daha bugünde evden 3 de çıktım 5e çeyrek kala girdim eve elma filan aldım tempolu yürüdüm yarım saatim markette geçti aama olsun yine poşetlerle hızlı hızlı yürüdüm uzaktı biraz inş erir kilolarım callanectics videosuna başlayamadım bugün başlarım inş:16:

İradene hayranım, bozmadan devam etme başarısını gösterdiğin için tebrik ediyorum canım :81::81::81:

Azracım kilo almak isteyenler topiğine gitmemi tembihlemişti, bu durumda onun tavsiyesine uymak en iyisi galiba :1:

Azracım beni bayaaaa bir uzun süre boyunca pas geç kilo bildiriminde, takıma bir katkım yok bari zararım olmasın!

Bugün yine neler neler vardı evde ama sabahki hüsrandan sonra hiçbir şey yiyesim gelmedi, bütün gün kederli kederli gezindim evin içinde, sadece 1-2 meyve biraz da yoğurt yemişimdir.

Sen o kadar süre boyunca tavuk yemeye, yumurta yemeye katlan; çok güzel kilo ver ama sonra tüm emeklerini bir kenara atarak obur gibi yemeye devam et ve verdiklerini geri almaya başla. Yazık ya!

Azracım beni de ye demiştin ya :52: Gerçekten ben ipin ucunu bir hayli kaçırmışım.

Hadi ben neyse de bana o kadar destek oluyorsunuz, sizin emeklerinizi de boşa çıkarıyorum, üzülüyorum ya :59:
:9::9::9::9:
reglm mi yakın bazen bnde öle oluyorum
dünyayı yesem doymucam sanıyorum herşeye saldırıyorum:52::27:

Regl dönemindeydim, bugün yeni bitti :27:

Bu dönemi sevmiyorum ya :)

bnmde işte tüm dengelerimn değiştiği dönem
zaten düzenli değil
geç oluyorum bu dönemim de hep şişik ve iştahım sonsuz
glokofende kullanıyorum o hem adet düzenler hm kilo veridttirir
ama bnde tam tersi:26::26:

üzülmeeeeee ben hep senin yanindayim wingcigim... :54: Hatani erken anlamissan düzeltebilme sansin da o kadar erken olacak canim.. Tekrar ayni duygulari yasamani senin kadar bizlerde istemeyiz... Haftaya en iyi sayiyi ben söyleyecegim diye kendine güc ver hep.. önümüzdeki maclara bakalim dimi :61:

Bugünkü yediklerim :

Sabah uyaninca 1 su bardagi su

1 saat sonra sütlü nescafe (sekersiz)

Ara : 1 bardak soya sütü

ögle : haslanmis tavuk eti , 150gr. yagsiz yogurt

aksam : 3 tane köfte , 200 ml. diyet cola

Ara : 1 yesil cay

uyumadan önce 1 zayiflama cayi

Spor : 1 saat yürüyüs

Son düzenleme:
Back