Geri dönüşün muhteşem olacak :)
Her zaman yanındayız, destekçilerin olucaz
İradene hayranım canım...bu azimle hedefine sağlam adımlarla yakın zamanda ulaşırsın...
tatile cuma günü giriyoruz..tatilde annemlerde olacağım...şu an seni yaşadıklarını ben de yaşayacağım..ama ben senin kadar iradeli olamayacağm..yemezsem annem küser...artık tatil dönüşü sıkı bir program yapacağım...
tatilde burayı takip etmeye çalışacağım...uzak kalamam özlerim ben...
sabah:
2 bardak su
1 bardak şekersiz bitki çayı
1 kaşık bal
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 adet ceviz
öğle: puding
napim çok canım çekti
akşamda misafirim var şimdiden yiceklerimi yazayım
akşam:
mercimek çorbası
tavuklu mantar sote
pilav
ayran
salata
ara:
şekersiz çay
sütlü tatlı
merhaba kızlar 1 buçuk saat yürüyüş yaptım yüzlerim kızlardı sıcak sıcak oldu hava buz gibi benimde bugünki menüm
sabah: bir bardak süt 10da
ara 1 portakal 11de
öğle patlıcan yemeği ve bir dilim ekmek
arada 1 ellma 1 mandalinn
akşamda sebze yemeği bol salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüorummm
ek spor olarakda callanectics yapıcam inş
çok saol tatlımmmmmmm
Gün boyu yediklerim :
Sabah uyaninca 2 su bardagi su
1 saat sonra 2 haslanmis yumurta
1 saat sonra 1 bardak sütlü nescafe(sekersiz)
2 saat sonra 250gr. yogurt
1 saat sonra 1 haslanmis yumurta
1 saat sonra 250 gr. yogurt
Aksam : 1 porsiyon haslanmis tavuk eti
Ara : 1 bardak yesil cay
Ara : 1 bardak limon cayi
Uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi
Spor : 1 saat yürüyüs , yarim saat pilates
Çok güzel canım, aynen devam
Gözümde sebzeler ,meyveler dönüyor yaaa
haftaya cumaya kadar böyle proteinle devam edeyim diyorum ama dayanabilecek miyim bilemiyorum
walla su son günlerde aldigim protein gectigimiz ay aldigim protein miktarina esittir herhaldesütle etle aram olmamasina ragmen yiyip iciyorum iste...
ama var yaaa bir daha bu kilolari tekrar alirsam vücudum sızım sızım sızlasın insallahyedigim tüm pasta ,cikolata ve böreklere düsman gibi bakiyorum hic canim cekmiyor artik
iyi akamlar kızlar menüler çok güzel
çokocum lahmacuna nasıl dayanacaksın benim bile canım çekti şimdi
iyiyim canım diyet modunda değilim tam ama abartmıyorum sporumu aksatmıyorum böyle yani...İyi akşamlar Ayşecim, nasılsın?
Diyetin nasıl gidiyor?
Hasretlik zor ama biraz olsun alışabildin mi ?
Eğer dayanabiliyorsan zorla derim :)
Ben çok katı bir şekilde yaptığım için şu sıralar ton balığı, yumurta, tavuk, et vs göresim yok kesinlikle.
Hatta isimlerini duymak bile beni rahatsız ediyor o yüzden yapamıyorum ama daha önce çok etkili bir şekilde kilo verdim ve geri almadım :)
Bu diyeti sen ne kadar süre yaptin canim ? yaklasik kac kilo verdin bu diyetle ?
iyiyim canım diyet modunda değilim tam ama abartmıyorum sporumu aksatmıyorum böyle yani...
hasretlik çok zor ama buraya geldiğimizden beri böyle 1.5 sene daha katlanacağız böyle
iyi günler diliyorum herkeze yarın oğluşumun karne günü dolayısıyla onun peşinde olacağımdan şimcik kilo bildiriminde bulunayım ama benimkisi biraz karıştı bi iniyorum bi çıkıyorum 65.3 le başladım ara ara indim çıktım işte şimdi 62.4 oldum bakalım haftaya ne olacak kaptanımızın dikkatine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?