Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:
2 bardak su
1 bardak şekersiz bitki çayı
1 kaşık bal
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 adet ceviz

öğle: puding

napim çok canım çekti
akşamda misafirim var şimdiden yiceklerimi yazayım

akşam:
mercimek çorbası
tavuklu mantar sote
pilav
ayran
salata

ara:
şekersiz çay
sütlü tatlı

merhaba kızlar 1 buçuk saat yürüyüş yaptım yüzlerim kızlardı sıcak sıcak oldu hava buz gibi benimde bugünki menüm

sabah: bir bardak süt 10da
ara 1 portakal 11de
öğle patlıcan yemeği ve bir dilim ekmek
arada 1 ellma 1 mandalinn
akşamda sebze yemeği bol salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüorummm

ek spor olarakda callanectics yapıcam inş

Geri dönüşün muhteşem olacak :)

Her zaman yanındayız, destekçilerin olucaz

çok saol tatlımmmmmmm

Çokocum annenin güzel yemeklerini gönlünce ye :)
Zaten öyle kilo sorunun da yok, ben senin yerinde olsaydım... Ah ah :)
Ben de elimi çekemiyorum buradan, aklım burada kalıyor çoğu zaman.

Papatyacım yediklerinin kalorilerini tek tek hesaplamanı tavsiye ederim canım.
Böylece gün boyunca ne kadar enerji aldığını görürsün :)
Rakamlar fazla çıkınca hem insan spor yapma gereğini de görüyor.

Geri dönüşün güzel oldu, özellikle de spor kısmı :)

Ben bugün toplamda sadece 45 dk spor yapabildim, 1 saat 15 dk mı da birkaç sonraki sporla tamamlicam :)

Gün boyu yediklerim :

Sabah uyaninca 2 su bardagi su

1 saat sonra 2 haslanmis yumurta

1 saat sonra 1 bardak sütlü nescafe(sekersiz)

2 saat sonra 250gr. yogurt

1 saat sonra 1 haslanmis yumurta

1 saat sonra 250 gr. yogurt

Aksam : 1 porsiyon haslanmis tavuk eti

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 1 bardak limon cayi

Uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi

Spor : 1 saat yürüyüs , yarim saat pilates

Çok güzel canım, aynen devam

Çok güzel canım, aynen devam

Gözümde sebzeler ,meyveler dönüyor yaaa

haftaya cumaya kadar böyle proteinle devam edeyim diyorum ama dayanabilecek miyim bilemiyorum

walla su son günlerde aldigim protein gectigimiz ay aldigim protein miktarina esittir herhalde sütle etle aram olmamasina ragmen yiyip iciyorum iste...

ama var yaaa bir daha bu kilolari tekrar alirsam vücudum sızım sızım sızlasın insallah yedigim tüm pasta ,cikolata ve böreklere düsman gibi bakiyorum hic canim cekmiyor artik

Eğer dayanabiliyorsan zorla derim :)

Ben çok katı bir şekilde yaptığım için şu sıralar ton balığı, yumurta, tavuk, et vs göresim yok kesinlikle.

Hatta isimlerini duymak bile beni rahatsız ediyor o yüzden yapamıyorum ama daha önce çok etkili bir şekilde kilo verdim ve geri almadım :)

Bu diyeti sen ne kadar süre yaptin canim ? yaklasik kac kilo verdin bu diyetle ?

iyiyim canım diyet modunda değilim tam ama abartmıyorum sporumu aksatmıyorum böyle yani...
hasretlik çok zor ama buraya geldiğimizden beri böyle 1.5 sene daha katlanacağız böyle

Allah sizlere sabır versin canım, hasretlik çok zor

Tez zamanda birbirinize kavuşursunuz inş

iyi günler diliyorum herkeze yarın oğluşumun karne günü dolayısıyla onun peşinde olacağımdan şimcik kilo bildiriminde bulunayım ama benimkisi biraz karıştı bi iniyorum bi çıkıyorum 65.3 le başladım ara ara indim çıktım işte şimdi 62.4 oldum bakalım haftaya ne olacak kaptanımızın dikkatine.

merhabalar kızlarrrrrrrrr bende bugün sabah: bir bardak yağsız süt peynir ve bir dilim ekmek yedim saat 10da 12de 1 elma ve iki kaşık yoğurt yarım saat sonrada yani 14.de öğle yemeğimi yiycem sonrada yürüyüşe gidicemmmmm elma almaya şu metabolizmayı hızlandıran karışımdan yapıcammmmm

aaa ne güzel tatlımmmm tebrik ederimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…