lili nedir bu aldıgın şey bende fx 15 almak istiyorum inşallah kızın zayıflar yaşı kücük mü kızının bir yanetkis, olmasın cocuga sizler herhangi bir ilac kullandınızmı merak ettim inşallah kızında senin gibi verir kg leri
selmacım çok düşündüm inan çok :çok üzgünüm:
ama çocuk aldı başını gidiyor kiloda :1no2:
17 yaşında ve söylemiyor ama 85 kiloyu aştı biliyorum gözlerimle gözlemliyorum :1no2:
en zararsız ve bitkisel olan bu geldi bana araştırdım iki gündür
elma kromun orjinal sitesinden aldım çakma felan değil :1no2:
bırakırsam kızımı 90 diyecek 100 diyecek obez olacak buda zararlı kızıma
hem bedenen hem de ruhen :1no2:
ayrıyeten başka sorunlarımızda başladı kolestrolü yüksek çıkıyor adet sancılı oluyor doktorumla konuştum adetinin sancılı olması kilosundan dedi :1no2:
uf yaaaa girdik bir yola işte CADIARZU:Saruboceq:
ben ilaç kullanmadım ama verecek kilom çok olsa kullanırdım herhalde bilmem CADIARZUCADIARZU
ablacım ya keşke ona verdığınz parayla xenıcal alsaydınız bnce daa çok faydasını qörürdünüz
ama kesınlıkle fx15 tavsıye etmem tmm kılo veren var ama yanetkısı çok fazla
denesın senn kız elmakromunu ınşallah faydasını qörür
bnm bı arkadaşımda almış buqün
bu arada kolestrolü yüksek demış dr bırde adetı sancılı oluşunu kıloya bağlamış ama
bak bn kızndan kaç kılo fazlayım nerdeyse 2 katıyım ama ne kolestrol var ne de adet sancısı , demekkı bünye bünye fark edıyor
ya bende kac gündür taktım kafaya bir ilac almak istiyorum herhalde o ilactan alacam gibi böyle olmuyor benim kızda bir ara ergenlik öncesi kg almıştı eyvah dedim bu da bana benzedi yalnız adet olmaya başlayınca cok zayıfladı şimdide hic yemek yemiyor cok zayıfladı
canım benim bir lokmalık kurabiyeydi, çok küçük hazır tuzlu kurabiye ama olsun sen vur kafama bu günün raporunu verince nasıl döversin bilmiyomhepinize günaydın arkadaşlar
luboş naptın sen sabah kurabiye hemde 3 tane akşam biber kızartmasıklava:
bu seferde ben oklava sallıyım dedimkaydirigubbakcemile3
kovsanızda bacadan gelirim bırakmam sizibiz bu kızları bu sıkmayla ya zayıflatacaz yada kaçıracaz husel :roflol:
başka yolu yok gibi gözüküyo :roflol:
cnm felix kullanıyorum ben onu tavsiye edebilirim memnunumakşma kendime kabak yemeği yaptım kızlar
bollll dere otlu bol taze naneli gelin birlikte yiyelim nefis oldu cokacimcoookcokacimcoook
tartı hakkında bilgisi olan yokmu ne yapıyim kızlar CADIARZUCADIARZU
nereye şutlanıyon sen bakim rutbe atladın canım askerlikten komutanlığa yükseldin kollayacan bizi öyle şutlanıyom falan yok cnm benimtinki tut beni şutlanıyorum senağlama:a015:
canım buraya kadar getirdin bu işi evelallahın izniile yaparsın inşallah cnm bende çok istedim ama cesaret edemedim yaarkadaşlar beni yarının sıtması tuttuyarın sadece taze meyve sebze suyu içilecek katı birşey yemyeyecek ama daha beteri 1 bardak zeytinyağı bir bardak limon suyu içilecek nasıl yaparım bilmem artık midem nasıl kaldıracak bana dua edinde yüzümün akı ile bitireyim kozmik temizliğimi:)
of lili ablam inşallah şifa olur kardeşimin derdine benim kızda tombikleşiyor çok korkuyom benim yaşadığım sıkıntıyı oda yaşarsa diye şimdiden sıkmaya calışıyorum ama boynu bükülüyor offfffff ya allahım inşallah korktuğumuz başımıza gelmez ablam şifa olsun yavruna160 milyonu bayıldım kızlar
elma krom kapsülüne -tatlicadiarzu-
iki adet aldım adım sayar hediyeli -tatlicadiarzu-
allahım utandırma bizi artık
kızım kilo versin
inanın kurban kesem senağlama
fakirlere dağıtıcammm senağlama
bir adeti 8 kilo verdiriyomuş
iki tanede 16 kilo mucize gibi bişey olur kızım senağlama
ne olur kızlar dua edin meleğim için :çok üzgünüm:
allah muaffak etsin ablam inşallah o yoldaselmacım çok düşündüm inan çok :çok üzgünüm:
ama çocuk aldı başını gidiyor kiloda :1no2:
17 yaşında ve söylemiyor ama 85 kiloyu aştı biliyorum gözlerimle gözlemliyorum :1no2:
en zararsız ve bitkisel olan bu geldi bana araştırdım iki gündür
elma kromun orjinal sitesinden aldım çakma felan değil :1no2:
bırakırsam kızımı 90 diyecek 100 diyecek obez olacak buda zararlı kızıma
hem bedenen hem de ruhen :1no2:
ayrıyeten başka sorunlarımızda başladı kolestrolü yüksek çıkıyor adet sancılı oluyor doktorumla konuştum adetinin sancılı olması kilosundan dedi :1no2:
uf yaaaa girdik bir yola işte CADIARZU:Saruboceq:
ben ilaç kullanmadım ama verecek kilom çok olsa kullanırdım herhalde bilmem CADIARZUCADIARZU
ya bende kac gündür taktım kafaya bir ilac almak istiyorum herhalde o ilactan alacam gibi böyle olmuyor benim kızda bir ara ergenlik öncesi kg almıştı eyvah dedim bu da bana benzedi yalnız adet olmaya başlayınca cok zayıfladı şimdide hic yemek yemiyor cok zayıfladı
tinki benim ikitane arkadaşım iciyor ve süper birşey diyorlar ve kg de verdiler ben kullanamadım cünki bir düzen icinde icmem gerekmiş Şeniz
cnm bnm tartı sınbonun dıjıtalı fıyat olarkda uyqun 17 mı 18 mı o cıvarda tavsıye ederım
iyi akşamlar kızlar :) 5i b1 yerde çayının içinde bulunan mate yaprağının kötü etki yaptığı konusunda yazılar hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam Edi yazmıştı bir ara kullanıp bırakmıştı sanırım .
kiminle kiminle başedeceksin canım :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bencede Lilly hep burda olmalı Lillycim sen bizim takımın olmazsa olmazı bir ferdisin listede olsanda olmasanda sen bizim Lillymizsin hem bak yeriz yaş pastaları ona göre kim oklava vuracak bize bu durumda:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
160 milyonu bayıldım kızlar
elma krom kapsülüne -tatlicadiarzu-
iki adet aldım adım sayar hediyeli -tatlicadiarzu-
allahım utandırma bizi artık
kızım kilo versin
inanın kurban kesem senağlama
fakirlere dağıtıcammm senağlama
bir adeti 8 kilo verdiriyomuş
iki tanede 16 kilo mucize gibi bişey olur kızım senağlama
ne olur kızlar dua edin meleğim için :çok üzgünüm:
canım benim ama ne kadar mutlu olmaya calışsamda ablamı görmeden gözümün yaşı dinmeyecek bu hafta gelecekler göreyim değişirim resmiluboşşşş mutfak nasıl gidiyor
şu avatarını değiştir ya seni ağlarken görmek istemiyorum ben
canım ya içim tuhaf oluyor :çok üzgünüm:
canım benim ama ne kadar mutlu olmaya calışsamda ablamı görmeden gözümün yaşı dinmeyecek bu hafta gelecekler göreyim değişirim resmi
balkonumun biri bitti daha yarın kırmaya balıcam öbür balkonda bittimi usta mutfağa girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?