Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Büyük bir açlık hissediyorum
Bugün hiç acıkmadım, şimdi de doyma hissi oluşmuyor bir türlü
Off of :93:

aksam saat 9 gibi bir tane kurabiye yedim.. daha dogrusu zorla yedirildi sonra bir yarim saat spor yaptim vicdanimi dindirmek icin... aclik hissi bende hic olusmuyor son 10 gündür. acaba acikacagim günler gelecek mi , keske hic gelmese

Canim sen sadece aksam mi yemek yedin bugün ? ikinci bir ögün yapmiyor musun yoksa

slm kızlar benim böcük daha yeni uyudu akşama kadar kök söktürüyor valla sürekli ounla ilgileneyim,oynayalım istiyor,beni pc başında görünce kıyamet kopuyor..(babasımı öğretiyor ne)

bugün yine sporsuzum yaaaa..offf nolcek beniim bu halim bilmem,zaman yok zamannnnn...
ne yedim?
sabah oğluştan artakalanlar yani azıcık krep,peynir,domates,salatalık
öğlen fırında karnabahar,yoğurt
akşam 1 dilim havuçlu kek (az yağlı,az şekerli),neskafe
çok saçma sapan oldu bugün ama napalım özel istek üzerine kek falan yaptım..

şu plates hareketlerine baktım dün karın için olanına falan..denemek lazım yapılabilir gibi geldi,deniycem..
güldencim yakalandım demek sana :78: ama o tabak oğluma özeldi onun için doldurdum ben tırtıkladım biraz(burnu uzayan smiley )

kızlar ben o ballı,sirkeli karışımı geçen sene içiyordum valla etkisini gördünmü derseniz bilemiyorum hepsi aynı andaydı spor,diyet,beşi bir yerde vs..
ama aç karnına sabah büyük kola bardağına 2 yemek kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal ve tarçın koyarak ılık içiyordum tarçın da ekleyin hem güzel bir aroması oluyor hem de tatlı isteğini bastırıyor ve balı mutlaka ekleyin gerekliymiş diye biliyorum zaten limonata gibi bir tad oluyor kötü değil yani..

günaydın kızlar çok uykum var çok

günaydin canim !! evdeysen eger pencereni ac, miss gibi oksijen girsin odana.. derin nefes al.. hatta sevdigin hareketli bir müzigi ac bir 5 dk en azindan dans et ben güne böyle basladim 2 bardak da su ictim.. tüm uykum ,miskinligim ,dünden kalma negatifligim gitti üstümden güne baslamaya hazirim

süper cnmmm

ama bnmm o arkadaştan kilom daha fazla
brde tam tersi düşün
onlar 2 kilo alsalar yansıyan yüzdeyle bnm yüzdem yine değişik
sabah,öğle menüsü nerde:26:
akşamın güzel

Takim arkadaslarimin burclarini ,dogum günlerini merak ediyorum... sakincasi yoksa paylasirmiyiz arkadaslar ? birbirimizi daha iyi tanimak icin hos olur diye düsünüyorum...

ben Koc burcuyum ,yükselenim de koc 07 - 04 -1985

bnde 8-11-1985 akrebim yükselenim de boğa sanırım ama b n boğa burcunu hiç sevmem ki:82:

derya günde 1 girion ama temiz girioon ne diyim sna
dur dur şunu diyim
kısa bir zaman sonra düğününüz var
iiiipincecik gitmek istemezmisin
Günaydin kaptanim !!
sana da xetraxcım:89::89:

Hesaplama isinde dediginde haklisin kaptanim.. bu denge problemi farkli bir hesaplama islemiyle yapmak gerek genel ortalama üzerinden de ama neyse matematik zekami bu konuya yormayacagim daha fazla herkes memnun halinden.. banada uyar ne diyeyim

ayrica burcunu cok sevdim azrasilam .bir takima en iyi kaptan akrep burcundan cikardi zaten

zaten hep boğa burcundan kaynaklı bu iştahııımbirde sen hesapla bakalım
bn 8-11-1985 doğumluyum akşam üstü 17:45 de doğurmuş anacağuzum
bu arada bn doğuştan obez doğmuşum 5kg
yani bnmkisi doğuştan hastalık
demişler ki ozmn gidin bakın nursel bir kız çocuğu doğurdu 2-3 aylık demişler

alemsin canim sen yaaa 2-3 aylik bebek mi dogurdu demisler hic kimsenin kaderi degil kilolu olmak.. degisirebiliriz ,o yüzden burda variz kaptanim... sen yaparsin bu isi ! bu kaptanligi sana verdilerse yapmak zorundasin ! akrep burcu isen kesin yaparsin zaten !

ayrica ben bir kac yerden baktim boga cikmiyor ikizler cikiyor yükselenin olarak !!

waoooooowwww bu ne enerji yaaa miskin miskin hata yorgun argın bilgisayarı açtım içim enerji doldu brawo valla xetrax süpersin

bazı sitelerde de boğa çıkıyor anlamadım bn bu işi

amanın neler olmuş öyle liste fazla kişi felan yaaaaaa bende buda kalmak istiyoruuuummmmm

Takim arkadaslarimin burclarini ,dogum günlerini merak ediyorum... sakincasi yoksa paylasirmiyiz arkadaslar ? birbirimizi daha iyi tanimak icin hos olur diye düsünüyorum...

ben Koc burcuyum ,yükselenim de koc 07 - 04 -1985

bende koç burcuyum ama bu işleri çok bilmem yükselenim ne bilemedim şimdi 29.03.1983.sabah 6.00 6:30 arası doğmuşum

bazı sitelerde de boğa çıkıyor anlamadım bn bu işi

evet cidden öyle bazi sitelerde de boga cikiyor.. yükseleni ikizler olanlarin da zayif ince tip bir insanlar olacagindan bahsediyor ..

bak söyle yapalim sen bundan böyle ikizler burcu ol ,böyle hisset.. eskiden bogaydi artik ikizler...zayif incesin aslinda ! aslina dön bosver bogayi zaten sevmiyorsun sen o burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…