Büyük bir açlık hissediyorum
Bugün hiç acıkmadım, şimdi de doyma hissi oluşmuyor bir türlü
Off of :93:
size de uygunsa bende bu grupta paylaşım yapmak isterim
sizleri çook sevdim
akşam:
1 bardak su
2 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 kase süzme mercimek çorbası
4 adet fırında köfte patates
yarım tabak pilav
ara:
4 tane hurma
günaydın kızlar çok uykum var çok
Bugünkü menüm :
Kahvaltidan 1 saat önce 2 bardak su
Sabah : 1 haslanmis yumurta , 1 tabak bol limonlu,dereotlu brokoli salatasi , 1 dilim ekmek , 1 kasik yagsiz sürme peynir
Aksam : 1 tabak balli tropical meyve salatasi (ananas, mango, kamkat, kivi, lici, papaya, physalis,
mandalina, ahududu )
Ara : 1 fincan kahve sekersiz ,sütsüz
uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi ve 1 bardak su
Spor : yarim saat pilates , 1 saat yürüyüs
ama bnmm o arkadaştan kilom daha fazlaAzrasilam birsey soracagim...
Cuma günleri yapilan hesaplama islemi; neden kilo veren kisinin son kilosuna orani olarak hesaplaniyor ?
söyle bir baktim da gectigimiz haftaya.. senin verdigin kilo birinci olan kanatsizmelek arkadasinkinden daha fazla.. o zaman bu yarista daha fazla kilolu olan kisiler dezavantajli olmuyor mu ? 50 li kilolarda diyet yapan arkadaslarin 1. gelme ihtimali diger kisilere göre daha yüksek !
Bence bu bir denge sorunu ya da söyle diyelim adaletsizlik ? Benimle ayni fikirde olan arkadaslar var mi ?
sabah,öğle menüsü nerde:26:size de uygunsa bende bu grupta paylaşım yapmak isterim
sizleri çook sevdim
akşam:
1 bardak su
2 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 kase süzme mercimek çorbası
4 adet fırında köfte patates
yarım tabak pilav
ara:
4 tane hurma
Takim arkadaslarimin burclarini ,dogum günlerini merak ediyorum... sakincasi yoksa paylasirmiyiz arkadaslar ? birbirimizi daha iyi tanimak icin hos olur diye düsünüyorum...
ben Koc burcuyum ,yükselenim de koc 07 - 04 -1985
derya günde 1 girion ama temiz girioonslm kızlar benim böcük daha yeni uyudu akşama kadar kök söktürüyor valla sürekli ounla ilgileneyim,oynayalım istiyor,beni pc başında görünce kıyamet kopuyor..(babasımı öğretiyor ne)
bugün yine sporsuzum yaaaa..offf nolcek beniim bu halim bilmem,zaman yok zamannnnn...
ne yedim?
sabah oğluştan artakalanlar yani azıcık krep,peynir,domates,salatalık
öğlen fırında karnabahar,yoğurt
akşam 1 dilim havuçlu kek (az yağlı,az şekerli),neskafe
çok saçma sapan oldu bugün ama napalım özel istek üzerine kek falan yaptım..
şu plates hareketlerine baktım dün karın için olanına falan..denemek lazım yapılabilir gibi geldi,deniycem..
güldencim yakalandım demek sana :78: ama o tabak oğluma özeldi onun için doldurdum ben tırtıkladım biraz(burnu uzayan smiley)
kızlar ben o ballı,sirkeli karışımı geçen sene içiyordum valla etkisini gördünmü derseniz bilemiyorum hepsi aynı andaydı spor,diyet,beşi bir yerde vs..
ama aç karnına sabah büyük kola bardağına 2 yemek kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal ve tarçın koyarak ılık içiyordum tarçın da ekleyin hem güzel bir aroması oluyor hem de tatlı isteğini bastırıyor ve balı mutlaka ekleyin gerekliymiş diye biliyorum zaten limonata gibi bir tad oluyor kötü değil yani..
sana da xetraxcım:89::89:Günaydin kaptanim !!
süper cnmmm
ama bnmm o arkadaştan kilom daha fazla
brde tam tersi düşün
onlar 2 kilo alsalar yansıyan yüzdeyle bnm yüzdem yine değişik
sabah,öğle menüsü nerde:26:
akşamın güzel
bnde 8-11-1985 akrebimyükselenim de boğa sanırım ama b n boğa burcunu hiç sevmem ki:82:
derya günde 1 girion ama temiz girioonne diyim sna
dur dur şunu diyim
kısa bir zaman sonra düğününüz var
iiiipincecik gitmek istemezmisin
sana da xetraxcım:89::89:
Hesaplama isinde dediginde haklisin kaptanim.. bu denge problemi farkli bir hesaplama islemiyle yapmak gerek genel ortalama üzerinden de ama neyse matematik zekami bu konuya yormayacagim daha fazlaherkes memnun halinden.. banada uyar ne diyeyim
ayrica burcunu cok sevdim azrasilam .bir takima en iyi kaptan akrep burcundan cikardi zaten
zaten hep boğa burcundan kaynaklı bu iştahııımbirde sen hesapla bakalım
bn 8-11-1985 doğumluyum akşam üstü 17:45 de doğurmuş anacağuzum
bu arada bn doğuştan obez doğmuşum 5kg
yani bnmkisi doğuştan hastalık
demişler ki ozmn gidin bakın nursel bir kız çocuğu doğurdu 2-3 aylık demişler
günaydin canim !! evdeysen eger pencereni ac, miss gibi oksijen girsin odana.. derin nefes al.. hatta sevdigin hareketli bir müzigi ac bir 5 dk en azindan dans etben güne böyle basladim 2 bardak da su ictim.. tüm uykum ,miskinligim ,dünden kalma negatifligim gitti üstümden güne baslamaya hazirim
alemsin canim sen yaaa2-3 aylik bebek mi dogurdu demisler hic kimsenin kaderi degil kilolu olmak.. degisirebiliriz ,o yüzden burda variz kaptanim... sen yaparsin bu isi ! bu kaptanligi sana verdilerse yapmak zorundasin ! akrep burcu isen kesin yaparsin zaten !
ayrica ben bir kac yerden baktim boga cikmiyor ikizler cikiyor yükselenin olarak !!
Biraz rahatladım Azracım ya :101:
Kızları gruba davet ettikten sonra ortada bırakmak beni üzer
Mümkünse tüm arkadaşları listeye alalım. Zaten ben bu sınırı öğrendikten sonra da başka üye davet etmem
Hepsini listeye almak mümkün değilse en azından eksik üyesi olan takımlara yerleştirelim. Olur değil mi? :97:
Takim arkadaslarimin burclarini ,dogum günlerini merak ediyorum... sakincasi yoksa paylasirmiyiz arkadaslar ? birbirimizi daha iyi tanimak icin hos olur diye düsünüyorum...
ben Koc burcuyum ,yükselenim de koc 07 - 04 -1985
waoooooowwww bu ne enerji yaaa miskin miskin hata yorgun argın bilgisayarı açtım içim enerji doldu brawo valla xetrax süpersin
bende koç burcuyum ama bu işleri çok bilmem yükselenim ne bilemedim şimdi 29.03.1983.sabah 6.00 6:30 arası doğmuşum
bazı sitelerde de boğa çıkıyor anlamadım bn bu işi
bende koç burcuyum ama bu işleri çok bilmem yükselenim ne bilemedim şimdi 29.03.1983.sabah 6.00 6:30 arası doğmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?