Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım ben leslie sansone yapıyordum berlin'de iken her gün 5 mil cok faydasını görmüstüm arada da kickbox evet. Kickbox'a yeniden basladım günde 15 dk onu yapıyorum. Özelden link atayım sana olur mu?

ben de bir dönem leslie ile 5 mil yaptım..arkasından plates çok faydasını gördüm..şimdi platese başladım...slim in 6 da düşünüyorum...kickboxu özelden link atarsan sevinirim...

asker yolu beklemek zordur bilirim...allah sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallah..

linki attım canım. evet zor ama geciyor günler bir sekilde. :) tesekkür ederim

SAYSAYBİTMİYOR
Şehriye çorbasıysa 2 porsiyon çorba için 230 kalori ekliyoruz.
Toplamda 860 kalori almışsın.
Az değil mi sence de? :26:

kesinlikle az. 1200 altına inmemeliyim. Ama bu bugünkü programım. Cesitlerim ben bunu arada.

bi de ben kalori hesabını yabancı bir sitede yapıyorum her gün zaten. senin actıgın bir topicte yazdım biraz önce. adını veremiyorum ama cok ama cok iyi bir site, fakat ingilizce, her türk yemegi de yok ne yazık ki onun acıgını da google dan kapatıyorum.

Kalori hesabı için Türkçe birkaç site var ama ben en çok kalorisepeti.com adresli siteyi beğendim.
Kalori değerleri normale en yakın olanmış gibi geliyor bana.
Bir de kullanışlı yapmışlar :)
Sen de senin kullandığın sitenin adını söyle istersen.
Diğer başlıklarda reklam filan zannetmesinler diye ben de söylemiyorum site ismi.
Ama burası sadece bize, grup üyelerine özel olduğu için çekinmiyorum

6-7 dilim beyaz ekmek - nerden baksan 450 kalori eder
100 gram peynir - 250 kalori

3 bardak çay (2 şekerli) - 100 kalori

1 fincan Türk kahvesi (1,5 küp şekerli) - 40/50 kalori

2 adet ufak eti pop kek - 300 kalori kadar

Toplam: 1150 kalori

Daha da yiyesim var

çok değil ama ki kalorili

wingcim
bir tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı mayonezin kalorisi nedir

çok değil ama ki kalorili

wingcim
bir tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı mayonezin kalorisi nedir

Azracım 1 yemek kaşığı bal 70 kalori civarında, 1 tatlı kaşığı da 35-40 kalori civarındadır tahminen.
1 tatlı kaşığı mayonez de 60-70 kalori civarındadır canım

Son düzenleme:
AZRASILAM

Kalori sayımı mı yapıyorsun?
Her diyetin disiplini farklı.
Eğer kalori sayımı yapıyorsan problem değil.
Protein diyeti yapıyorsan bunlar yasak ama karbonhidrat diyeti yapıyorsan da pek sorun değil.
Mayonezin yağ oranı yüksektir ama kb oranı düşük o yüzden kb diyetinde izin vardır.
Bal da kaliteli kb kaynağı o yüzden tercih edilmeli :)
Yediğin miktarlar zaten makul.
Bence hiç sorun yok Azracım

bnmkisi karbonhidrata yakın olan diet :))
peki makarna varmı
1 tbak makarna yedim öğlen peyirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…