günaydın kızlar bugün pc yi kardeşim iş yerine götrcek olmaıyacağım yani
sabah sancıylka uyandım reg oldum sonunda şükür
ve wing süper avatar hareketsizde sevrm bn onu
sen izlemişmiydin filmlerini
Sote yaparken yağ koymuyoruz değil mi Ceylincim? :26:günaydın kızlar akşam koçişim geldi.bölük k. izinde onun yerine vekalet ettiği için 1 hafta akşamları eve gelecek:81:
wingcim az yağlı sote yap cnm tavuk özellikle baharatlı sarımsaklı satesi süper oluyo minicik minicik minicik doğrarsan hele tadından yenmez.
eski bir 8.grup üyesi olarak hepinize günaydınlar.....ve iyi bayramlar diliyorum....
alacam walla taktım kafayagünaydın kızlar
wingcim çoz az yağ koy canım
azracım süper olur koşu bandı al vallaha
var ve kullnamıyorsun öldürürüm kız seni elindeki nimetin değerini bilgünaydın kızlarrrr
gülden benim gibi yapma ama biblo niyetine bi köşede duruyo arada bi tozunu alıyorum
bid gülden sen bi ara bi yerde spora yazılmıştın oranın ismi neydi ankarada 1 ay kalırsam bende yazılıcam bi yere araştırıyorumda
wing bak ne güzel verip kutluyorsun kilolarından lütfen dikkat etGünaydın kızlar :)
Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90:
eski bir 8.grup üyesi olarak hepinize günaydınlar.....ve iyi bayramlar diliyorum....
eski mezunlarmızdanAramıza tekrar hoşgeldin
nightcım aman gevşeme çok güzel gidiodun dahada muhteşem görüneceğin günleri hayal et canım
kızlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım bayramınız mübarek olsun a.s.
bid gülden sen bi ara bi yerde spora yazılmıştın oranın ismi neydi ankarada 1 ay kalırsam bende yazılıcam bi yere araştırıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?