- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
pek bi mutluyus gören görmeyende aylardır çektiği diş ağrısından kurtuldun sanar:89:
:79::79::79:
aynen öyle :81:aynen öyle:81:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pek bi mutluyus gören görmeyende aylardır çektiği diş ağrısından kurtuldun sanar:89:
kızlar selam...sabah nete giremzsem kilom 56.3...dün veli ziyaretlerim vardı geç döndüm yarında ziyaretlere devam edeceğiz...yarın da giremeyebilirim...
güldencim diş ağrn geçmiş ne mutlu sana...
çooook saol gayecim bayramda anka gelince bide ben gidiveremcanım iki tane doktor var. bu erkek olanı. adını tam hatırlayamadım ama çarşamba tekrar gideceğim adını öğrenirim. yok rndevu ile değil sabah git al sıranı zaten yoğun değil sakin oluyor genelde. sanırım herkes devlette dişten ümidi kestiği içindir.
çok az da olsa evet çıkıyomuş demekki. ben adama hiç bişiy demeden bütün kıyısında köşesinde çürük olanları temizleyip dolgu yaptı. kendi kendine konuşuyo mesela diyoki "hhhhhh hazır elim değmişken şu dişide açsammı ki acaba"
gülmemek için kendimi zor tuttum.
ikinci gidişte anastezi istemedim ama acıdı elini itekliyom kolunu tutuyom başkası olsa kızar. tamam bitti azıcık kaldı minicik bi parça kaldı diye diye bitirdi. sağolsun.
gidersen memnun kalırsın gibi.
babam gitmişti başka doktorlar dişine dolgu olmaz çekilecek dedi hepsi. o doktor çok uğraştı çekilmesin yazık dişe dolgu olsun diye. babamda çok acı çekti dişten bir hafta kıvrandı çekelim kurtulalım hocam demiş. doktor bu sefer senin kararınla olmaz bide kızına sorcam demiş (kardeşime)kardeşimde sen bilirsin deyince çekmiş dişi. sonrada şu dişe bak şu diş çekilirmi tüh tüh keşke seni dinlemeseydim. niye seni dinledimki sağlam dişi çektirdin filan diye kızmış babama. sağolsun başkaları hemen çekelim diyor.
öle yani....
gayeeeeeeeeeeee kıııızlar çektrdim dişimi:92:
inanamıyorum ve gayem sana katılıyorum şimdiye kadar boşa çekmişim bn bu acıyı :26:
hiç hissetmedim desem olur:88:
dr çekince çektinmi demişim
mutluluktan ağlıyacaktım dr un karşısında resmn:81:
bu arada bnm dr devlet dr ama özel gibi ilgilendi:82:
dr a anlatıım 3 kez koltuktan kaçtım dedim
anesteziyi hazırlayın birde güvenlikçilere haber edin dedi
kısacası salak bn:83:şimdiye kadar boşa çekmişim:84:
bir daha asla bu kadar beklemicem:78:
sizlerede teş. ederim
kıslar cnım çok sıkkn. burdaki bi pislik ile tartıştım .
neyse çıkıyom şimdi. iyi akşamalar. sonra anlatırım
güldenim biraz önce tartıldım 81.8 çıktım canım ilk bildirim benden olsun hiç bişe yiyemiyorum yarın sabah bidaha tartılırım daha eksik çıkarsam yazarım
kıslar cnım çok sıkkn. burdaki bi pislik ile tartıştım .
neyse çıkıyom şimdi. iyi akşamalar. sonra anlatırım
menü vereyim
sabah dan biraz dah geç 1 simit 1 kutu meyva suyu
öğlen makarna
arada 1 çatal tavukgöğsü(tatlı)
akşmda 1 kase domates çorbası 3 kaşık p.pilavı 4 kaşık taze fasulye