• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende geldim
iyi geçti bugün oratam iyiydi
sabah
2 minik lavaşla üçgen peynir
öğlen yemeği ikramlarımızla geçti 1 dilim börek 1 milföy 3 tane mercimekli köfte yedim
akşamda 3 kaşık kabak yedim
çok değil cnm bnm yediklerin
slm kızlar bugün kahvaltıya arkadaşım baskın yaptı ve doğal olarak birazcık kaçtı :(( bir de regl oldum canım tatlı istiyor bugün kayınvalidemin d.günü bende pasta yaptım ama küçücük yiycem sözzzz..
deryacım facde fotolarına bsyıldım maşallah çok güzel bir hatunsun:nazar:
ıyı geceler kızlarrr bugunkı menümm sabah 5 bardak şekersız cay 1 paket altın başak bisküvi 4 tane yeşil 4 tane sıyah zettınn kk peynır öğlen 2 parca kıymalı pıde şekersiz cayy akşam corba kabak yemeyı kücük bı dılım yaş pasta 2 lt su :16:

ablam ii başlangıç yapmışsın yaşpastnda küçük dilimmiş
böle menü bekliyorum senden herdaim

güldencim hadi inş. kurtulursun bu sefer çok zordur diş ağrısı
benimde bi dişçiye uzamam gerek dişetlerimle ilgili problemim var uyuz gibi kaşınıyo yaaaa
gayeeee sen hangi hastaneye gittiydin balım pek memnunsun bende zaten ankaraya gelince gitcem oraya gidem bari

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun şef. :D,

seher de ne güzel motive ediyo : KONUSMICAZZZZZZZZZ HIH ..
HAHAHAHA AY İLAHİ :dddd

biğenemedin mi :19:

gunaydınn şekerlerrrr :70:
günaydın ablam...
günaydın güzeller a.s.
ben hala hastayım iyileşemedim
canım yaa hastalık insanı mahfediyor. allah şifa versin..
benimde bi dişçiye uzamam gerek dişetlerimle ilgili problemim var uyuz gibi kaşınıyo yaaaa
gayeeee sen hangi hastaneye gittiydin balım pek memnunsun bende zaten ankaraya gelince gitcem oraya gidem bari

canım valla şiddetnen tavsiye ediyim.
1 dişe gittim ki devlet dolgu yada kanal yapmıyor ama bu doktoa ağzımdaki bitün dişleri tamir etti. temizledi her tarafını.
sıhhıye deki yükses ihtisas ı biliyor musun. işte orası. geçen sene özelde 120 tl veredim bi dolgu için vede bunun yarısı kadar ilgilenilmedi. bende şaşkınım devlette böle bi doktor...

Son düzenleme:
biğenemedin mi :19:

günaydın ablam...

canım yaa hastalık insanı mahfediyor. allah şifa versin..

canım valla şiddetnen tavsiye ediyim.
1 dişe gittim ki devlet dolgu yada kanal yapmıyor ama bu doktoa ağzımdaki bitün dişleri tamir etti. temizledi her tarafını.
sıhhıye deki yükses ihtisas ı biliyor musun. işte orası. geçen sene özelde 120 tl veredim bi dolgu için vede bunun yarısı kadar ilgilenilmedi. bende şaşkınım devlette böle bi doktor...

yüksek ihtisas yakın bize yürüyerek 15-20 dkya ordayım
saol gayecim doktorunun ismi neydi bide telefonlamı randevu aldın yoksa erkenden gidip sırayamı girmek gerekiyo canm

yüksek ihtisas yakın bize yürüyerek 15-20 dkya ordayım
saol gayecim doktorunun ismi neydi bide telefonlamı randevu aldın yoksa erkenden gidip sırayamı girmek gerekiyo canm
canım iki tane doktor var. bu erkek olanı. adını tam hatırlayamadım ama çarşamba tekrar gideceğim adını öğrenirim. yok rndevu ile değil sabah git al sıranı zaten yoğun değil sakin oluyor genelde. sanırım herkes devlette dişten ümidi kestiği içindir.

tek tükde olsa devlette iyi doktorlar çıkıyo :nazar:
çok az da olsa evet çıkıyomuş demekki. ben adama hiç bişiy demeden bütün kıyısında köşesinde çürük olanları temizleyip dolgu yaptı. kendi kendine konuşuyo mesela diyoki "hhhhhh hazır elim değmişken şu dişide açsammı ki acaba"
gülmemek için kendimi zor tuttum.
ikinci gidişte anastezi istemedim ama acıdı elini itekliyom kolunu tutuyom başkası olsa kızar. tamam bitti azıcık kaldı minicik bi parça kaldı diye diye bitirdi. sağolsun.
gidersen memnun kalırsın gibi.
babam gitmişti başka doktorlar dişine dolgu olmaz çekilecek dedi hepsi. o doktor çok uğraştı çekilmesin yazık dişe dolgu olsun diye. babamda çok acı çekti dişten bir hafta kıvrandı çekelim kurtulalım hocam demiş. doktor bu sefer senin kararınla olmaz bide kızına sorcam demiş (kardeşime)kardeşimde sen bilirsin deyince çekmiş dişi. sonrada şu dişe bak şu diş çekilirmi tüh tüh keşke seni dinlemeseydim. niye seni dinledimki sağlam dişi çektirdin filan diye kızmış babama. sağolsun başkaları hemen çekelim diyor.
öle yani....

günaydın kızlar...
azracım canım benim inş. kurtulur agrısız sızısız dönersin canım
günaydın balım:88:
günydın kızlar. ah azracım ahh. çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak.bende hiç akıl yokmuş neden çektim bu acıyı diyeceksin.
kurtulup gelmezsen takımca sennen konuşmıycaz..
dişin hallolmadan bis sennen küstük hıhhh:19::20:
:17::17::17:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun şef. :D,

seher de ne güzel motive ediyo : KONUSMICAZZZZZZZZZ HIH ..
HAHAHAHA AY İLAHİ :dddd
şefin yesin seni:80:
gunaydınn şekerlerrrr :70:
tünaydın bnden de ablacım:82: yeni similler süper :24:
günaydın güzeller a.s.
ben hala hastayım iyileşemedim

kolay gelsin canım sanada :94:
]

öğlene çorba içtim. yedim mi içtim mi:)
:8:

içine ekmek doğradıysan yedin
yok öyle sadeyse içtin:78:

bi dakka burnuma köt kokular geldi sankim. sen nettin dişini bakem bi söle hele:94:

gayeeeeeeeeeeee kıııızlar çektrdim dişimi:92::71:
inanamıyorum ve gayem sana katılıyorum şimdiye kadar boşa çekmişim bn bu acıyı :26:
hiç hissetmedim desem olur:88:
dr çekince çektinmi demişim:53:
mutluluktan ağlıyacaktım dr un karşısında resmn:81:
bu arada bnm dr devlet dr ama özel gibi ilgilendi:82:
dr a anlatıım 3 kez koltuktan kaçtım dedim:10:
anesteziyi hazırlayın birde güvenlikçilere haber edin dedi:1:
kısacası salak bn:83:şimdiye kadar boşa çekmişim:84:
bir daha asla bu kadar beklemicem:78:
sizlerede teş. ederim:74:

Back