bi yandan iş yapıyom bi yandan çalışıyom
türkçenin güselliğine bakarsınız mı:)
ne kadan açıklayıcı olmuş demiii
bende severim emme bi kere yaptım ondada tutmadı kendimim diye sölemiyom emme çok iğrenç yapmışım :)
gel adanaya sana da yaparım
o dansa bakarım birazdan çokocumkızlar ne güzel sohbetler dönüyor ama ben kaçırıyorum malesef...okuldan gelince doğru mutfağa yemeği hazırlıyorum...ev desen dandiniiii....kimse gelip görmesin.
mercimekli köfteler, kahveler...pek bir iştahım kabardı....
akşama mantar sote ve salata, yoğurt yiyeceğim...öğlen ki böreği saymazsak bugunü az zararla kapatırız...birazdan sporuma başlayacağımm..
kızlar nette zumba dansları vaktiniz olursa bakın..çok eğlenceli hem de iyi ter attırıyormuş..bakalım denemek istiyorummm
ben de istiyorummm...hele bir adanalıdan...benim eşim de adanaı güldencim biliyor musun...ceyhandan...bayılıyorum adana mutfağana ...allahtan uzaktayız...yoksa kiloyu korumak çok zor orda ...
ben de istiyorummm...hele bir adanalıdan...benim eşim de adanaı güldencim biliyor musun...ceyhandan...bayılıyorum adana mutfağana ...allahtan uzaktayız...yoksa kiloyu korumak çok zor orda ...
bu arada bi ara rütbeni değiştr istersen
2. sınıf annesi ve öğretmeni oldun artık
hahahaayyy ben unutmuşum onu....
senin fıstık nasıl, okulu öğretmenini seviyor mu...
ya akşam akşam aklıma adana kebap düşürdün...off off..
agel gel adanaya gelll.....
adana kebap yimesi sevap gelll gelll adanaya gel....
bende 2 kere gittim adanaya. meydanda iki katlı bi yer var orda kebap yemiştik. kebap yanında bir sürü hgarnitür vermişlerdi. bide parkınızı çok beğendim. cumhuriyat parkı mı o neydi. taş köprünüz ve balkanların en büyük camisi 6 minareli cami ve manzarası mütişhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?