Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ne güzel sohbetler dönüyor ama ben kaçırıyorum malesef...okuldan gelince doğru mutfağa yemeği hazırlıyorum...ev desen dandiniiii....kimse gelip görmesin.

mercimekli köfteler, kahveler...pek bir iştahım kabardı....

akşama mantar sote ve salata, yoğurt yiyeceğim...öğlen ki böreği saymazsak bugunü az zararla kapatırız...birazdan sporuma başlayacağımm..

kızlar nette zumba dansları vaktiniz olursa bakın..çok eğlenceli hem de iyi ter attırıyormuş..bakalım denemek istiyorummm

o dansa bakarım birazdan çokocum
ayrıca böreği çok abartmadıysan akşam ki de hafif dengelmiş olursun
ben de istiyorummm...hele bir adanalıdan...benim eşim de adanaı güldencim biliyor musun...ceyhandan...bayılıyorum adana mutfağana...allahtan uzaktayız...yoksa kiloyu korumak çok zor orda...

buyur cnm başım gözüm üstüne
aynen öyle adana da adım başı kebapçı o mis gibi kokuyu duyupda durmak zor oluyor
yaktın bni adana aynı kebap gibi

ben de istiyorummm...hele bir adanalıdan...benim eşim de adanaı güldencim biliyor musun...ceyhandan...bayılıyorum adana mutfağana...allahtan uzaktayız...yoksa kiloyu korumak çok zor orda...

bu arada bi ara rütbeni değiştr istersen
2. sınıf annesi ve öğretmeni oldun artık

hahahaayyy ben unutmuşum onu....

senin fıstık nasıl, okulu öğretmenini seviyor mu...

ya akşam akşam aklıma adana kebap düşürdün...off off..

bnm cadı iii
çocuk okul öncesi kıdemli oldu 3 sene eğitim gördü
ama kademe kademe
ilk sene oyundu
2. sene ağırlıklı oyun sonra eğitim
bu sene hazırlık sıkar diye düşündüm ama mecbur gidecekde eğitim daha çok var bu sene
ve şimdilik iyi gibi
ama bn asıl 1.sınıfı merak ediyorumkorkuyorum çok zor diyorlar
anneler daha çok yoruluyormuş
anasınıfından yeteri kadar nasibimizi aldık

agel gel adanaya gelll.....
adana kebap yimesi sevap gelll gelll adanaya gel....

bende 2 kere gittim adanaya. meydanda iki katlı bi yer var orda kebap yemiştik. kebap yanında bir sürü hgarnitür vermişlerdi. bide parkınızı çok beğendim. cumhuriyat parkı mı o neydi. taş köprünüz ve balkanların en büyük camisi 6 minareli cami ve manzarası mütişhhhh

adanamızın heryeri güzel
türkiyenn her bi yanı güzel
ama bn şunu çok iyi anladım ki
adnaa dışı yapamıyorum ayrı kaldığımda kaldırım taşlarını bile özledim düşünn yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…