- 19 Temmuz 2007
- 4.168
- 5.397
- 773
slm kızlar. doktordan geldim. geçenki doktor dişini çekelim demişti. tavsiye üzerine başka bi doktora gittim. diş her zaman kurtarılmak için denenmeli dedi. kanal tedavisini (öncekini)tektar söküp yeniden tedavi ve dolgu olcak. bugün başladık. meğerse ağzımda bi tane sağlam diş kalmamış. devlet olmasına rağmen anastezi olmuşken diğerlerinide halledelim dedi 3 dişi dolgu yaptı yarında devam edecek. dur uyuştu zaten bi güzel temizleyelim dedi. anlayacağınız inşallah dişimi çektirmeden kurtarcam ve diğer tüm dişleriminde tedavisini yapacak. çok iyi bi doktordu sağolsun.
ama ağzımı yüzümü hissetmiyorum. kanal tedavisi için 2 iğne yaptı. şimdi yamuk yumukum.
Burdayım kızlarrrrr oklavaya gerenk yok:))
bu ara biraz koşuşturmaca var anneme ev bakıyoruz yakınıma çekcem inşallah hayırlısıyla bugün alcaz sanırım sonra da koca bir ohhh çekcem çünkü annem yanlız yaşıyor ve aklım hep ondaydı şimdi böyle olunca yürüme mesafesinde olcak..
diet fena değil sabah oğluşla peynirli omlet,domates,biber,3zeytin yedim 1 dilim de ekmek
bu arada geçen yazdığım kavitasyon olayı vardı ya bugün de öyle bir fırsat var 4 seans bu sefer 89tl aklım gidiyor eşime çaktırmadan alsam mı acep diyorum (bu ay çok sıkıştık da) her saensta en az 2-10 cm arası incelme oluyormuş bakalım akşama kadar karar vercem belki alırım fiyat çok uygun şu göbek için istiyorum en çok oradan şikayetçiyim..
Güldencim bir de sanırım nihalin gittiği karboksiterapiydi tabi yanlış hatırlamıyorsam onun özel diyeti falan vardı
gencim güzelimGülden sen çok gençmişsin be güzelimmmm şaşırdım
genç evlendin sanırım..
yaa geçen face adresi dedim hiç biriniz sallamadınız ben sizleri merak ediyorummm
teşekkür ediyorum kızlar. azracım geceleri ağlayarak dolanıyodum sabah olmuyodu. o ağrının yanında diş koltuğu nrki. üstelik iki iğne yaptım. asla çektiğin acıya değmez. doğum yapmış bi bayansın onların yanında bu devede kulak değil kıl kıl..
he vallah kaffeyi duymuşamda gelmişsem sorma..
azracım 25 mi olacaksın sen
anam derdine ne olduda o yaşta evlendin. yoksam en yaşlı ben miyim aranızda
azracım 25 mi olacaksın sen
anam derdine ne olduda o yaşta evlendin. yoksam en yaşlı ben miyim aranızda
dur kız en yaşlınız benımm ha buarada geşmıi olsunn sehercim
azracım hayat bundan sonra sana hep en güzel yüzünü göstersin. şükretki ayrıldın.
ablam seni bn şahsen gözlerimle gördüm
senn maşallahın var hm çok güzelsin hm çok gençsin neren yaşlıymış senn
dilini öpemkendinde demişsin eşin eş gibi bi eş adam gibi bi adam olsaydı zaten adı yuva olurdu. allah mutluluğunu bozmasın...
gızz bacım sen ne kadan küçükmüşsünn. ne güzelll :)
tabi büyüklere bişe demiyorus :)
akranmışıss..iyi doğmuşşsun.
bnm avatarımı soruyonavatarın kim?? senmisin
teşekkkür ederım tatlımm azracımm yarın başlıcam menümü yazmaya söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?