- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
ben geldımm kızlar gunum vardı arkadaştaydımmm Şeniz
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldımm kızlar gunum vardı arkadaştaydımmm Şeniz
ya bana noluyo hep yeme ihtiyacı duyuyorum
saba 11 gib
2 dilim kızarmış ekmek labne biraz reçel
arada
1 mandalina
öğlen
1 bardak çorba
akşam üstü
pırasa yogurt eti form portakallı
şimdide biskrem yiyorum offffffffffffffffffff
bbugünkü menüm:
sabah:1 muz
öğle:urfa dürüm+zero
akşam:canım abur cubur istiyor fena halde...
Ben açık giyinmekten hoşlanmıyorum. Şöyle bir elbisenin altına beyaz pantolon giysem, üstüme de beyaz bir yarım hırka da bolero tarzı bir şey alsam nasıl olur acaba? boshayallersmile
http://img442.imageshack.us/img442/1291/4470h1319.jpg
cnm bilmiyorum ama bna pek uygun olurmuş gibi gelmedi
çünkü elbise çok gecevarii
wing canım olmaz o elbisenin altına pantolon ne için giyecektin canım
bende kapalı giyiniyorum yani tunik giyorum sürekli ama bu olmaz canım bel kısmından bollasan uzun elbiselere baksan üzerine de bolero çok güzel olur bence bide tekbirin sitesine baktın mı orada sövelle diye bi takım var fuşya rengi bayılıyorum ona ama burda baktım yoktu fiyat olarak biraz pahalı ama çok güzel kapalı abiyeler var rekbirde ama pahalı tabi
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
bence bu tarz ve üstüne bolero çok güzel olur canım
bel kısm taş falan işletebilirsin bide dediğim gibi tekbir in sitesinde sovelle diye geçiyo ismi fuşya renk ona bi bak çok hoş resim kopyalayamadım ekliyecektim yoksa
evet canım kat kat püsküllü gibi çok farklı bide nostarjik duruyor benim çok hoşuma gidiyo gerçeğini görmek istedim ama burdaki yekbir de yoktuMora kaçan fuşya renkte olan değil mi? :)
Evet çok güzel
evet canım kat kat püsküllü gibi çok farklı bide nostarjik duruyor benim çok hoşuma gidiyo gerçeğini görmek istedim ama burdaki yekbir de yoktu
misafir var cozutuum bn bugün
uğurlucuk yarın kilo başlangaıcını ve yarın ki kilonu vermeyi unutma
wing sana da diyorum alışkanlık yok diye dedim :jeyyar: