• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya bana noluyo hep yeme ihtiyacı duyuyorum
saba 11 gib
2 dilim kızarmış ekmek labne biraz reçel
arada
1 mandalina
öğlen
1 bardak çorba
akşam üstü
pırasa yogurt eti form portakallı
şimdide biskrem yiyorum offffffffffffffffffff

Ayşecim biskremi saymazsak yediklerin bana fazla gelmedi :))

Hepsi normal. Zaten bu kadarını yemelisin a.s

Boşuna üzme kendini :1hug:

wing canım olmaz o elbisenin altına pantolon ne için giyecektin canım
bende kapalı giyiniyorum yani tunik giyorum sürekli ama bu olmaz canım bel kısmından bollasan uzun elbiselere baksan üzerine de bolero çok güzel olur bence bide tekbirin sitesine baktın mı orada sövelle diye bi takım var fuşya rengi bayılıyorum ona ama burda baktım yoktu fiyat olarak biraz pahalı ama çok güzel kapalı abiyeler var rekbirde ama pahalı tabi

Uploaded with ImageShack.us

bence bu tarz ve üstüne bolero çok güzel olur canım

cnm bilmiyorum ama bna pek uygun olurmuş gibi gelmedi
çünkü elbise çok gecevarii

Herkes olmaz dedi :) Ben de vazgeçtim, gerçekten de yakışmayacak :)

wing canım olmaz o elbisenin altına pantolon ne için giyecektin canım
bende kapalı giyiniyorum yani tunik giyorum sürekli ama bu olmaz canım bel kısmından bollasan uzun elbiselere baksan üzerine de bolero çok güzel olur bence bide tekbirin sitesine baktın mı orada sövelle diye bi takım var fuşya rengi bayılıyorum ona ama burda baktım yoktu fiyat olarak biraz pahalı ama çok güzel kapalı abiyeler var rekbirde ama pahalı tabi

bence bu tarz ve üstüne bolero çok güzel olur canım

Mavi elbisenin aynı modelinde siyah bir elbise var bende ama çok sade geliyor bana. Biraz renklendirmem lazım onu :)

herkese selam....çok yorgunumm:1closedeyes:m...dün okuldan sonra yine veli ziyaretlerimiz vardı...gece 11 de döndüm eve...

diyetten iyice uzaklaştım her gittiğim yerde ikram yapıyrlar...yemeyince darııyorlar ve bunun sonucu bana bol kalori olarak geri dönüyor-tatlicadiarzu-

sabah nete giremeyebilirm..bugunden bildireyim malesef + 300 56.500 um bu hafta:oklava:..

Back