slm kızlar çok hasayım gece mide bulantısıyla uyandım sürekli çıkardım şimdi biraz iyiyim ilaç iyi geldi bulantım azaldı çok halsizim sabahtan beri bişey yemedim midem almıyo bir kaç tane üzüm yedim tüm bunların üstüne regli oldum sıkıntı basıyo inş. yarın iyi olurum
azracım üşüttüm muhtemelen ev buz gibi yanmıyo daha kaloriferler.çok kötüyüm ya yalnız ve hastamafoldumbengeçmiş olsun cnm
neden oldu acaba
azracım üşüttüm muhtemelen ev buz gibi yanmıyo daha kaloriferler.çok kötüyüm ya yalnız ve hastamafoldumben
küçük bi soba var da gece ceylinin odaya koyuyorum bakalım bugün yarın yanacakmış.sağol azracımopuyorumnanaktanay cnm bnm çok üzüldüm şuan
muhakkak elk soba felan yakıyosundur ama fayda etmiyordur
biz varız cnm yaaa:teselli: annen var
üzülme ne olurŞeniz
slm kızlar çok hasayım gece mide bulantısıyla uyandım sürekli çıkardım şimdi biraz iyiyim ilaç iyi geldi bulantım azaldı çok halsizim sabahtan beri bişey yemedim midem almıyo bir kaç tane üzüm yedim tüm bunların üstüne regli oldum sıkıntı basıyo inş. yarın iyi olurum
günaydın kızlar..nasılsın gayecim?dün küsüp gitmişin...
günaydın kızlar..nasılsın gayecim?dün küsüp gitmişin...
gunaydınnn canlarımm hayırlı sabahlarrrr kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
günaydın abla(oğlumun diliyle güyandınnn):ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?