günaydın kıslar. mutlu huzurlu bir gün diliyorum hepinize...
kıslar regl çok gecikti yine çok şişim ve + gösteriyorum offff.
offff off şişko olmadan önce hiç gecikmezdi. gününü bilem şaşırmazdı....
ne kadar doğru deryacım ellerine sağlık]Kızlar okuduğum kitaptan bahsetmiştim sizle de paylaşıyım okudukça..
"Asıl Şişman Beyniniz" kitabın adı düşünce gücünün ne kadar önemli olduğunu anlatıyor genel olarak ben aldığım notlardan size de yazıyım..
1-- Kasaplık yapan bir işçi buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler arkasını döndüğünde kapıların kapandığını farkeder ve yumruklamaya başlar çünkü biliyordur ki orada kalırsa donarak ölecektir.Saatler geçer umudunu yitiren işçi karısına son saatlerini yazarak veda eder. "sizleri çok seviyorum,oğlum sana emanet vs.. şu an parmaklarım titriyor,çok üşüyorum...
Sabah kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler,ölmüştür. Fakat anlamadıkları bir durum vardır soğutucu çalışmıyordur,o akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırma açıktır ve gürültülü bir şekilde çalışmaktadır.Fakat işçinin zihni gerçeği farkedip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul etmemiştir.Sabah donmuş bir adam değil kendi kendini zihniyle öldüren bir adam bulmuşlardır.
Yani insan zihniyle kendini öldürebiliyorsa aynı şekilde neden zayıflayamasın ki?
2 -- Bilinçaltımız cahil bir çocuk gibidir neyin iyi veya kötü olduğuyla değil sonuçla ilgilenir. Örneğin bir kadın yıllarca hergün Allaha dua etmiş ne olursa olsun bedenimden şu kilolar yok olup gitsin bir sabah uyanayım ve balon gibi sönmüş olayım diye hergün tekrarlamış vebir gün kadın kanser olduğunu öğrenmiş bir sabah uyandığında bedeninden 15 lt su çekmişler,balon gibi sönmüş..yani zihnimiz biz ne istiyorsak onu gerçekleştirmek için çalışır sonuçla ilgilenmez..bir şeyi isterken sonucuyla düşünün kendinizi mutlu,istediği fizikte,havuz başında kahkaha atıp salınırken hayal edin mesela..
Zihninizi doğru yönlendirin o bunu yapabilmek için çalışacaktır!
3-- Zihin beden ve ruh bir bütündür,ayrılamaz. Zevk aldığınız bir şeyi yapıyorsanız üçünü de yoğun olarak kullanıyorsunuz demektir ama nefret ettiğiniz bir şeyle ilgileniyorsanız bunlar birbirinden kopuktur. örn. zorla koşuyorsanız ruhunuz yoktur bunun içinde..her gün ağlayarak oflayarak yaptığınız diyetler,spor etkinlikleri sonuçsuz kalır ancak üçü de olursa sonuç kalıcı olur,yaşamınızı köklü bir şekilde etkiler..
Bilinç ve Bilinçaltı
4 -- Bir tarafta yıllardır kararlarımızı ve mantığımızı etkileyen bilincimiz diğer tarafta hayatımızın arşivi genel merkez bilinçaltımız..Kimse geçmişinden ona çocukken öğretilenlerden sıyrılamaz..karar baştan bellidir kararı bilinçaltınız verir ve ince ayarlar için bilincinize gereksinim duyar,böylece siz de tüm kontrol bende hissi uyanır.
Kilo vermeniz gerektiğini bilinciniz biliyor ama bilinçaltı inanmıyorsa kimin kazanacağı bellidir,mantığınızı değil bilinçaltınızı inandırmanız gerekir.
Diyet sırasında çikolata yemememiz gerektiğini biliriz yemek istiyorsak şiddetli bir arzuyla zihniniz size en güzel bahaneyi yaratır ve yersiniz.Spora gitmek istemiyorsanız kendinizi kandıracak ve gitmeyecek yüzlerce sebep bulabiliriz,bilincimize uygun bir kılıf yaratırız..
Bildikleriniz değil,inandıklarınız gerçekleşir..Kararlarınızı bilinçaltınız kontrol eder ve onaylar.bir taraftan kilo vermeye çalışırken,bir taraftan kilo almanız gerektiğine dair msjlar varsa bu durum vücutta direnç oluşturmaktadır
5-- TARTILMAYIN!
Kaç kilo vereceğinizi çok iyi bilirsiniz ama kaç kilo veremeyeceğinizi de .. hangi kiloda kilo vermenin duracağı ve kilo vermenin zorlaşacağı baştan bellidir. Tam kilo verme aşamasında tartıya çıkarsanız sizin bedeninize olan inancınız hakkında beyninize gerekli sinyaller gönderilir. herkes kendine göre vereceği yada takılacağı kiloyu bilir.
mesela " 10 kilo verrrim sonra kilo vermem durur" yada " 80 kg nun altına hiç inmedim,ne yapsam inemiyorum " " bir hafta kilo verirsem diğer hafta veremiyorum" vs..
Bilinçaltınız inançlarınız doğrultusunda hareket eder eğer 80 kilonun altına inemiyeceğinize inanıyorsanız,zihniniz bunun için elinden geleni yapar.Kiloları verirsiniz 84-83-82-81 ve 80! 80 olnca kilo vermeyi durdur der bilinçaltınız ve bu zihin için hiç de zor değildir. Kilo verimi durur hatta sizin iştahınızı bile kontrol eder ve kilo alımına sebep olur.
Zayıflama sürecinde aşağı yukarı kaç kilo vereceğimizi kestiririz ama tartıya çıkmayarak bilinçaltınızı kandırın,kilonuzu bilmeyin 2 ay yada 45 gün tartılmayın diyor kitapta ama biz her hafta cumaları tartılıyoruz yanlış mı acep?
6 -- Eski kıyafetler nasıl kilo aldırır ?
Tam kilo verirken niçin hala dolabımızda eski kıyafetlerimiz durur? kendinize bunu sorun,cevabı açıktır..daha sonra giyebilmek için ! Tekrar kilo alacağınızı düşündüğünüz için atmazsınız ve saklarsınız ya kilo alırsam diye ve tekrar kilo alırsınız! komut ne olursa olsun kilo alacağım ve bu kıyafetleri giyeceğimdir. eğer gerçekten eski halinize dönmeyeceğinize emin olsaydınız saklarmıydınız bunları? verdiğiniz komut en kısa zamanda kilo al!
Kilo alacağınızı bilirken zorla kilo vermeye çalışarak içinde yaşadığınız doğaya karşı geliyorsunuz. ya düşüncenizi değiştirin kilo almayacak gibi hareket edin yada kendinizi bu kadar zorlamayın.
küçük beden giymeyi hayal ettiğiniz bir elbiseyi alın ve gözünüzün önünde bulundurun,bilinçaltına msj gönderin % 100 bu kiloları verip en kısa zamanda zayıfla!
7 -- Ve Tabaklar..
Algılama farklılıkları olaylar karşısındaki tepkilerimizi belirler. Yükseklik korkusu olan biri 3 mt lik bir mesafeyi zihninde 7 mt gibi algılayabilir.Karnınız açsa önünüzdekiler size yetmiyecekmiş gibi gelir ,toksanız lokmalar ağzınızda büyür..Bazen tok olduğumuz halde sırf zihnimizi doyurmak için yemek yeriz önce gözümüzün doymasını isteriz. Düz ve küçük tabaklar çok daha çabuk doymamızı sağlar ,büyük tabaklardan kaçının..Doyumu önce beyninizde gerçekleştirin.
aboooo ohaoldumsmile azram 30 çocuğa nasıl yetiştirdin bacım keki poaçayıgünaydın kızlar
az sonra çıkcam evden ,kızımn beslenme günü bugün
30 çocuğa kek poğaça yaptım onu götürcem
offff off şişko olmadan önce hiç gecikmezdi. gününü bilem şaşırmazdı....
aynen kızlar bütün hastaklıkların başı kilo :gitme:
aynen bnmde öyleydi
zaten sağlıkta hangi taşın altını kladırsan kilo çıkıo:çok üzgünüm:
bir adet olsaydım
her türlü belirti var kendisi yok
dur şuna da bir oklava yollayımklava:
evt nihaaal asuuuu rukiyeee ayşeee handeryaaa wiiiiiiing
evt nihaaal asuuuu rukiyeee ayşeee handeryaaa wiiiiiiing
nihalim ayşem rukiye abla bide night nerelerdesiniz canlarım
nerelerdesinis kıslar yaaaa. aaaaaa ama olmuyo bak haaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?