Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne kadar doğru deryacım ellerine sağlık
ben asla 78in altına inemedim okiloya düşünce tekrar geri almaya başlıyorum :gitme:
günaydın kızlar
az sonra çıkcam evden ,kızımn beslenme günü bugün
30 çocuğa kek poğaça yaptım onu götürcem
aboooo ohaoldumsmile azram 30 çocuğa nasıl yetiştirdin bacım keki poaçayı
offff off şişko olmadan önce hiç gecikmezdi. gününü bilem şaşırmazdı....

aynen bnmde öyleydi
zaten sağlıkta hangi taşın altını kladırsan kilo çıkıo:çok üzgünüm:
aynen kızlar bütün hastaklıkların başı kilo :gitme:

bir adet olsaydım
her türlü belirti var kendisi yok
dur şuna da bir oklava yollayımklava:

:roflol::roflol: bi denede benden olsun güldenim benimkide sapıtıyo gününü klava:

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

selam kızlar kusura bakmayın lütfen bugün deli yoğunluk vardı başımı kaldıramadım resmen...nasıl keyifler?ben dün de cozuttum ama bugün sıkı şekilde başladım..bugünkü menüm:
sabah:kaşar
haşlanmış 1 sosis
öğle:haşlanmış sosis
ara:küçük ton balığı
akşam:bilmiyorum

nihalim ayşem rukiye abla bide night nerelerdesiniz canlarım

nerelerdesinis kıslar yaaaa. aaaaaa ama olmuyo bak haaaa.

valla kızlar haklısınız da bugün inanılmaz yoğundu şirketteki en yakın arkadaşımın olmadığını bile saat 13 de farkettim düşünün:)
bugün eski düzenime geri dndüm dün akşam da kaçırdım abur cubur aman nihal dedim kendine gel hemen bu böyle olmaz daha 65 e oo çok yolun var se her 5 kg da böyle mola verirsen işin iş dedim:tokatladım kendimi kendime geldim valla..
yarın yatılı misafirim var akşam eve gidince çok işim var..çooook....:sinifsinif:

slm kızlar çok hasayım gece mide bulantısıyla uyandım sürekli çıkardım şimdi biraz iyiyim ilaç iyi geldi bulantım azaldı çok halsizim sabahtan beri bişey yemedim midem almıyo bir kaç tane üzüm yedim tüm bunların üstüne regli oldum sıkıntı basıyo inş. yarın iyi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…