• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar çok hasayım gece mide bulantısıyla uyandım sürekli çıkardım şimdi biraz iyiyim ilaç iyi geldi bulantım azaldı çok halsizim sabahtan beri bişey yemedim midem almıyo bir kaç tane üzüm yedim tüm bunların üstüne regli oldum sıkıntı basıyo inş. yarın iyi olurum

geçmiş olsun cnm
neden oldu acaba

ayşecim çok geçmiş olsun canım benim
bugünki menümü yazıverem
sabah 1 minicik dilim pizza 2 çay tek şekerli 3dilim salam
öğlen 2 dilim ekmek 6 dilim salam
akşam 5 kaşık pilav 4 kaşık et sote 4 bardak tek şekerli çay
veeeee uzun bi aradan sonra koşubandında 1 saat yürüyüş :lepi:

slm kızlar çok hasayım gece mide bulantısıyla uyandım sürekli çıkardım şimdi biraz iyiyim ilaç iyi geldi bulantım azaldı çok halsizim sabahtan beri bişey yemedim midem almıyo bir kaç tane üzüm yedim tüm bunların üstüne regli oldum sıkıntı basıyo inş. yarın iyi olurum

çok geçmiş olsun ayşecim bebekle zor tabi hastalığı atlatmak...

günaydın kızlar..nasılsın gayecim?dün küsüp gitmişin...

hee nihalim küstüm gittim. ya ben burda püsküt yiyom bi allahın kulu bniye yedin demiyo. ben burda bas bas baerıyom nerdesiz diye yok tuık yok. bende emen küstüm gittim.
canım benim küsmek deelde buranın dışında kalmak yaramıyor bana o açıdan yani.
birde tartımın pili bitmiş nasıl tartılcam bilmiyom. burda tartılsam sırf botlarım 2 kilo gelir....

gunaydın kuzummm geşmiş olsunn annem şimdi nasılsın hep aklım sende allahımm şifa versınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

azracım emin ol kalktıktan sonra çok pişman olacaksın neden bu kadar çektim diye.
nihal teyzesi tam yemelik oldu zaten. fün traş olmuş bana telefonda gayicim tyaş oldum tü tü maççallak çok cücel oldum diyor...
allah neslişe ve isteyen heeer kuluna nasip etsin. sanada istediğin anda canım....

Back