- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.317
- 773
amin canım ben oğlan çocuğu hastasıyım nedense herkes kız sever ben küçük adam seviyorum guclubacismileşu iş güçleri bir halledeyim istiyorum ben de bir menopoza girmedenazracım emin ol kalktıktan sonra çok pişman olacaksın neden bu kadar çektim diye.
nihal teyzesi tam yemelik oldu zaten. fün traş olmuş bana telefonda gayicim tyaş oldum tü tü maççallak çok cücel oldum diyor...
allah neslişe ve isteyen heeer kuluna nasip etsin. sanada istediğin anda canım....
sıcak çayım var yinede gelmiyonus mu:jeyyar:
amin canım ben oğlan çocuğu hastasıyım nedense herkes kız sever ben küçük adam seviyorum guclubacismileşu iş güçleri bir halledeyim istiyorum ben de bir menopoza girmeden
koy koy bana geliyom...
kızlar az önce izmirden çok güzel bir iş teklifi aldım..yıllarıdr yapmak istediğim iş..ama eşim de yeni işe başlayacaktı p.tesi..benim için sektör ve konum olarak kesinlikle güzel bir iş..ama eşim de kendisini geliştirebileceği çok yakın bir arkadaşının yanında p.tesi işe başlayacaktı..bu iş onu çok heyecanlandırıyordu..ben de izmirde yaşamak istiyorum..of nolcak şimdi ya..birimiz özveride bulunmak zorundayız...ve beni,m sektör değiştirebilmem için çok güzel fırsat..off ne tepki vercek hiç bilemiyorum..dua edin kızlar nolurrr...kötü karşılamasın ve biz izmire yerleşelimmmmmmm..herşey yolunda gitsin...
kızlar az önce izmirden çok güzel bir iş teklifi aldım..yıllarıdr yapmak istediğim iş..ama eşim de yeni işe başlayacaktı p.tesi..benim için sektör ve konum olarak kesinlikle güzel bir iş..ama eşim de kendisini geliştirebileceği çok yakın bir arkadaşının yanında p.tesi işe başlayacaktı..bu iş onu çok heyecanlandırıyordu..ben de izmirde yaşamak istiyorum..of nolcak şimdi ya..birimiz özveride bulunmak zorundayız...ve beni,m sektör değiştirebilmem için çok güzel fırsat..off ne tepki vercek hiç bilemiyorum..dua edin kızlar nolurrr...kötü karşılamasın ve biz izmire yerleşelimmmmmmm..herşey yolunda gitsin...
inş. gönlüne göre olur nihalcim
bugün
öğlen
2 dilimden k.ekmeğinde tost
arada
üzüm
akşam 2 kaşık pilav 1 kaşık kuru fasulye
üzüm
İki gündür internete giremedim ama diyetimi aksatmadım hihoyyyt
Dün Yediklerim:
06.00 1 bardak şekersiz çay = 0
1 dilim kepekli ekmek = 7
70 gr peynir = 1,5
15.00 1,5 porsiyon yoğurt = 7
9 minik İnegöl köfte = 2
1 dilim ekmek = 7
18.00 1 simit = 25
30 gr peynir = 1 bile değil ama 1 diyorum :)
1 bardak şekersiz çay = 0
Toplam: 50,5
Bugün Yediklerim:
06.00 1 bardak şekersiz çay = 0
1 dilim kepekli ekmek = 7
60 gr. peynir = 1,5
1 haşlanmış yumurta = 0
15.00 1 simit = 25
100 r peynir = 2
1 minik nugget = 1
1 şişe soda = 0
17.30 1 porsiyon yeşil fasülye = 8
2 yemek kaşığı yoğurt = 2
1 şişe soda = 0
1 şekersiz Türk kahvesi = 0
Toplam: 46,5
Bu diyette hiç açlık hissetmiyorum hihoyyyt Çok mutluyum :) opuyorumnanaktan
karbonhidrat diyeti oluyo bu galiba azracım toplamda 50 yi geçmemek gerekiyo aslında benimde hoşuma gitti hem doyurucu bi diyet.diyet deneyimleri bölümünde incelemiştim biraz
:lepi::lepi::lepi:
bu kırmızı ile işaretlediklerim ney cnm
Yiyeceklerin karbonhidrat değerleri :) AyşeCeylin'in de söylediği gibi günlük 50 karbonhidrat değerini geçmemek gerek deniyor ama genel olarak günlük 40-70 aralığında geziniyorum. Ben 40'ın altına inmemeye, 70'in de üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Gerçekten uygulaması çok klay, aç kalmıyorsun, yasak yok ve iyi kilo veriyorsun :) Doktor bana 1 aydan kısa sürede tartıya çıkmayı yasakladı ama dayanamadım bu sabah yine tartıya çıktım. Sonuç çok güzel hihoyyyt:icecream: Ama kilo cetvelimi cuma günü değiştireceğim :) İnşallah bu cuma 80-89 grubuna da ineceğim
inşallah bu cuma bildirim yapmayıda unutmazsınklava: unutma dieyerimseniben
Diskalifiye olmak istemiyorum. Gerekirse 5'te kalkacağım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?