peki güldenim yazıverem
sabah yok
öğlen 1 tabak tarhana çorba yarım dilim ekmek
akşam yumurtalı ekmek 3 tane 1kk peynir 1 dilim nutellalı ekmek 4 bardak çay
bugün menü yazmıcam bn :1ninca:
niyeki gülden sempatiksalakcinni
kaptanlık hakkımı kullanacam dermişim
feci yedim
regl olmadım yedikçe yiyorum nefret ediyorum
bugün arkadaşlarımlaydım allahım hepsi anne ve birrinn 2 çocuğu var ama biri 55 biri 57 kilo
haksızlık değil mi ama bumafoldumben
ahhh ah güldenim o haksızlık bi sana değil banada :sinifsinif:
çevremde 2-3 çocuk annesi olup fen laboratuvarındaki iskelotor gibi gezen karıları gördükçe cinnet geçiresim geliyyy kaydirigubbakcemile
ayyy canım güldenim saol kııııızzzz opuyorumnanaktan
he valla pek güzel olurdu ama mübarek biz 1 bardak su içsek yapışıyo üstümüze
noldu güldenim neye dertlendin olumunekankayizsmile
mutsuzum
aslında etrafımda mutlu olabileceğin bir çok neden varken bn mutsuzum
allahıma bin şükür kızızm sağlıklı ii ailem sağsalim yanımda bnm kilodan başka birde diş :)) başka bir derdim yok
ama mutsuzum asuş hmde çok
bir gün diğer günümn aynısı
peygamber efendimizin çok güzel bir sözü var ya,
2 günü aynı olan ziyandadır diye
işte bnmkisi o hesap ziyan hep
Slm kızlarrr..
okanda obezite konusu işleniyordu ona takıldım ve çok pis gaza geldim (umarım sabaha geçmez :))
geçen seneki hırs ,istek yok içimde yaaa.. ne diller döktüm eşime koşu bandı istiyorum diye geçen sene iyiydi ama şimdi hiç yürüyesim bile gelmiyor sanki bir başlasam yine vücut spora ve tabi sonrasında sağlıklı beslenmeye alışacak..
kızlar sporu asla ihmal etmeyin ben çok boğazımı tutamıyorum malesef kaçamaklarım oluyor ama inanın ne zaman düzenli spor yapsam(yani benim sporum 1 saat tempolu yürüyüş) o zaman kilo veriyorum ve küçük bir not yürürken ilk yarım saat o gün yediklerimizi yakıyormuşuz bi yarım saat daha yürürseniz de yağlar yanıyormuş yani mutlaka en az 1 saat yürüyün diyorlar yağlar ancak ısınıp hareket ediyormuş sizde oluyormu bilmem ama benim yağlar resmen hareket ediyor yürüdükten sonra pıtır pıtır atıyorlar oturunca falan acayip hissediliyor
Monotonluktan bahsetmişsiniz ..hepimizde aynı dertler sanırım ben de çoğu zaman kendimi hiç bir işe yaramıyor gibi hissediyorum halbuki ben olmasam ev ahalisinin hali harap :)) ama eminim ki çalışıyor olsam işler değişirdi gerek kilo durumu,gerekse psikolojik durum sanki herşey daha iyi olurdu gibime geliyor ama anne olunca insan ikilemde kalıyor kıyamıyor vs.. nihalcim ne güzel geziyorsun maşallah çoluk çocuğa karışmadan gez toz canım sonra hayat fedakarlıklardan dolayı insana kendini ayıracak çok zaman bırakmıyor..
zaten bu depresif haller bizi bu kilolardan aşağı çekmiyor sürekli kafamızda kilo vermeliyim mantığıyla geziyoruz ,çekim yasası mantığıyla bakarsak hiç düşünmemek lazım kiloyu acaba konuştukça gerçekten kendimize mi çekiyoruz yaaa..
geçen yaz bi kitap okumuştum asıl şişman beyniniz diye 80-89 topiğindeki arkadaşlar hatırlar kitaptan notlar alıp paylaşmıştım..
hatta üşenmeyip bulayım da sizinle de paylaşıyım o zaman çok mantıklı gelmişti ama bi süreliğine uygulayabildim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?