Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar ben geldimmm nasıl keyifler..işleri toparlıyorum bakamadım geçmişe...süperrr süperrr geçti tatilim..çook güzel bir oteldi bir sn boş kalmadım..havuza ,denize girdim;latin,oryantel derslerine girdim,masa tenisi oynadım,sauna ,türk hamamına gittim, saatlerce diskoda dans ettim canım çıktı anlayacağınız..2. gün akşamına kadar diyetimi bir gıdım bozmadım ama öyle bir açık büfe vardı ki 2. gün akşamında daldım valla tutamadım kendimi...gerçi hep tadımlık yedim ama çok içtim sanırım ondna olsa gerek 2200 le geri gelmişim..hemen bugün yine başladım diyetime...

herkese tünaydınlarrrrr nihalim senin adına çok sevindim ne güzel moral depolamışsındır
gayecim mine mağazasını ve fiyatlarını bilirim canım inş. zayıflarsında yandaki giyim dünyasından ucuz ucuz alırsın
güldennn gideydin doktora ya kurtulurdun
nesliş allah yardımcın olsun canım

nihalim yine seni şirket gönderiyor bizim için o bile lüx + lüx

valla öyle ya arkadaşla merak edip sorduk benim de eşim gelmedi ya içimde kaldı acaba birlikte gidebilir miyiz diye bizim kaldığımız oda fiyatı 600 müş sezonda 5 gün kalsak 3 milyarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniartık aç otururuz tüm seneakannehir

:teselli::teselli:
lcw ya baksaydın bn bile orda bulduktan sonra sen bulurusn cnm
ohhh yarasın cnm yediysen harekette etmişsin bu hafta dengelersin

asuuuu menü istiyorum senden
he walla gavyrlar bizim ülkenn tadını çıkarıyorlar taaa nerelerden gelip biz şurdan şuraya gidemiyoruz parasızlıktan
:1shok::1shok::1shok:
deli kız..kahve yaptım gel içekkaydirigubbakcemile2

:içelim::içelim:

Bugünkü menüm:

2 dilim beyaz ekmek = 30 gr

100 gr beyaz peynir = 1 gr

1 fincan şekersiz türk kahvesi = 0

2 bardak şekersiz çay = 0

1 şişe soda = 0

1 porsiyon inegöl köfte = 2 gr

1 dilim kepekli ekmek = 7 gr

1 kase yoğurt = 7 gr

10 adet çubuk kraker = 12 gr

Toplam : 59 gr karbonhidrat aldım.

Hedefim 50 grdı ama 70 benim için üst sınır olduğundan sorun değil :) Sınırı aşmadım. Bu saatten sonra bir şey yemeyeceğim. Çok acıkırsam belki yarım elma :)

:lepi::lepi::lepi::lepi:
Neden ? Dişin ağrıdığı için uyuyamıyor musun? :uhm:
aynen öyle wingcimmafoldumben
2 mil leslie yaptım kaydirigubbakcemile2 Ama ben gittiğimden beri kimseler uğramamış buraya :çok üzgünüm:

bn varımsengözlerimebaksanab

spor yok spor kızlar tek eksiğimiz bu bence yoksa yediklerimiz öle abartılı şeyler değil
koşu bandını oturma odasına alıp hergün 1 saat yürüyüş yapıcam pcde niveanın egzersizleri filan var yürüyüş yapamadığım gün onları yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…