nihalim yine seni şirket gönderiyor bizim için o bile lüx + lüx
500 müüüohaoldumsmile
haaaa bende 500 sandım dı şaşırdım. 600 se bişiy deelmiş:roflol::roflol:
:teselli::teselli:günaydın herkese. çayı gördümde kendime geldim yoksa daha uyuyacaktım.
kızlar dün o kadar kötü bir gün geçirdim ki anlatamam. psikolojim alt üst olmuş vaziyette. malum kış geldi eşimle otururken tutturdu kalk alışverişe git kandine kışlık bişiyler al ben anıla bakarım diye. çok israr edince (ihtiyaçta var) kalktım gittim. dolaşmadığım yer kalmadı. yok yok yok bana göre bir şey yok. ankaralılar bilir mine bağazası var büyük beden kısımına girdim anam hepsi 50 yaş grubu. bi tane hırka tarzı bişiy beğendim ama çok güzeldi oda 189 tl olunca kaldı. çıktım sinirden ağladım. sona ölesine biryerlerde dolaşıp mağazalara girip çıkarken bi mağacı "abla girdiğinle çıktığın bir oldu dedi yok öle bakınıyom dedim. ne aradığını bile sormadın dedi bi kaç şey çıkardı(demekki kiloluların halinden anlıyor) 3 5 parça bişiy alıp çıktım ama o kadar kötüyüm ki anlatamam. devrim geçiriyorum dün vücuduma bi baktım kendimden miğdem bulandı. offf of.bi daha dünyaya gelirsem zayıf olmak istiyorum yaaa.
ohhh yarasın cnm yediysen harekette etmişsin bu hafta dengelersinselam kızlar ben geldimmm nasıl keyifler..işleri toparlıyorum bakamadım geçmişe...süperrr süperrr geçti tatilim..çook güzel bir oteldi bir sn boş kalmadım..havuza ,denize girdim;latin,oryantel derslerine girdim,masa tenisi oynadım,sauna ,türk hamamına gittim, saatlerce diskoda dans ettim canım çıktı anlayacağınız..2. gün akşamına kadar diyetimi bir gıdım bozmadım ama öyle bir açık büfe vardı ki 2. gün akşamında daldım valla tutamadım kendimi...gerçi hep tadımlık yedim ama çok içtim sanırım ondna olsa gerek 2200 le geri gelmişim..hemen bugün yine başladım diyetime...
asuuuu menü istiyorum sendenherkese tünaydınlarrrrr nihalim senin adına çok sevindim ne güzel moral depolamışsındır
gayecim mine mağazasını ve fiyatlarını bilirim canım inş. zayıflarsında yandaki giyim dünyasından ucuz ucuz alırsın
güldennn gideydin doktora ya kurtulurdun
nesliş allah yardımcın olsun canım
he walla gavyrlar bizim ülkenn tadını çıkarıyorlar taaa nerelerden gelip biz şurdan şuraya gidemiyoruz parasızlıktanasu,gaye tşkler kızlar valla süper döndüm ya bu hızla kesin kilo veririm zaten..
millet nerelerderde yaşıyor anasını satim ya Ruslar bizim ülkemizin tadını çıkarıyor valla biz de şirket falan gönderirse öyle gidiyoruz işte..
:1shok::1shok::1shok:valla öyle ya arkadaşla merak edip sorduk benim de eşim gelmedi ya içimde kaldı acaba birlikte gidebilir miyiz diye bizim kaldığımız oda fiyatı 600 müş sezonda 5 gün kalsak 3 milyarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniartık aç otururuz tüm seneakannehir
deli kız..kahve yaptım gel içekkaydirigubbakcemile2
çoook uykum var
alamıyorum uykumu tam olarak
çoook uykum var
alamıyorum uykumu tam olarak
:lepi::lepi::lepi::lepi:Bugünkü menüm:
2 dilim beyaz ekmek = 30 gr
100 gr beyaz peynir = 1 gr
1 fincan şekersiz türk kahvesi = 0
2 bardak şekersiz çay = 0
1 şişe soda = 0
1 porsiyon inegöl köfte = 2 gr
1 dilim kepekli ekmek = 7 gr
1 kase yoğurt = 7 gr
10 adet çubuk kraker = 12 gr
Toplam : 59 gr karbonhidrat aldım.
Hedefim 50 grdı ama 70 benim için üst sınır olduğundan sorun değil :) Sınırı aşmadım. Bu saatten sonra bir şey yemeyeceğim. Çok acıkırsam belki yarım elma :)
aynen öyle wingcimmafoldumbenNeden ? Dişin ağrıdığı için uyuyamıyor musun? :uhm:
2 mil leslie yaptım kaydirigubbakcemile2 Ama ben gittiğimden beri kimseler uğramamış buraya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?