- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben koptum sanki iyice diyetten canım sıkılıyo
bugün
sabah
1 avuç sarı leblebi
öğlen 2 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet 2 dilim kızarmış normal ekmek salatalık
arada
eti form portakallı çay
akşam
1 kase çorba yumurtalı patates 2 dilim normal ekmek
wing çalışıyormuusn çalışıyorsan nerde
önceden sorduysam da k.bakma
ne bileyim wingcim ben kendimi çok şişmiş patlamak üzere gibi hissediyorum sanki çok yemiş gibide vicdan azabı duyuyorum canım sıkılıyo yalnızlıktan pskolojim mi bozuldu nelaelaelaelaelae
ne güzel gönüllü olarak karşılıksız o saatlerde kalkıp yardım için çabalıyorsun ne mutlu sana tebrik ederim canımalkisalkisalkis.ne üzerine yardım istersen cevap vermeyebilirsin canımopuyorumnanaktan
wing bnde merak ettim hangi hyardımmkuruluşu
ayşe bnce de birşey yok yediklerinde
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html
Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan
Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...