• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben koptum sanki iyice diyetten canım sıkılıyo
bugün
sabah
1 avuç sarı leblebi
öğlen 2 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet 2 dilim kızarmış normal ekmek salatalık
arada
eti form portakallı çay
akşam
1 kase çorba yumurtalı patates 2 dilim normal ekmek

ben koptum sanki iyice diyetten canım sıkılıyo
bugün
sabah
1 avuç sarı leblebi
öğlen 2 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet 2 dilim kızarmış normal ekmek salatalık
arada
eti form portakallı çay
akşam
1 kase çorba yumurtalı patates 2 dilim normal ekmek

Bence diyetten kopma filan yok. Gayet güzel beslenmişsin a.s

Son düzenleme:
Dünkü listem:

06.30 1 smit

13.30 1 simit ve 1 bardak 2 beyaz şekerli çay

16.30 5 adet mantarlı minik börek

18.30 1 bardak kola ve 1 kase yeşil mercimek çorbası, 2 biskrem

20.00 Yarım salkım üzüm

Bunlar işte :kedi: Regl dönemlerini hiç sevmiyorum, canım hep hep hep tatlı istiyor bilmiyorumkismile

Diyet havasından asıl kopan benim. Nasıl düzene gireceim bilmiyorum.

Son düzenleme:
wing çalışıyormuusn çalışıyorsan nerde
önceden sorduysam da k.bakma

Yok canım ben çalışmıyorum. Sadece bir yardım kuruluşunda gönüllü olarak görev alıyorum. Zaten bu gönüllü çalışma da tüm zamanımı alıyor. Hafta içi 06.30 -14.00 arası kendime pek vakit ayıramıyorum :çok üzgünüm:

ne bileyim wingcim ben kendimi çok şişmiş patlamak üzere gibi hissediyorum sanki çok yemiş gibide vicdan azabı duyuyorum canım sıkılıyo yalnızlıktan pskolojim mi bozuldu nelaelaelaelaelae
ne güzel gönüllü olarak karşılıksız o saatlerde kalkıp yardım için çabalıyorsun ne mutlu sana tebrik ederim canımalkisalkisalkis.ne üzerine yardım istersen cevap vermeyebilirsin canımopuyorumnanaktan

ne bileyim wingcim ben kendimi çok şişmiş patlamak üzere gibi hissediyorum sanki çok yemiş gibide vicdan azabı duyuyorum canım sıkılıyo yalnızlıktan pskolojim mi bozuldu nelaelaelaelaelae
ne güzel gönüllü olarak karşılıksız o saatlerde kalkıp yardım için çabalıyorsun ne mutlu sana tebrik ederim canımalkisalkisalkis.ne üzerine yardım istersen cevap vermeyebilirsin canımopuyorumnanaktan

wing bnde merak ettim hangi hyardımmkuruluşu
ayşe bnce de birşey yok yediklerinde

Neden cevap vermeyeyim :) Hali vakti olmayan ama lise ya da üniversite sınavlarına hazırlanan çocuklara derslerinde yardım ediyoruz, ihtiyacı olanlara kalem, kitap, defter, giyecek temin ediyoruz. Bu ve bunun gibi şeyler. Daha çok gençlerden oluşan ve eğitim ihtiyacının yanı sıra mümkün mertebe temel ihtiyaçları da karşılamaya çalışan bir hareket diye özetleyebilirim :) Ben de bilgim dahilinde öğrencilere yardımcı olmaya çalışıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Uygun olursam o gün seve seve katılırım :) Eminim çok zevkli bir zaman dilimi olur :dance: Gelebilirsim muffinler benden, o gün diyet miyet yokbdelikafadulden

Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

günaydın a.s. a.s.
güzel bir hafta dilerim hepinize

%C3%A7ay_rize.jpg

çaylarınız bnden sıcak sıcak
içiniz ıssınsın

günaydın herkese. çayı gördümde kendime geldim yoksa daha uyuyacaktım.

kızlar dün o kadar kötü bir gün geçirdim ki anlatamam. psikolojim alt üst olmuş vaziyette. malum kış geldi eşimle otururken tutturdu kalk alışverişe git kandine kışlık bişiyler al ben anıla bakarım diye. çok israr edince (ihtiyaçta var) kalktım gittim. dolaşmadığım yer kalmadı. yok yok yok bana göre bir şey yok. ankaralılar bilir mine bağazası var büyük beden kısımına girdim anam hepsi 50 yaş grubu. bi tane hırka tarzı bişiy beğendim ama çok güzeldi oda 189 tl olunca kaldı. çıktım sinirden ağladım. sona ölesine biryerlerde dolaşıp mağazalara girip çıkarken bi mağacı "abla girdiğinle çıktığın bir oldu dedi yok öle bakınıyom dedim. ne aradığını bile sormadın dedi bi kaç şey çıkardı(demekki kiloluların halinden anlıyor) 3 5 parça bişiy alıp çıktım ama o kadar kötüyüm ki anlatamam. devrim geçiriyorum dün vücuduma bi baktım kendimden miğdem bulandı. offf of.bi daha dünyaya gelirsem zayıf olmak istiyorum yaaa.

Back