- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.318
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azram benimkide yarılıp alındı çıkmamıştı daha dikişli oldu hiç acı hissetmedim canım inan ööçektiğine değmezzzzzzzzzzzzz
yemeklerimde genelde az da olsa kıyma vardır tat katsın diye ve ayçiçek yağı ile yapıyordum.
zeytin yağına alışmaya çalışıyom ama yok olmuyo. dn yemeği zeytin yağı ile pişirdim omu beni yiyo ben mi onu bilmiyom. ağzımda çoğalıyor. offfff of
pilavı bile zeytinyağı ile yapan var:dilcikar:
biraz tebessüm vakti:
kocişle konuştuım o da öle yoğunmuş ki kafam döndü artık dedi
bende tamam hemen bişiy söleyip kapatcam dedim. konuşmamız:
canım ne sitiyo biliyon mu
nee
hani karadenizin temel geçim kaynağı, genellikle kışın bol olur , hani denizde yüzerler ya dedim
eşim : fındfık mı
:roflol::roflol::roflol:
bende hakketten senin başın dönmüş dedim
kııızlar dişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
felaket oturup ağlıcam yaaaaa
wing yine bildirim yapmadın ve yine takıma giremedin.herkes bilir takımın en önemli kuralı zamanında bildirim yapmak ve paylaşımda bulanmaktır.kurallara uyman diskalifiye oluyor ve artık hiç bir takıma giremiyor.seni çok istekli görüyordum paylaşım yapıyorsun ama bildirim günü ortada yoksun neden böyle oluyor canımÇektiğin acıya değmez, hiç hissetmiyorsun bile :) Kendine eziyet etme, en yakın zamanda diş doktoruna git lütfen :) Büyük geçmişler olsun a.s.
wing yine bildirim yapmadın ve yine takıma giremedin.herkes bilir takımın en önemli kuralı zamanında bildirim yapmak ve paylaşımda bulanmaktır.kurallara uyman diskalifiye oluyor ve artık hiç bir takıma giremiyor.seni çok istekli görüyordum paylaşım yapıyorsun ama bildirim günü ortada yoksun neden böyle oluyor canım
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileÇektiğin acıya değmez, hiç hissetmiyorsun bile :) Kendine eziyet etme, en yakın zamanda diş doktoruna git lütfen :) Büyük geçmişler olsun a.s.
eyvahedigeldismileHerkese iyi hfta sonları...geç uyandım...geç kahvaltı ettim..temizlik derken ancak şimdi fırsat buldum gelmeye...kahve harika görünüyor...ben kahveyi fincanda elektrikli ocakta yapıyorum harika oluyor...
bugun ne yiyeceğime karar veremedim...dana ciğer yapacağım ama ben kendime başka birşey yapayım diyorum...
azracım asunun dediği gibi elime kerpeten alıp gelicem...kendine eziyet etme....şu çektiğininin onda biri bir acıyla kurtulacaksın canım ya...sonra ömür boyu rahat edeceksin
konuştuk cnm biz bir daha olmayacak inşallahyerimsenibenwing yine bildirim yapmadın ve yine takıma giremedin.herkes bilir takımın en önemli kuralı zamanında bildirim yapmak ve paylaşımda bulanmaktır.kurallara uyman diskalifiye oluyor ve artık hiç bir takıma giremiyor.seni çok istekli görüyordum paylaşım yapıyorsun ama bildirim günü ortada yoksun neden böyle oluyor canım
vereliniortakCanım bildirim hafta içi ve saat 12.00'ye kadar olduğundan zaman zaman zor olabiliyor benim için. Sadece sabah kalkar kalkmaz bildirim yapabiliyorum bu durumda. Aksi takdirde imkanım olmuyor. Geçen hafta sabah foruma girdiğimde teknik çaışmalar var şeklinde uyarı vardı, o yüzden bildirimde bulunamadım. Bu hafta ise tamamen benim hatamdı, 05.30'da kalkmam gerekirken 15-20 dk geç uyandım ve bilgisayarı bile açamadım. Bu yüzden üzgünüm :kedi: Özelden Azra'ya da durumu bildirdim ve kendisiyle kısa bir konuşma yaptık. Bunda sonra böyle olmayacak :)
slmmm
yine karanlık,kasvetli bir ankara günü..offf içim kararıyor böyle havalarda...
dün yazamadım menümü hemen yazıyım
sabah corn flakes+lifalif karışımı
ara 1 elma
öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası
ara 1kupa neskayfe
akşam kurufasulye+pilav yoğurt
bu sabah biraz sucuklu yumurta kaçtı ama diğer öğünlerden umutluyum ve akşam koşu bandımı kullanıma açıcam (yer olmadığı için mecburen salonun ortasına koyuyorum,misafir gelcek diye ödüm kopuyor :))
tmm tüm takıma sözüm olsun pztesi dr gidecem eğer ameliyatlık değilse söz çektecem kurtulacam sözGüldencim arkadaşlara katılıyorum korkma git doktora..diş ağrısı çok fenadır bilirim kabir azabı gibi derler ya zaten..
artık nasıl oluyorsa gerçekten her şey o koltuğa oturana kadar sonrası acısız falan geçiveriyor şimdiki ilaçlardan sanırım hiç o acıyı çektiğine değmiyor..
çok yorgunum kızlarrr öldüm bittim yaaaa offff
akşamda misafirlikteyiz gece gelirim öptttt.
herkese iyi akşamalr iyi tatiller kısar. malum yeın yokum..
hepinizi öpüyorum...
selam kızlarrr
öpüyorum hepinizii....
Zor günler geçiriyorum ne olur bana dua edinnn.....
Miğdem çok kötüüü...birde artıkkkk bebek istiyoruzz çok bunaldımm ço.kkkkk psikolojik olarak çöküntüdeyimm...dualarınızı esirgemeyin olur mu.....
dualarımız seninle canım ama moralini yüksek tutmaya çalış moral herşeyin ilacı...önce kendini iyi hissetmelisin canım benim inş. Rabbim en kısa zaman da nasip ederselam kızlarrr
öpüyorum hepinizii....
Zor günler geçiriyorum ne olur bana dua edinnn.....
Miğdem çok kötüüü...birde artıkkkk bebek istiyoruzz çok bunaldımm ço.kkkkk psikolojik olarak çöküntüdeyimm...dualarınızı esirgemeyin olur mu.....