• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugün menü vermiyim çok yemedim ama şaçma sapan oldu öğünler karıştı birbirine sabah ince bir dilim kek sonrasında menemen gün boyu toplam 3 dilim k.ekmeği yine kalan menemen bardak çorba salatalık meyvelı soda yani karıştı herrşey benimde canım sıkıldı

8. TAKIM * *176.ETAP SONUÇLARI** etap sonuncusu :mymeka: :oklava:

rukiye_38 ( 99,2 / 98,8 / 0,4 / 0,40% )
AySeCeYlİn ( 61,6 / 61,6 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 116,5 / 116,7 / -0,2 / -0,17% )
asutaha ( 80,5 / 82,0 / -1,5 / -1,86% )
çokoprens ( 57,5 / 56,2 / 1,3 / 2,26% )
elimphia ( 85,0 / 85,0 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 73,7 73,4 0,3 0,41% )
SEHERYILDIZI ( 79,5 86,7 -7,2 -9,06% ) 155.Etaptan ayrılmıştı geri döndü

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 653,5 / 660,4 / -6,9 / -1,06% )

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

alsanaalsanasmile sen şu takıma daha yazma yazma
90 olursan seni hiç bir takım almaz artkın :1:
allah göstermesin ağzından yel alsın kuuuuu
geldim bacım burdayım fulltime yaaa
kııızlar dişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
felaket oturup ağlıcam yaaaaa
gülden valla burdan bi kerpeten alıp çıkıp gelcem adanaya
git canım doktora bu acıyı çekmek dahamı kolay tek seferde kurtulursun enazından balım
ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

olur böyle vakkalar akrep :roflol:

şimdiii bugünki menümü yazıyım kalori hesabı yapamadım ama kusuruma bakmayın
sabah tek şekerli 2 bardak çay 1 çatal soğanlı yumurta 1 dilim peynirli börek yarım kk peynir 3 zeytin
öğlen 4 bardak çay 2 kurabiye çeyrek simit
akşam 10 tane çiğköfte 1 bardak çay 2 salatalık turşusu

allah göstermesin ağzından yel alsın kuuuuu
geldim bacım burdayım fulltime yaaa

gülden valla burdan bi kerpeten alıp çıkıp gelcem adanaya
git canım doktora bu acıyı çekmek dahamı kolay tek seferde kurtulursun enazından balım

olur böyle vakkalar akrep :roflol:
asu gel çek ölümüm senden olsuneyvahedigeldismile

şimdiii bugünki menümü yazıyım kalori hesabı yapamadım ama kusuruma bakmayın
sabah tek şekerli 2 bardak çay 1 çatal soğanlı yumurta 1 dilim peynirli börek yarım kk peynir 3 zeytin
öğlen 4 bardak çay 2 kurabiye çeyrek simit
akşam 10 tane çiğköfte 1 bardak çay 2 salatalık turşusu

zemuszemuszemuszemus

ama tükanı haydi bismillah diye ben açmıştım 8 buçuk gibi filan. ama mesacım gelmemiş yaaasenağlama

tmm cnm yine sen açmış ol:enbuyukkk:

azracım diş ağrısının ne olduğunu bilirim. heleki koluma vurur ki ağrısı kolumun ağrıyan yerine vurmaktan morarır v e ben ağlayarak iş yerinde dört dolanırım. emin ol dişçide vurdukları iğne sivrisinek kadar acıtmıyor. yazık canına yaaa. birde romatizma yapıyor ve diş ağrısı kalbe vuruyor bilgin olsun yani...

NESCAFE_16LE6E98.jpg

kahven bu gün bndenopuyorumnanaktan

günaydın kızlar azracım çektir kurtul ya şu çekindiğin acının çeyreğini bile hissetmezsin çektiriken emin ol.
hiç diyet modunda hissetmiyorum kendimi pofffffffffffffffffffffffffffff
ama ama ama bnmkisi gömülüü yaracakalrdelikafadulden
azracım diş ağrısının ne olduğunu bilirim. heleki koluma vurur ki ağrısı kolumun ağrıyan yerine vurmaktan morarır v e ben ağlayarak iş yerinde dört dolanırım. emin ol dişçide vurdukları iğne sivrisinek kadar acıtmıyor. yazık canına yaaa. birde romatizma yapıyor ve diş ağrısı kalbe vuruyor bilgin olsun yani...

ya napim ama çok korkuyorum gaye
wallahi elimde değil
bnmki de kulağıma vuruyoır

Back