gayeee canım listedesin kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
güldenim bizde seni çok seviyoruz iyiki kaptanımızsın olumunekankayizsmile
allah göstermesin ağzından yel alsın kuuuuu
alsanaalsanasmile sen şu takıma daha yazma yazma
90 olursan seni hiç bir takım almaz artkın
gülden valla burdan bi kerpeten alıp çıkıp gelcem adanayakııızlar dişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
felaket oturup ağlıcam yaaaaa
ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..
bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:
asu gel çek ölümüm senden olsuneyvahedigeldismileallah göstermesin ağzından yel alsın kuuuuu
geldim bacım burdayım fulltime yaaa
gülden valla burdan bi kerpeten alıp çıkıp gelcem adanaya
git canım doktora bu acıyı çekmek dahamı kolay tek seferde kurtulursun enazından balım
olur böyle vakkalar akrep :roflol:
şimdiii bugünki menümü yazıyım kalori hesabı yapamadım ama kusuruma bakmayın
sabah tek şekerli 2 bardak çay 1 çatal soğanlı yumurta 1 dilim peynirli börek yarım kk peynir 3 zeytin
öğlen 4 bardak çay 2 kurabiye çeyrek simit
akşam 10 tane çiğköfte 1 bardak çay 2 salatalık turşusu
ama tükanı haydi bismillah diye ben açmıştım 8 buçuk gibi filan. ama mesacım gelmemiş yaaasenağlama
ama ama ama bnmkisi gömülüü yaracakalrdelikafaduldengünaydın kızlar azracım çektir kurtul ya şu çekindiğin acının çeyreğini bile hissetmezsin çektiriken emin ol.
hiç diyet modunda hissetmiyorum kendimi pofffffffffffffffffffffffffffff
azracım diş ağrısının ne olduğunu bilirim. heleki koluma vurur ki ağrısı kolumun ağrıyan yerine vurmaktan morarır v e ben ağlayarak iş yerinde dört dolanırım. emin ol dişçide vurdukları iğne sivrisinek kadar acıtmıyor. yazık canına yaaa. birde romatizma yapıyor ve diş ağrısı kalbe vuruyor bilgin olsun yani...
bu sene 1000 yılın en soğuk kışı olcakmış
eyvak eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?