• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bi yoruldum ki sormayın
zaten kaç gündür sıla hasta gecleri doğru düzgün uyku yoktu
üstüne birde misafir hiiç eksik olmadı allah eksikliğini araatmasın
şimdi de
arkadaşlarıma
kek yaptım börek yaptım sabah pişecek irmik tatlısı yaptım
evi süpürdüm sildim
şimdi yeni banyo yaptım
bulaşık makinası bitsin yatacam

kızlarrr hepinizden çok özürdilerim enbaşta kaptanımdan çok ihmal ettim sizleri çok yoğundum öldüm , bittim , geberdim ama çok şükür atlattım günümü, kaynanamın gününü ve görümcemin gününü ve alışveriş telaşını hepsi üstüste geldi arada benimde şahsi işlerim vardı offf .... ama çok şükür hepsi bitti
sakin sessiz hayatım beni bekliyo bugün nasıl dinlendim özlemişim sessizliği valla
kiloma gelirsek 82yim inanılır gibi değil ama şişkinlik galiba yememe çok dikkat ettim çünki akannehir

kızlarrr hepinizden çok özürdilerim enbaşta kaptanımdan çok ihmal ettim sizleri çok yoğundum öldüm , bittim , geberdim ama çok şükür atlattım günümü, kaynanamın gününü ve görümcemin gününü ve alışveriş telaşını hepsi üstüste geldi arada benimde şahsi işlerim vardı offf .... ama çok şükür hepsi bitti
sakin sessiz hayatım beni bekliyo bugün nasıl dinlendim özlemişim sessizliği valla
kiloma gelirsek 82yim inanılır gibi değil ama şişkinlik galiba yememe çok dikkat ettim çünki akannehir

dikkat ettim dediğin için inanıyorum sana bomza moralini
ama asuşum sende biliyorsun bizden ayrı kalmak sana hiç yaramıyor lütfen bağlı kal

azracım buraya son gelişim 88,7 idi. en son 70 li kilolarda kalmıştım. o yüzden baya bi bekleyebilirim. sorun değil benim için. beni takip edin uyarılarınızı yapın listedede olsam da olmasamda farketmez .

huuuu komşularrr nerdesiniz alooooo.
dünkü menüm bi parça tost
öğlen bi lahmacun bi parç pide
akşam bi baget yarım kade çorba elma dilim patates (fırında yağsız) salata
sonada bol çay vi bir avuç kuruyemiş...

bugün sabahta bir çok tahıllı ekmek bi lokma sucuk
bir ısırımda kavun.
öğlen noolur bilemiyim.
bu arada bol bol da çay

Back