Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nihalcim sabah erken saatte bişey yiymiyorum genelde meyve yada nescafe içiyorum.
saat 11-12 arası yiyorum

keşke yiyebilsen tatlım metobolizman o zaman çalışmaya başlıyor..Ben de sabah 05.00 de bile kalksam kahvaltısız evden çıkmam..midesiz miyim neyimsempatiksalakcinni

saol ablam
azracım Allah sabır versin mekanı cennet olsun.ruyan da çok etkileyice hayır olsun inş.
gayecim hoşgeldin tatlım hep birlikte istediğimiz kg ya düşeceğiz inş.
saol ayşem evet çok etkilendim gece kalktım uyuyamadım
zaten bn kalktım 5 dk sonra ezan okundu namazımı kıldım

amin
saol cnm

ölen bnm teyzem ama bnden küçük 22 yaşındaydı 7 aylık evli(eşide akrabam) 1 aylıkda hamileydi 3 kere kalbi durdu 17 gün komada yaşadı 7 temmuzda da kaybettik
çok acı oldu bize
anlatamam
en baştan kadersizdi yavrum zaten

ya aslında düzenli kullanımda işe yarıyor nihal ama yok ya uymadı bana
midem kalkıyordu artık shakenden

iii sabah kahvaltısı yürüyüşleri ne yaptın wing
mola verdim kendime. şimcik neskafe içiyom. yorulmuşum be yafff
şekersiz içiyon dimi gaye

takımda canlılık var
ve çok mutlu oluyorum kızlar

night pes edecek bişey yok canımmmmm arada bi olur öyle
nihalcim sana zahmet bi daha yazarmısın şu yeşilçaylı karışımı bide sen kullanıyormusun etkisini gördünmü topiğe arada bi girip bakıyorum ama nedense oraya yazmak içimden gelmio
ayşecim bende sendenim yaaa sabah kalkınca canım hiç bişey istemiyo zorla yiyorum vakit geçtikçe acıkıyorum
gayeee takma be güzelim hep birlikte kurtulucaz bu yağ kütlelerinden
bayramın 3. günü görümcemin nişanı vardı kilolarım yüzünden istediğim elbiseyi giyemedim
yazın düğün var kesin zayıflamam gerek
eğer becerebilirsem resm yükliycem
güldenim sen hep mutlu ol balım bundan sonra böleeeee takımımız tam gaz devam

azracım çok çok üzüldüm inan. eğer acın tazelenmeyecekse ölüm sebebini söler misin. yani durup dururken mi oldu.
cnm bnm babalar günüydü 20 haziran gülhanımda eşiyle yine bir akrabamzn nişanı için kadirlide(osmaniyenin bir ilçesi) bulunuyordu
giyinmiş süslenmiş püslenmiş sonra gitmeye yakın içeri geçmiş oturmuş öyleryken arkasına yığılıvermiş
önce hamilelekten sanmışlar ama gzü felan dönmüş elleri terse dönmüş(
öyle olunca anlamışlar hastanede çok yakın ama gittiğinde ex miş işte kalp masajı yapıp hmn ambulansa atmışlar osmanayiye götürmek için adana biraz daha uzak çünkü
sonra tekrr kalbi durmuş giderken geri ölü diye dönüyorlar bir müdahale daha tekrr dönüyor
yolda da tekrr duruyor anlıcan 45 dk 3 kere tabi bu süreçte de beyne oksijen gitmiyor
17 gün hastanede yatı dr lar bir gün ümit vermedi yaşasa bile sakat kalır dediler
ama biz tek yaşasın dedik ne olursa olsun ama olmadı
7 kasım 87 de doğdu 7 kasım2010 da evlendi 7 temmuz 2011 de gerçek sahibine teslim ettik
ama gülahnım doğuştan şanszdı zaten gülhan teyzem ama baba bir yani annesi farklı
kadında gülhanı 7 aylık bıraktı gitmiş ona yengem yani abisi hanımı baktı
öz ananın yapmayacağını yaptı 4/4 lük baktı
ama kader böyleymiş baştan yüzüne gülmedi biz gülhanla bir büyüdük
onun babası yani dedem öldü 40 gün sonra babam öldü
kadersizimsenağlamasenağlama

çok uzun yazdım ama rahatlıyorum da açıkcası acımı paylaştıkca

çok çok çok üzüldüm yemin ederim.
allahım geride bıraktıklarına çok sabır versin. yüce rabbim içindeki canla birlikte kendi mekanınıda cennet eylesin inşallahh.
keşke kelimler bişiy ifade etse. keşke yapılacak bişiyler olsa. ama yok. taktir allahın olunca ne diyebiliriz ki. başın sağolsun canım...

veren ALLAH
alan ALLAH
emir büyük yerden gelince birde herks oraya gideceğini bilince kabullenyorsun bir şekilde
ama o acı hep bakii
hiç geçmiyor
ne diyelim
RABBİM bundan sonra daha büyük acı yaşatmasın bizlere herkese

herkese selam...sene başı olduğu için çok yoğunum...bir sürü evrak dokuman işleri var...bir de ehliyet kursuna kaydoldum..buraya gelip bir türlü yazamıyorum..ama akllım hep burda...topikte ne güzel canlamışşş.hareketlenmiş...en kısa zamanda işlerimi toparlayıp burda en aktif şekilde yer almak istiyorum...

azracım içim acıdı ya çok zor dayanması eşi ne durumda kimbilir...
bu günkü menüm
sabah
3 tane hurma(ramazan hurması)
öğlen 3 dilim çavdar ekmeği peynir menemen
akşam
2 tane fırında pişmiş derisiz tavuk budu biraz patates 1 bardak ligt cola

Bugün kaçamak yaptım, 3 çatal ucu pasta yedim eyvahedigeldismile Sonra rahat edemedim, 6 mil leslie yaptım. 3+3 şeklinde yaptım. O yüzden çok mutluyum :dance: Bir de 2 tane basenlerimi ve üst bacaklarımı örten gömlek ile hırka aldım. Kendimi harika hissediyorum, miss world gibi sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…