nihalcim sabah erken saatte bişey yiymiyorum genelde meyve yada nescafe içiyorum.
saat 11-12 arası yiyorum
o yüzden meyve yiyorum aç durmamak için nihalcim.keşke yiyebilsen tatlım metobolizman o zaman çalışmaya başlıyor..Ben de sabah 05.00 de bile kalksam kahvaltısız evden çıkmam..midesiz miyim neyimsempatiksalakcinni
o yüzden meyve yiyorum aç durmamak için nihalcim.
saol ablamgunaydınnn azracımm alllah sabrını bol versın rüyan hayrolsun gayecim hoşgeldın tekrar aramıza tatlım üzülme hemen hemen hepımız kloaldık inş enkısa zamanda verecez kurtulacaz klolardannn Şeniz
saol ayşem evet çok etkilendim gece kalktım uyuyamadımazracım Allah sabır versin mekanı cennet olsun.ruyan da çok etkileyice hayır olsun inş.
gayecim hoşgeldin tatlım hep birlikte istediğimiz kg ya düşeceğiz inş.
amingünaydın kızlar
güldenim ya bi hoş oldum çok etkileyici bi rüya cidden canım genç ölümü zor allah sabırlar versin
gaye hoşgeldin canım
ayşem rukiye ablam nihalcim sizler nasılsınz
ben hala iyileşemedim canım hiç bişey yemek istemiyo
ölen bnm teyzem ama bnden küçük 22 yaşındaydı 7 aylık evli(eşide akrabam) 1 aylıkda hamileydi 3 kere kalbi durdu 17 gün komada yaşadı 7 temmuzda da kaybettikhepinize teşekkür ediyorum. hoşbuldum. hepinizi özledim asu tekrar dönmüş olmana da sevindim bu arada.
azracım önceki sayfaları okuyamadım hepsini daha ölen kişi kim. yakının mı. neden öldü bilmiyorum ama allah kimsetye genç ölüm vermesin. gerçiher ölüm genç ölüm derler ama yinde de işte öle. allah kandım diyene kadar rahmet eylesin inş.
sabah ağzımın için zehir gibiydi bi kaç kaşık irmik helvası yedim. tabi buraya başlamamıştım daha:kedi:
bide çay içtim başkada bişiy yemedim.
öğlene en mantıklı alternatifim bugün için makarna haşlayıp yoğurtla yemek yada çorba içmek ama dışardaki çorbalar da bi tuhaf. bakalım artıkın...
ya aslında düzenli kullanımda işe yarıyor nihal ama yok ya uymadı banaişallah canım ya..
Menün güzel ama sabahları nedne yemiyorsn canım??
Herballife bir kere denedim gülden başlarken de söylemiştim canım aman ha deneme diye 15 kg verip bıraktığı anda alanlar var...Uzak dur derim canım..
ben de obezim canım üzülme yanındayım benimki de 30.1eyvahedigeldismile
canım hayrolsun ve başın sağolsun..rahatsız bir teyzen vardı o mu gülhan??
iii sabah kahvaltısı yürüyüşleri ne yaptın wingBugün maalesef geç kalktım, saat 10.30 gibi. Kahvaltı edene kadar saat 11.00 oldu. 2 yumurtadan yağsız omlet, 3-4 dilim ince kızartılmış beyaz ekmek ve 1 bardak esmer şekerli çay içtim. Şimdi de çok canım istediği için 1 fincan türk kahvesi içeceğim. Kendime hakim olmakta zorlanıyorum ama pes etmeyeceğim delikafadulden
şekersiz içiyon dimi gayemola verdim kendime. şimcik neskafe içiyom. yorulmuşum be yafff
iii sabah kahvaltısı yürüyüşleri ne yaptın wing
night pes edecek bişey yok canımmmmm arada bi olur öyle
cnm bnm babalar günüydü 20 haziran gülhanımda eşiyle yine bir akrabamzn nişanı için kadirlide(osmaniyenin bir ilçesi) bulunuyorduazracım çok çok üzüldüm inan. eğer acın tazelenmeyecekse ölüm sebebini söler misin. yani durup dururken mi oldu.
cnm bnm babalar günüydü 20 haziran gülhanımda eşiyle yine bir akrabamzn nişanı için kadirlide(osmaniyenin bir ilçesi) bulunuyordu
giyinmiş süslenmiş püslenmiş sonra gitmeye yakın içeri geçmiş oturmuş öyleryken arkasına yığılıvermiş
önce hamilelekten sanmışlar ama gzü felan dönmüş elleri terse dönmüş(
öyle olunca anlamışlar hastanede çok yakın ama gittiğinde ex mişişte kalp masajı yapıp hmn ambulansa atmışlar osmanayiye götürmek için adana biraz daha uzak çünkü
sonra tekrr kalbi durmuş giderken geri ölü diye dönüyorlar bir müdahale daha tekrr dönüyor
yolda da tekrr duruyor anlıcan 45 dk 3 kere tabi bu süreçte de beyne oksijen gitmiyor
17 gün hastanede yatı dr lar bir gün ümit vermedi yaşasa bile sakat kalır dediler
ama biz tek yaşasın dedik ne olursa olsun ama olmadı
7 kasım 87 de doğdu 7 kasım2010 da evlendi 7 temmuz 2011 de gerçek sahibine teslim ettik
ama gülahnım doğuştan şanszdı zaten gülhan teyzem ama baba bir yani annesi farklı
kadında gülhanı 7 aylık bıraktı gitmiş ona yengem yani abisi hanımı baktı
öz ananın yapmayacağını yaptı 4/4 lük baktı
ama kader böyleymiş baştan yüzüne gülmedi biz gülhanla bir büyüdük
onun babası yani dedem öldü 40 gün sonra babam öldü
kadersizimsenağlamasenağlama
çok uzun yazdım ama rahatlıyorum da açıkcası acımı paylaştıkca
çok çok çok üzüldüm yemin ederim.
allahım geride bıraktıklarına çok sabır versin. yüce rabbim içindeki canla birlikte kendi mekanınıda cennet eylesin inşallahh.
keşke kelimler bişiy ifade etse. keşke yapılacak bişiyler olsa. ama yok. taktir allahın olunca ne diyebiliriz ki. başın sağolsun canım...
hepinixe iyi akşamalr kızlar. kendimi iyi hissetmiyorum nedense. elim ayağım buz kesti sanki.bi eve gideydim...
offffffffffffff canım bişeyler yemek istiyo aç değilim ama canım sıkılıyo tv izlerken bişeyler atıştırmak istiyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?