- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşecim ya 20 ve üstü normal kilolu
20 ve altı zayıf sayılıyor
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
Gaye ben.kızlar o kadar çok kilo aldım ki zannetmiyorum beni de tekrar aranıza alacağınızı.
Ama olurda alırsanız tekrar başlamak istiyorum.
Devrim geçiriyorum şu an.
Kilo aldıkça yiyorum yediklçe kilo alıyorum.
Frenim yok durum durağım yok. Iyice ben ben olmaktan çıktım yine. Cesarete sil baştan azime ihtiyacım var ama sanırım çıktığım kiloya gelene kadar azra beni almaz. E o kiloya gelmem için bi sene lazım. Offfffff of
azracım takım arayışına girdiğmide halen 8 takım kapalıydı yoksa tabiki buraya gelirdim. zaten orda beni davet ettiğini gördüm hemen geldim. yoksa yüzüm olmazdı sanırım.
kaçla ayrıldım hatırlamıyom ama şimdi 90 a yaklaştım. ne utanç verici.
şimdi bebeler bile gaye ablşa noolmuşun çok şişko olmuşun diyolar.
karnımı içine çekince belli olmazdı. şimdi bağırsaklarımı bağlayana kadar çeksemde löp löp sallanıyom. herkes göbeğime yanlarıma bakıyor. bu sene hiç bi düğüne gitmedim. elbise bulamadfım ki gideyim.
birazdan tartılırım heralde eğer iş yeri müsait olmazsa da akşam tartılır sabah vbildiririm.
eğer ok diyorsan tabiki şu dakkadan itibaren listedeyim.
bu son. başkada yok. ya olaccak yada inceldiği yerden kopacak.
babam sabah ilk defa dedi ki kızım farkettim de günden güne kilo alıyosun kocan dal gibi sen git gide aldın başını gidiyosun dikkat et biraz kendine artık istersen dedi. çok utandım senağlamasenağlama