• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah 05.45'te kalktım. 06.00 gibi yoğurtla yulaf ezmesi yedim. Arada 15 adet badem ve 3 adet kuru erik, şimdi de soğanlı domatesli salata ve haşlanmış tavuk göğsü yedim, maden suyu içiyorum. Kendimi çok zinde hissediyorum :dance: Bu yulaf ezmesini herkese tavsiye ederim, bomba gibi bir kahvaltı opuyorumnanaktan

çok sağol ayşecim..
dünkü menüm:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 tavuk burger
öğle:haşlama tavuk+zero
akşam:tarçınlı süt

bugünkü menüm:
öğle:tavuk ciğer+zero
akşam da kalanı yiyeceğim..

Sabah 05.45'te kalktım. 06.00 gibi yoğurtla yulaf ezmesi yedim. Arada 15 adet badem ve 3 adet kuru erik, şimdi de soğanlı domatesli salata ve haşlanmış tavuk göğsü yedim, maden suyu içiyorum. Kendimi çok zinde hissediyorum :dance: Bu yulaf ezmesini herkese tavsiye ederim, bomba gibi bir kahvaltı opuyorumnanaktan
süpersinizzz kızlarrr

Canım benim tabi yazarım nolcek aşkolsun:
1.5 litre kaynar suya 3 adet poşet yeşil çay koy 3 dk sonra falan al yoksa acı oluyormuş
içine bir dilimonu kabuklarıyla birkaç parçaya at böle ben 8 e bölüyorum
içine göz kararı isteğine göre karanfil,tane karabiber ve kabuk tarçın at
git gel iç canım
valla bana yaradı açıkçası ..sabahları içim boşalmış gibi kalkıyorum canım..tavsye ederim dene istersen..

ah canım benim nasıl üzüldüm anlatamam ..Allah sizlere güç kuvvet versin..Dayımı kaybedeli nerdeyse 1.5 yıl olcak hala acısı hergün içimde bilirim o duyguyu..genç ölüm çok zor..

çook geçmiş olsun tatlım bu ara salgın galiba ben de çok halsizim gayecim..bol vitamin al..:sinifsinif:
saol cnm bnm teş.ederim
kızlar ben terfi ettim:)
a.s.a.s. :1hug: cnm çok sevndm maşallah :nazar::teytey:

malun günün yaklaşmıştır azracım
olabilirde olmayabilirde
daha 10 gün var hesabıma göre:bbo:

çok sağol ayşecim..
dünkü menüm:
1 tavuk burger
öğle:haşlama tavuk+zero
akşam:tarçınlı süt

bugünkü menüm:
öğle:tavuk ciğer+zero
akşam da kalanı yiyeceğim..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süper

çok güzel wingcim

tebrık ederım tatlımmm hayırlı olsunnnn :içelim:opuyorumnanaktan
çok tşk ederim Rukiye Ablacım..
canım gözün aydın. terfin ne oldu şimcik...

aman be canım nolcam işte yetkili 2 dim yetkili 3 oldum seneye de burda olur da terfi alırsam uzman 4 olcam..

bencede şüperler.

ayyy ölüyom boğazım şişmişşşşş.

oluştan bana bulaşmış demekki akşam ondan hasta olmuşum. etlerim acıyo sankim. kırılıyom ben ...

yok yok sade kaffe heç eyi olmuyo rukiş abla. siz bol kremalı sütlü şekerli için:jeyyar: :jeyyar:tek ben sade içiyimde siz şekerli için. sizin için feda ediyim kendimi gördün müü:jeyyar:

hepinize iyi akşamalr bu arada. yarın görüşürüz inşş

Son düzenleme:
Back