• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün kaçamak yaptım, 3 çatal ucu pasta yedim eyvahedigeldismile Sonra rahat edemedim, 6 mil leslie yaptım. 3+3 şeklinde yaptım. O yüzden çok mutluyum :dance: Bir de 2 tane basenlerimi ve üst bacaklarımı örten gömlek ile hırka aldım. Kendimi harika hissediyorum, miss world gibi sırnaşık şey
6 mil leslie süper canım bende yapıyordum bi ara çok ta zevkli ama şimdiki evim çok küçük yer yok yapacak bende egzersiz yapıyorum

günaydın fıstıklar.
azracım rahatsızlığım diyetten değilde dün çok yorulmuştum tansiyonum düşmüş olabilir bilmiyom ama. eve burda çalışan abiler bıraktı yığılıp kalacak gibiydim sanki.eve gidincede oğluş hasta ben hasta sağolsun annemler bi duş al acık dinlen dedi biz bakıyoruz.
bi titreme üşüme bi terkleme bunalma gariptim yani. ilaç filan aldımda düzeldim acık.
akşam bir iki kaşık kısır bide annemler mangal yaktı bi parça ekmekle bi iki parça et aldım.
sayınca çok olduda çok az yedim.
çokta ısrar ettiler hastasın ye diye ama yemedim.

sabahta çeyrek elma yeyip işe gelmiştim. patron şehir dışından gelirken pişmaniye getirmiş ayıp olmasın diye bi tene yedim ve çay içiyom.
o kadar şimdilik

night pes edecek bişey yok canımmmmm arada bi olur öyle
nihalcim sana zahmet bi daha yazarmısın şu yeşilçaylı karışımı bide sen kullanıyormusun etkisini gördünmü topiğe arada bi girip bakıyorum ama nedense oraya yazmak içimden gelmio
ayşecim bende sendenim yaaa sabah kalkınca canım hiç bişey istemiyo zorla yiyorum vakit geçtikçe acıkıyorum
gayeee takma be güzelim hep birlikte kurtulucaz bu yağ kütlelerinden
bayramın 3. günü görümcemin nişanı vardı kilolarım yüzünden istediğim elbiseyi giyemedim
yazın düğün var kesin zayıflamam gerek
eğer becerebilirsem resm yükliycem
güldenim sen hep mutlu ol balım bundan sonra böleeeee takımımız tam gaz devam
Canım benim tabi yazarım nolcek aşkolsun:
1.5 litre kaynar suya 3 adet poşet yeşil çay koy 3 dk sonra falan al yoksa acı oluyormuş
içine bir dilimonu kabuklarıyla birkaç parçaya at böle ben 8 e bölüyorum
içine göz kararı isteğine göre karanfil,tane karabiber ve kabuk tarçın at
git gel iç canım
valla bana yaradı açıkçası ..sabahları içim boşalmış gibi kalkıyorum canım..tavsye ederim dene istersen..

cnm bnm babalar günüydü 20 haziran gülhanımda eşiyle yine bir akrabamzn nişanı için kadirlide(osmaniyenin bir ilçesi) bulunuyordu
giyinmiş süslenmiş püslenmiş sonra gitmeye yakın içeri geçmiş oturmuş öyleryken arkasına yığılıvermiş
önce hamilelekten sanmışlar ama gzü felan dönmüş elleri terse dönmüş:((
öyle olunca anlamışlar hastanede çok yakın ama gittiğinde ex miş :( işte kalp masajı yapıp hmn ambulansa atmışlar osmanayiye götürmek için adana biraz daha uzak çünkü
sonra tekrr kalbi durmuş giderken geri ölü diye dönüyorlar bir müdahale daha tekrr dönüyor
yolda da tekrr duruyor anlıcan 45 dk 3 kere tabi bu süreçte de beyne oksijen gitmiyor
17 gün hastanede yatı dr lar bir gün ümit vermedi yaşasa bile sakat kalır dediler
ama biz tek yaşasın dedik ne olursa olsun ama olmadı
7 kasım 87 de doğdu 7 kasım2010 da evlendi 7 temmuz 2011 de gerçek sahibine teslim ettik
ama gülahnım doğuştan şanszdı zaten gülhan teyzem ama baba bir yani annesi farklı
kadında gülhanı 7 aylık bıraktı gitmiş ona yengem yani abisi hanımı baktı
öz ananın yapmayacağını yaptı 4/4 lük baktı
ama kader böyleymiş baştan yüzüne gülmedi biz gülhanla bir büyüdük
onun babası yani dedem öldü 40 gün sonra babam öldü
kadersizimsenağlamasenağlama

çok uzun yazdım ama rahatlıyorum da açıkcası acımı paylaştıkca
ah canım benim nasıl üzüldüm anlatamam ..Allah sizlere güç kuvvet versin..Dayımı kaybedeli nerdeyse 1.5 yıl olcak hala acısı hergün içimde bilirim o duyguyu..genç ölüm çok zor..

günaydın fıstıklar.
azracım rahatsızlığım diyetten değilde dün çok yorulmuştum tansiyonum düşmüş olabilir bilmiyom ama. eve burda çalışan abiler bıraktı yığılıp kalacak gibiydim sanki.eve gidincede oğluş hasta ben hasta sağolsun annemler bi duş al acık dinlen dedi biz bakıyoruz.
bi titreme üşüme bi terkleme bunalma gariptim yani. ilaç filan aldımda düzeldim acık.
akşam bir iki kaşık kısır bide annemler mangal yaktı bi parça ekmekle bi iki parça et aldım.
sayınca çok olduda çok az yedim.
çokta ısrar ettiler hastasın ye diye ama yemedim.

sabahta çeyrek elma yeyip işe gelmiştim. patron şehir dışından gelirken pişmaniye getirmiş ayıp olmasın diye bi tene yedim ve çay içiyom.
o kadar şimdilik
çook geçmiş olsun tatlım bu ara salgın galiba ben de çok halsizim gayecim..bol vitamin al..:sinifsinif:

Back