Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Seher Yıldızı hoşgeldin :1hug:a.s. Merak etme ben de löp löp sallanıyorum ve senden bir farkım yok. Birbirimize destek oluruz :1hug:

hepinize teşekkür ediyorum. hoşbuldum. hepinizi özledim asu tekrar dönmüş olmana da sevindim bu arada.
azracım önceki sayfaları okuyamadım hepsini daha ölen kişi kim. yakının mı. neden öldü bilmiyorum ama allah kimsetye genç ölüm vermesin. gerçiher ölüm genç ölüm derler ama yinde de işte öle. allah kandım diyene kadar rahmet eylesin inş.

sabah ağzımın için zehir gibiydi bi kaç kaşık irmik helvası yedim. tabi buraya başlamamıştım daha:kedi:
bide çay içtim başkada bişiy yemedim.
öğlene en mantıklı alternatifim bugün için makarna haşlayıp yoğurtla yemek yada çorba içmek ama dışardaki çorbalar da bi tuhaf. bakalım artıkın...

nigh seninle yeni tanışıyoz bu arada sende hoşgelmişsen. kilolarımız hemen hemen aynı. en büyük rakibim thy dan sonra sensin....

İşin içine hırs girerse ben daha iyi kilo veririm, bana uyar :dance:

Makarnayı al dente ve az yemen durumunda sorun olmaz Ama yine de çorbayı ilk sıraya koy bence a.s

ben al dente den annamam emme ızgara söledim bişiyler onu ekmeksiz yiycem o heralde olur demiii.

Söylediysen artık yapacak bir şey yok, afiyetle ye Ama akşama bir şeyleri kısmalısın, hatta sadece çorba, yoğurt ya da meyve ile geçiştir çünkü ızgara porsiyon halinde gelecekse o kadar az olmaz Aslında en önemli şey, bir şey yerken suçluluk duymamak. Eğer her yemeğe aklında binbir türlü düşünceyle yaklaşırsan olmuyor. Bence hiç düşünmeden tadını çıkara çıkara ye, keyfini sür yemeğin Sadece akşama dikkat edersin, sorun olmaz :dance:

benim için tatlıyı ve ekmeği kesmek bile zaten başlı başına bi diyet.
ekmek belki çok kaçırmasam da abur cubur tatlı bisküvi pohaça çerez bilmem ne onlar kısıtlanırsa zaten diyettetyim gibi olur. o yüzden dikkat ettiğimi düşündüğümde dağlarısa yesem suçluluk duymuyom çünki otomatikman kilo veriyorum.
normalde evden getiririm yemeklerimi bu ara dışardan yeediğim içinde çok kilo aldım. evden getirmeye devam o zaman. yarından itibaren öle yapıyorum. hem sağlıklı hem ekonomik hemde kesinlikle daha temiz

iyi gidiyorsun nihalcim inş. cuma günü sonucunu alırsınolumunekankayizsmile
işallah canım ya..

bugünkü menüm
sabah
1 nescafe
öğlen
3 dilim kepek ekmeği yumurta peynir dometes çay(tatlandırıcılı)
arada
1 elme 3-5 tane cips
akşam
1 kase çorba 1 tane küçük sebzeli pizza 2 bardak ligh kola
Menün güzel ama sabahları nedne yemiyorsn canım??

Herballife bir kere denedim gülden başlarken de söylemiştim canım aman ha deneme diye 15 kg verip bıraktığı anda alanlar var...Uzak dur derim canım..

Listeye göre obez kategorisindeyim mafoldumben Acil bir şeyler yapmam lazım :bbo:
ben de obezim canım üzülme yanındayım benimki de 30.1eyvahedigeldismile

canım hayrolsun ve başın sağolsun..rahatsız bir teyzen vardı o mu gülhan??

gayecim kaç kg aldın?
ben de çok aldım biliyor musun 91.3 ü bile gördüm ama bak iki haftadır ne ekmek ne makarna ne meyve ne herhangi bir cıs yemeden duruyorum..sen de yaparsın canım göriim seni..

aman da benim gayem mi gelmiş..
çok özledim seni be..
nerelerdeydin gülüm?
gel bi kayfe içek:)

canım benim bende sizi ösledim.kayfe mi unutmamışın. canımsın

gayecim kaç kg aldın?
ben de çok aldım biliyor musun 91.3 ü bile gördüm ama bak iki haftadır ne ekmek ne makarna ne meyve ne herhangi bir cıs yemeden duruyorum..sen de yaparsın canım göriim seni..

canım ne sen sorrr ne de ben söleyim. acık önce tartıldım 88,7 yim

Bugün maalesef geç kalktım, saat 10.30 gibi. Kahvaltı edene kadar saat 11.00 oldu. 2 yumurtadan yağsız omlet, 3-4 dilim ince kızartılmış beyaz ekmek ve 1 bardak esmer şekerli çay içtim. Şimdi de çok canım istediği için 1 fincan türk kahvesi içeceğim. Kendime hakim olmakta zorlanıyorum ama pes etmeyeceğim delikafadulden

Son düzenleme:
canım benim bende sizi ösledim.kayfe mi unutmamışın. canımsın

canım ne sen sorrr ne de ben söleyim. acık önce tartıldım 88,7 yim

aaa aşk olsun unutur muyum seni gız..sen de canımsınzemuszemus
canım benim 2 hafta önce 91.3 düm ben şimdi 87.2 e düşmüştüm ki bu hafta da vermişimdir diye düşünüyorum..hemen başla..silkelen kendine gel..bak sadece 2 haftada moralim düzeldi ve çok azimle yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…