Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azracım takım arayışına girdiğmide halen 8 takım kapalıydı yoksa tabiki buraya gelirdim. zaten orda beni davet ettiğini gördüm hemen geldim. yoksa yüzüm olmazdı sanırım.
kaçla ayrıldım hatırlamıyom ama şimdi 90 a yaklaştım. ne utanç verici.
şimdi bebeler bile gaye ablşa noolmuşun çok şişko olmuşun diyolar.
karnımı içine çekince belli olmazdı. şimdi bağırsaklarımı bağlayana kadar çeksemde löp löp sallanıyom. herkes göbeğime yanlarıma bakıyor. bu sene hiç bi düğüne gitmedim. elbise bulamadfım ki gideyim.
birazdan tartılırım heralde eğer iş yeri müsait olmazsa da akşam tartılır sabah vbildiririm.
eğer ok diyorsan tabiki şu dakkadan itibaren listedeyim.
bu son. başkada yok. ya olaccak yada inceldiği yerden kopacak.
babam sabah ilk defa dedi ki kızım farkettim de günden güne kilo alıyosun kocan dal gibi sen git gide aldın başını gidiyosun dikkat et biraz kendine artık istersen dedi. çok utandım senağlamasenağlama
nigh seninle yeni tanışıyoz bu arada sende hoşgelmişsen. kilolarımız hemen hemen aynı. en büyük rakibim thy dan sonra sensin....
hepinize teşekkür ediyorum. hoşbuldum. hepinizi özledim asu tekrar dönmüş olmana da sevindim bu arada.
azracım önceki sayfaları okuyamadım hepsini daha ölen kişi kim. yakının mı. neden öldü bilmiyorum ama allah kimsetye genç ölüm vermesin. gerçiher ölüm genç ölüm derler ama yinde de işte öle. allah kandım diyene kadar rahmet eylesin inş.
sabah ağzımın için zehir gibiydi bi kaç kaşık irmik helvası yedim. tabi buraya başlamamıştım daha:kedi:
bide çay içtim başkada bişiy yemedim.
öğlene en mantıklı alternatifim bugün için makarna haşlayıp yoğurtla yemek yada çorba içmek ama dışardaki çorbalar da bi tuhaf. bakalım artıkın
ben al dente den annamam emme ızgara söledim bişiyler onu ekmeksiz yiycem o heralde olur demiii.
işallah canım ya..iyi gidiyorsun nihalcim inş. cuma günü sonucunu alırsınolumunekankayizsmile
Menün güzel ama sabahları nedne yemiyorsn canım??bugünkü menüm
sabah
1 nescafe
öğlen
3 dilim kepek ekmeği yumurta peynir dometes çay(tatlandırıcılı)
arada
1 elme 3-5 tane cips
akşam
1 kase çorba 1 tane küçük sebzeli pizza 2 bardak ligh kola
Herballife bir kere denedim gülden başlarken de söylemiştim canım aman ha deneme diye 15 kg verip bıraktığı anda alanlar var...Uzak dur derim canım..Ne zamandır istiyordum. Bugün yağ ölçümü yaptırdım. Yağ oranım 45.1 çıktı. Tam bir yağ tulumuyum yani akannehir Bir insanın vücudunda bu kadar yağ olur mu ya! :1no2:
Ücretsiz yağ ölçümü yaptıktan sonra Herbalife ürünlerini tanıttılar, özelliklerinden bahsettiler. 3 gün boyunca bu ölçüm yapılan yere gidip antioksidan çayını müteakip onların özel içeceğini içerek kahvaltı yaparsak, daha sonraki öğünlerde ne yesek de 3 günde en az 1 kilo veriyormuşuz. Bana pek inandırıcı gelmedi. Buraya gelemezseniz her gün yemek üzere birer tane bar şeklinde kahvaltılık verelim, dediler ama almadım. Bu ürünleri deneyen ya da böyle yerlere giden arkadaşlar var mı? Onlarn tecrübelerini dinlemek isterim. Ya da bu Herbalife denen firmanın ürünlerini deneyen? Aklım öyle şey olur mu diyor ama bir taraftan da keşke öyle bir şey olsa diyorum :bbo:
ben de obezim canım üzülme yanındayım benimki de 30.1eyvahedigeldismileListeye göre obez kategorisindeyim mafoldumben Acil bir şeyler yapmam lazım :bbo:
canım hayrolsun ve başın sağolsun..rahatsız bir teyzen vardı o mu gülhan??kızlar kötüyüm güne kötü başladım
rüyamda gülhanı gördüm yine Aynı ölmüş cenazesindeyiz ağlama bağrış çağrış
ama gülhan annesiin sağ kolunda yürüyor ve gülüyor
sonra gömüleceği yeri gösteriyorlar
ve bnde onla giriyorum
gülhan nasılsın diyorum bn seni çok özledim diyorumsenağlama
bn iyiyim sen de bnm yanıma geleceksin
korkma
BURDA ÖNCE HERKES TERLİYOR SONRA İYİLEŞİYOR
dedi bana ama yüzü gülüyordu cnm bnm
ama bn yanından kaçıyorum
bn çok özledim kızlar
gerçekten babamdan sonra hiç bi acı bni yıkmaz dedim( annem kardeşim kızım hariç)
ama bu acı çok büyükmüş aklıma düşmediği gün yok
aslında biliyorum o şu an bizden katbe kat daha iyi
ama özeldim işte hmde çok mafoldumben
benim için tatlıyı ve ekmeği kesmek bile zaten başlı başına bi diyet.
ekmek belki çok kaçırmasam da abur cubur tatlı bisküvi pohaça çerez bilmem ne onlar kısıtlanırsa zaten diyettetyim gibi olur. o yüzden dikkat ettiğimi düşündüğümde dağlarısa yesem suçluluk duymuyom çünki otomatikman kilo veriyorum.
normalde evden getiririm yemeklerimi bu ara dışardan yeediğim içinde çok kilo aldım. evden getirmeye devam o zaman. yarından itibaren öle yapıyorum. hem sağlıklı hem ekonomik hemde kesinlikle daha temiz
aman da benim gayem mi gelmiş..
çok özledim seni be..
nerelerdeydin gülüm?
gel bi kayfe içek:)
gayecim kaç kg aldın?
ben de çok aldım biliyor musun 91.3 ü bile gördüm ama bak iki haftadır ne ekmek ne makarna ne meyve ne herhangi bir cıs yemeden duruyorum..sen de yaparsın canım göriim seni..
nihalcim sabah erken saatte bişey yiymiyorum genelde meyve yada nescafe içiyorum.
saat 11-12 arası yiyorum
canım benim bende sizi ösledim.kayfe mi unutmamışın. canımsın
canım ne sen sorrr ne de ben söleyim. acık önce tartıldım 88,7 yim