• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar size bir tarif vericem 80-89 topiğinden bir arkadaş verdi tarifi ..3 gündür içiyorum faydalı bence siz de yapın..
1.5 litre sıcak suya 3 tane yeşil çay poşeti atıp 3 dk sonra çıkarıyoruz..içine bir tutam karanfil,tane karabiber,kabuk tarçın ve bir limonu dilimleyip kabuklarıyla atıyoruz..gidip gelip içiyoruz..üstüne su da için bol bol..
tok tutuyor
ödem atıyor
metebolizmayı canlandırıyor..
şu bizim elma iksiri gibi aslında terk fark elma yerine yeşilçay var ve hazırlaması daha kolay..
ben malzemeleri işyerine koydum her sabah taze yapıp içiyorum..

bugünkü menüm:
sabah:2 yumurtalı omlet
çok az peynir
öğle:tavuk döner
yarım domates
akşam da fırında çipura (gerçi dün de öyle demiştim ama akşam sadece tarçınlı kahveli süt içtim erken yattım zaten..)
sabahtan beri izlemin iksirinden içiyorum az önce bitti..
3 lt ye de yakın su içtim..
kendii kuş gibi hissediyorum çok mutluyummm

bugünkü menüm:
çok az peynir
yarım domates
akşam da fırında çipura (gerçi dün de öyle demiştim ama akşam sadece tarçınlı kahveli süt içtim erken yattım zaten..)
iyi gidiyorsun nihalcim inş. cuma günü sonucunu alırsınolumunekankayizsmile

Ne zamandır istiyordum. Bugün yağ ölçümü yaptırdım. Yağ oranım 45.1 çıktı. Tam bir yağ tulumuyum yani akannehir Bir insanın vücudunda bu kadar yağ olur mu ya! :1no2:
Ücretsiz yağ ölçümü yaptıktan sonra Herbalife ürünlerini tanıttılar, özelliklerinden bahsettiler. 3 gün boyunca bu ölçüm yapılan yere gidip antioksidan çayını müteakip onların özel içeceğini içerek kahvaltı yaparsak, daha sonraki öğünlerde ne yesek de 3 günde en az 1 kilo veriyormuşuz. Bana pek inandırıcı gelmedi. Buraya gelemezseniz her gün yemek üzere birer tane bar şeklinde kahvaltılık verelim, dediler ama almadım. Bu ürünleri deneyen ya da böyle yerlere giden arkadaşlar var mı? Onlarn tecrübelerini dinlemek isterim. Ya da bu Herbalife denen firmanın ürünlerini deneyen? Aklım öyle şey olur mu diyor ama bir taraftan da keşke öyle bir şey olsa diyorum :bbo:

Ne zamandır istiyordum. Bugün yağ ölçümü yaptırdım. Yağ oranım 45.1 çıktı. Tam bir yağ tulumuyum yani akannehir Bir insanın vücudunda bu kadar yağ olur mu ya! :1no2:
Ücretsiz yağ ölçümü yaptıktan sonra Herbalife ürünlerini tanıttılar, özelliklerinden bahsettiler. 3 gün boyunca bu ölçüm yapılan yere gidip antioksidan çayını müteakip onların özel içeceğini içerek kahvaltı yaparsak, daha sonraki öğünlerde ne yesek de 3 günde en az 1 kilo veriyormuşuz. Bana pek inandırıcı gelmedi. Buraya gelemezseniz her gün yemek üzere birer tane bar şeklinde kahvaltılık verelim, dediler ama almadım. Bu ürünleri deneyen ya da böyle yerlere giden arkadaşlar var mı? Onlarn tecrübelerini dinlemek isterim. Ya da bu Herbalife denen firmanın ürünlerini deneyen? Aklım öyle şey olur mu diyor ama bir taraftan da keşke öyle bir şey olsa diyorum :bbo:
azracım bunu denemişti gelince bilgi verir sana canım

Bana Wing diye hitap edebilirsiniz (:
Tartı meselesi aynen dediğin gibi. Tartıya çıksam bir dert çıkmasam ayrı bir dert. Tarıtya çıkmazsam motive olamıyorum, tartıya çıkıp da çok fark görmediğimde de öyle. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık yani aklinialirimsmile
Şimdi de yarını iple çekiyorum. İnanıyorum ya, bu defa az da olsa vermiş olacağım hihoyyyt
wingcim (:
bari 2 günde bir çık tartıya derim

Saat 06.00'da uyandım, 06.30' da bir tane simit yedim. Saat 09.00 civarında bir esmer şekerli çay eşliğinde çavdar ekmeğinden yapılmış peynirli, domatesli, salatalıklı bir sandviç yedim. Şimdi saat 11.30 ve bir adet ekşi yeşil elma yiyiyorum. Diyetimi bozmadan devam! :dance:
:lepi::lepi:vereliniortak
günaydın kızlarrr night paylaşımlarım süper devamıda böyle gelir inş. canım zemuszemus
deryacım allah acil şifalar versin yanık berbat bişey yaa
bende güne hasta uyandım boğazım kitlenmiş yine bu sene açılışı yaptık
geçen sene 8 kere yatağa düşürdü beni bu sene kaç kez kapanacak bakalım
cnm dr a git önlem al derim
vitamin al bağışıklık sistemini güçlendirici al kışa girmeden

asucum geçmiş olsun canımmmm..

bende egzersizlere başlıyorum bugün göbeğinizi ve baseninizi eritmek için ne yaptınız grubuyla bir kısmını yaptım bile hareketlerin
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kendimi çok bitkin hissediyorum cnm bişey istemiyo çok yorgunum ceylin gece yarım saatte bir aglıyo, süt içmek istiyo hiç uyuyamıyorum gündüzde kıpır kıpır peşinde gezmekten helak oluyorum
ahh cnmm o uykusuzluğu gel birde bana sormirmirmirmir
kızlar size bir tarif vericem 80-89 topiğinden bir arkadaş verdi tarifi ..3 gündür içiyorum faydalı bence siz de yapın..
1.5 litre sıcak suya 3 tane yeşil çay poşeti atıp 3 dk sonra çıkarıyoruz..içine bir tutam karanfil,tane karabiber,kabuk tarçın ve bir limonu dilimleyip kabuklarıyla atıyoruz..gidip gelip içiyoruz..üstüne su da için bol bol..
tok tutuyor
ödem atıyor
metebolizmayı canlandırıyor..
şu bizim elma iksiri gibi aslında terk fark elma yerine yeşilçay var ve hazırlaması daha kolay..
ben malzemeleri işyerine koydum her sabah taze yapıp içiyorum..
alayım malzemelerini bir

bugünkü menüm:
çok az peynir
yarım domates
nihal bomba devam ediyorsunzemuszemus

bugünkü menüm
sabah
1 nescafe
öğlen
3 dilim kepek ekmeği yumurta peynir dometes çay(tatlandırıcılı)
arada
1 elme 3-5 tane cips
akşam
1 kase çorba 1 tane küçük sebzeli pizza 2 bardak ligh kola
ii cnm menünkaydirigubbakcemile5

şimdii
sana şöyle ssöyleyim halen herbalide distiribitörlüğünü yapıyorum ama ne alıyorum ne satıyorum
tek kelime diyim evet ürünler elbet işe yarıyor
bazısında mükemmel sonuçlar bazısında da az da olsa verdiriyor
ama şunu sorum
Zenginmisin?
Azra'yı sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt
:içelim:
Çok güzel, ara vermeden egzersizlere devam ediyorsun hihoyyyt Eminim kısa zamanda faydasını göreceksin a.s

:enbuyukkk::enbuyukkk:

Ne yazık ki züğürdüm kafamçokkarıştı Bu da olmadı desene delikafadulden Öff... En iyisi başka çözümler arayayım. Belki gelmez ayın 5'inde zayıflarım mafoldumben

cnm yanlış anlama ürünler pahalı nasıl pahalı dersen
shake 15 güne bir bitiyor ayda ikikere 60 küsürdü sanırım
yani 125 gözden çıkar ayda
yok protein tozuymuş yok çayı yok hapı
artık sen düşün
bn yetiştiremedim
önce kızım gelir bnm için herşeyden önce
birde sen zaten zayıflarsın böyle diet ve yürüyüş yapmaya devam edersen canım
boşuna ne diye paranı harcıyasın
ama tabii onlar çok güzel beyin yıkarlar o ayrı
onlara göre dünyadaki tüm yiyecekler içecekler zararlı
herbalife ile yaşa
bilmiyorum bana saçma geldi
bi toplantılarını görsen otel de yada bnzeri yerde yaparlar
herkes de bi yalan mutluluk gülümseme kahkaha eleriinde ya çayları vardır ya shakeleri
herkesi sahneye çağırırılar
yok bn 15 kilo aşağı kontrol ettim yok 5 kilo yukarı kilo kontrol ettim sonrasında seyircilerden koca bir şak şak
saçma bn öye yapmacık şeylere gelemem

egzersiz süper oluyo ya insanı canlandırıyor birazdan da halı silme egzersizi yapacağım ceylin sagolsun çok güzel işler çıkarıyo her hafta komple tüm halıları siliyorum agzında ne yiyorsa tükürüp buluyor halının üzerine nasıl vazgececek bilmiyorum bu huyundan

cnm yanlış anlama ürünler pahalı nasıl pahalı dersen
shake 15 güne bir bitiyor ayda ikikere 60 küsürdü sanırım
yani 125 gözden çıkar ayda
yok protein tozuymuş yok çayı yok hapı
artık sen düşün
bn yetiştiremedim
önce kızım gelir bnm için herşeyden önce
birde sen zaten zayıflarsın böyle diet ve yürüyüş yapmaya devam edersen canım
boşuna ne diye paranı harcıyasın
ama tabii onlar çok güzel beyin yıkarlar o ayrı
onlara göre dünyadaki tüm yiyecekler içecekler zararlı
herbalife ile yaşa
bilmiyorum bana saçma geldi
bi toplantılarını görsen otel de yada bnzeri yerde yaparlar
herkes de bi yalan mutluluk gülümseme kahkaha eleriinde ya çayları vardır ya shakeleri
herkesi sahneye çağırırılar
yok bn 15 kilo aşağı kontrol ettim yok 5 kilo yukarı kilo kontrol ettim sonrasında seyircilerden koca bir şak şak
saçma bn öye yapmacık şeylere gelemem

Çok iyi özetlemişsin (: Teşekkür ederim samimiyetin için a.s.

egzersiz süper oluyo ya insanı canlandırıyor birazdan da halı silme egzersizi yapacağım ceylin sagolsun çok güzel işler çıkarıyo her hafta komple tüm halıları siliyorum agzında ne yiyorsa tükürüp buluyor halının üzerine nasıl vazgececek bilmiyorum bu huyundan

Egzersiz bedeni çok güzel toparlıyor. Ben de elden geldiğince yapmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile2

kızlar çıktım bn
diizm başlıyor
çok sevdim bn bu öyle bir geçer zaman ki yi izleyen varmı bnden başka

bu arada wing cim çalışırımısın evlimsn bekarmısın ne yaparrsın anlat bir bakalım
birde yağ oranın %45 çıkması çok saçma
bnm boyum 178 senden daha kiloluyum 117 kilom
ama bnm yağ oranım %43 dü
BMI indeksim de 39 larda
sende bi hespla bakim şu linkten
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/vucut-kutle-indeksi-bmi
bana yazmayı unutma ama

kızlar çıktım bn
diizm başlıyor
çok sevdim bn bu öyle bir geçer zaman ki yi izleyen varmı bnden başka

bu arada wing cim çalışırımısın evlimsn bekarmısın ne yaparrsın anlat bir bakalım
birde yağ oranın %45 çıkması çok saçma
bnm boyum 178 senden daha kiloluyum 117 kilom
ama bnm yağ oranım %43 dü
BMI indeksim de 39 larda
sende bi hespla bakim şu linkten
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/vucut-kutle-indeksi-bmi
bana yazmayı unutma ama

Bekarım, çalışmıyorum ama evde durmam, çok gezerim sırnaşık şey Son zamanlarda kendimi eve kapatmaya başlasam da yine gezmeye çalışıyorum (:
Verdiğin yerden hesapladım, BMI Değeriniz : 31.8 diyor. Yağ oranını nereden hesapladın?
Öyle bir geçer zaman ki benim şu an izlediğim tek dizi. Gerçekten çok güzel (: Şu an ben de izliyorum, harika ! kaydirigubbakcemile2

Bekarım, çalışmıyorum ama evde durmam, çok gezerim sırnaşık şey Son zamanlarda kendimi eve kapatmaya başlasam da yine gezmeye çalışıyorum (:
Verdiğin yerden hesapladım, BMI Değeriniz : 31.8 diyor. Yağ oranını nereden hesapladın?
Öyle bir geçer zaman ki benim şu an izlediğim tek dizi. Gerçekten çok güzel (: Şu an ben de izliyorum, harika ! kaydirigubbakcemile2

yağ oranını bi araştrım
bu vucüt kitle indeksin oluyor
30 üstü olunca maalesef obez oluyorsun ama 30 aşağısı şişman oluyrdu sanırım
bi araştrm unuttum bn

Back