Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız bakalım azracımben dukan diyeti yapıyorum bir araştır istersen şiddetle tavsiye ederim ben kitabimıda aldım bizim gibi az yemekle doymayanlara göre müthiş cok yiyip cok kg veriyorsun
12 km asfalt yol böyle yürrüsen süper incelirisn
çünkü bnm yürüdüğüm bir dönem de bir kadın yürüyordu baya bir basenliydi
geçenlerde yine rastlaşdık bir incelmiş sormayın manken gibi
aslın ah ah bnm tembelliğim klava: yoksa hm yürünecek yer burda var hm saatte uygun
ama şimdi yarım saat yürüdüm ama yine de çok çok az
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :1hug:geçmişe baktım night..... gerisini hatırlıyamadım aramıza hoşgeşldinnnnnn a.s.
selam kızlar işte çok yoğundumn saniye vaktim olmadı umarım herkes iyidir öptüm sizi..akşama girmeye çalışcam..
bugünkü menüm:
sabah:sahanda yumurta
biraz peynir
öğle:domatesli biberli soğanlı ciğer tava+zero
ara:1 salatalık,1 domates
akşam:çipura fırında yemeyi planlıyorum öptüm hepinizi..
Dukan diyetini ben de araştırıyorum ama elimde kitabı olmadığı için tam bilgiye ulaşamıyorum. Kısaca özetleyebilir misin?opuyorumnanaktan
canım haftanın beş günü saf proteyin yiyorsun beş günü proteyin artı yanında sebze sınırsız yiyebilirsin kısıtlama yok vakit yok ne zaman acıkırsan o zaman ye kitabını almanı tavsiye ederim cok güzel bilgiler var uyarsan cok kısa sürede hedefe ulaşıyorsun ben cok memnunum bir bucuk ayda tam 8 kg verdim
Bu hafta şu anki diyetimi devam ettireyim, daha sonra dukan diyetini de mutlaka deneyeceğim.
sen ne diyeti yapıyorsun canım yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
ıyıgeceler kızlarrr nasılsınızzz opuyorumnanaktan
Diyet yapıyorum ya, yarını iple çekiyorum :dance:
Acaba yarın kaç kilo çıkacağım. zemuszemus