• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım cok yoğunum canımm mutvak dolaplarını değiştiriyorumm yenılıyorummm fayans yaptıracağımm onlarla uğraşiyomm bakalımm bugun beğendımm sonunda verdımm siparişini opuyorumnanaktan

oooo işin başından aşkın abla
bilirirm bn yıl önce çektik bizde aynı zamnda annem acilden safra ameliyatı oldu
çok felaketti
kolay gelsin ozmn ablam

slmmmmm kızlar
güldencim biliyorum bana hep kızıyorsun ama kaç gündür kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım hani yazmıştım ya sana annem kaynar suyla haşlandı diye şimdi o yanıklar yanlış tedaviden dolayı iyice cozuttu sular topladı gece uyurken hepsi patlamış kadıncağız ne acılar çekiyor anlatamam bir de göğüs ve bel bölgesi falan old.için hareketleri de kısıtlı..
bugün başka bir hastaneye götürdük tüm deriyi kazımışlar bağırta bağırta hastaneye yatman gerekiyor demişler yarın onu hastaneye yatırcaz..bi yandan çocuklar 2 ablamın bir benim bir yandan annemin köpeği (yanlız kalınca sabaha kadar ağlıyormuş) napcamızı şaşırdık..ablam annemle uğraşıyor ben çocuklarla falan derken nete giremiyorum anlayacağın şimdi el ayak çekildi sırf sana özel girdim :))
diyet yapmaya çalışıyorum ama genelde öğlen yemeklerini unutuyorum o yüzden yazmaya değer bi menüm yok bi kaç gün beni mazur görün ok yine buralardayım ve cuma girerim mutlaka..
öpüldünüzzzz...
şimdiden günaydınnnn bu çiçekler ilk sayfayı açana olsun acaba kimm?a.s.

o çiçekler bnm saol handeryacım günaydın bu arada sana da
tmm cnm senn haklı sebebin var batmıyorsun gözüme :)
anneciğine de çok çok geçmiş olsun allah acil şlifa versin yanıktan korkarım bn
bn küçükken 5 yaşında ki kardeşim alev topun a döndü gözümün önünde
ondan bu yana korkarım allaha bin şükür birşey olmadı yaşadı ama izleri hiç geçmez yanığın

bnde bir tavsiye
hergün tartılma
dr lara bakarsan diyet yaptığın müddetçe ayda bir kere tartıyorlar
ama biz burda takım gereği kuralu cumaları çıkmak zorundayız
tabi yine de sen bilirisin,oldu ki kilo veremedin moralmen çökertiyor yemeye yöneltiyor
tecrübeyle sabit
bu arada arkadaşlar da sormuş
nickin çok uzun ismini yada sölemek istemesen bile kısa bi isim sölesen öle hitap etsek sana

Bana Wing diye hitap edebilirsiniz (:
Tartı meselesi aynen dediğin gibi. Tartıya çıksam bir dert çıkmasam ayrı bir dert. Tarıtya çıkmazsam motive olamıyorum, tartıya çıkıp da çok fark görmediğimde de öyle. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık yani aklinialirimsmile
Şimdi de yarını iple çekiyorum. İnanıyorum ya, bu defa az da olsa vermiş olacağım hihoyyyt

slmmmmm kızlar
güldencim biliyorum bana hep kızıyorsun ama kaç gündür kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım hani yazmıştım ya sana annem kaynar suyla haşlandı diye şimdi o yanıklar yanlış tedaviden dolayı iyice cozuttu sular topladı gece uyurken hepsi patlamış kadıncağız ne acılar çekiyor anlatamam bir de göğüs ve bel bölgesi falan old.için hareketleri de kısıtlı..
bugün başka bir hastaneye götürdük tüm deriyi kazımışlar bağırta bağırta hastaneye yatman gerekiyor demişler yarın onu hastaneye yatırcaz..bi yandan çocuklar 2 ablamın bir benim bir yandan annemin köpeği (yanlız kalınca sabaha kadar ağlıyormuş) napcamızı şaşırdık..ablam annemle uğraşıyor ben çocuklarla falan derken nete giremiyorum anlayacağın şimdi el ayak çekildi sırf sana özel girdim :))
diyet yapmaya çalışıyorum ama genelde öğlen yemeklerini unutuyorum o yüzden yazmaya değer bi menüm yok bi kaç gün beni mazur görün ok yine buralardayım ve cuma girerim mutlaka..
öpüldünüzzzz...
şimdiden günaydınnnn bu çiçekler ilk sayfayı açana olsun acaba kimm?a.s.

Merhaba Handerya,

Durumu tam bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. Annenin bir an önce iyileşmesini dilerim. a.s.

Saat 06.00'da uyandım, 06.30' da bir tane simit yedim. Saat 09.00 civarında bir esmer şekerli çay eşliğinde çavdar ekmeğinden yapılmış peynirli, domatesli, salatalıklı bir sandviç yedim. Şimdi saat 11.30 ve bir adet ekşi yeşil elma yiyiyorum. Diyetimi bozmadan devam! :dance:

günaydın kızlarrr night paylaşımlarım süper devamıda böyle gelir inş. canım zemuszemus
deryacım allah acil şifalar versin yanık berbat bişey yaa
bende güne hasta uyandım boğazım kitlenmiş yine bu sene açılışı yaptık
geçen sene 8 kere yatağa düşürdü beni bu sene kaç kez kapanacak bakalım

Back