- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm ne zamandır merak ediyordum artık banlanmaktan postanmışlar demek
menü yazim kızlar
sabah
3 zeytin bi bar çay ve az biraz kıymalı börek :kedi: (pazar kahvaltısı saat 12:00 gibi)
ara yok
öğle yok
akşam bi porsiyon çiğ köfte biraz pide ekmek salata
listeye uyma
bn uyacam derim bile bile uymam uyamam
yeme düzenn böyleyse ii devam et
12 km mi delikafadulden
koşu badındadır bu dimi
izinlisisn ayşem bugün hm eşin evdeymiş hm 1 haftlaık çaban dolayısıyla ama aşırıya kaçıp mideni büyültme hazır küçültmüşkenazram ben yarın pek girerem eşim iznili evde olacakzemuszemus
yarın biraz fazla yerim artık koçiş evde olunca iştahım açılır belkimkaydirigubbakcemile3 bende bu sözleri duyacağımı sanmazdım azracım benim gibi abur cubur delisi birisinin ne oldu bana hasta mıyım neyim yoksam hasta mı olacamaklinialirimsmile
:roflol::roflol:güldenimmmkalpkelbe karşıymış kkya girmiyo benim pc zaten son zamanlarda girince benim virüs programı kişniyodu ancak girebildim
tmm canımcımGüldencim gaz ara verdim seanslarım kaldı ama hazır uygulkamıyorum gitmesin diye bırakmıştım..şimdi 80 altına ininceye dek de gitmeyi düşünmüyorum..biraz daha ineyim öyle gitcem zaten şimdi gidersem dr bey beni boğar neden bu kadar çok yedin de kg aldın diye:)
ben de yattım kızlar iyi geceler herkese..
Bugün istediğim gibi değildi ama yine de kötü sayılmaz :dance:
Hayır, koşu bandında değil normal asfalt yolda yürüyeceğim. En az 12 km diyoruum, daha fazla da olabilir. Daha önce de yürüdüm, sorun olmaz a.s
günaydınnnnnn kızlarrrr
bende kendimden umutluyum güldenim inş. olucak bu sefer ama kendimi bi şoklamam lazım
şu benim meşhur isveç diyetine başladım bugün 6 gün yapıcam ama
sanki böyle daha iyiydi be aasucum
yap yap illa da kilo vercen ama fazlasıyla geri alırsın diye korkuyorum
o diyeti yapmak çok zor ama geri almıosun verdiğin kiloları en güzel yönü bu güldenim günlük ortalama 500 kalori alıyosun
bakalım nefsime nekadr hakim olup kaç kilo vericem