• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azram ben yarın pek girerem eşim iznili evde olacakzemuszemus
yarın biraz fazla yerim artık koçiş evde olunca iştahım açılır belkimkaydirigubbakcemile3 bende bu sözleri duyacağımı sanmazdım azracım benim gibi abur cubur delisi birisinin ne oldu bana hasta mıyım neyim yoksam hasta mı olacamaklinialirimsmile

Güldencim gaz ara verdim seanslarım kaldı ama hazır uygulkamıyorum gitmesin diye bırakmıştım..şimdi 80 altına ininceye dek de gitmeyi düşünmüyorum..biraz daha ineyim öyle gitcem zaten şimdi gidersem dr bey beni boğar neden bu kadar çok yedin de kg aldın diye:)
ben de yattım kızlar iyi geceler herkese..

azram ben yarın pek girerem eşim iznili evde olacakzemuszemus
yarın biraz fazla yerim artık koçiş evde olunca iştahım açılır belkimkaydirigubbakcemile3 bende bu sözleri duyacağımı sanmazdım azracım benim gibi abur cubur delisi birisinin ne oldu bana hasta mıyım neyim yoksam hasta mı olacamaklinialirimsmile
izinlisisn ayşem bugün hm eşin evdeymiş hm 1 haftlaık çaban dolayısıyla ama aşırıya kaçıp mideni büyültme hazır küçültmüşken
güldenimmmkalpkelbe karşıymış kkya girmiyo benim pc zaten son zamanlarda girince benim virüs programı kişniyodu ancak girebildim
:roflol::roflol:
bir hal çaresine bak aasuş olmaz sensz bak ne güzel menü vberiyordun bu sefer umutluyum sendenolumunekankayizsmile
Güldencim gaz ara verdim seanslarım kaldı ama hazır uygulkamıyorum gitmesin diye bırakmıştım..şimdi 80 altına ininceye dek de gitmeyi düşünmüyorum..biraz daha ineyim öyle gitcem zaten şimdi gidersem dr bey beni boğar neden bu kadar çok yedin de kg aldın diye:)
ben de yattım kızlar iyi geceler herkese..
tmm canımcım

Bugün istediğim gibi değildi ama yine de kötü sayılmaz :dance:

Hayır, koşu bandında değil normal asfalt yolda yürüyeceğim. En az 12 km diyoruum, daha fazla da olabilir. Daha önce de yürüdüm, sorun olmaz a.s

12 km asfalt yol böyle yürrüsen süper incelirisn
çünkü bnm yürüdüğüm bir dönem de bir kadın yürüyordu baya bir basenliydi
geçenlerde yine rastlaşdık bir incelmiş sormayın manken gibi
aslın ah ah bnm tembelliğim :oklava: yoksa hm yürünecek yer burda var hm saatte uygun
ama şimdi yarım saat yürüdüm ama yine de çok çok az

günaydınnnnnn kızlarrrr
bende kendimden umutluyum güldenim inş. olucak bu sefer ama kendimi bi şoklamam lazım
şu benim meşhur isveç diyetine başladım bugün 6 gün yapıcam ama

sanki böyle daha iyiydi be aasucum
yap yap illa da kilo vercen ama fazlasıyla geri alırsın diye korkuyorum

o diyeti yapmak çok zor ama geri almıosun verdiğin kiloları en güzel yönü bu güldenim günlük ortalama 500 kalori alıyosun
bakalım nefsime nekadr hakim olup kaç kilo vericem

buraya kopyalasana bir bnde bakim neyin nesiymiş
günde 500cl çok az ama
illa ki kilo veridirir,su kaybı olmasın bu

Back