bnde sabah tartıldım 500gr gitmişzemuszemusgünaydınnn
evet azracım yeni kestim 15 ay emzirdim yeter kız çoçuklarına 1.5 yaş diyorlar zaten...
evet biraz hamur ağırlıklı olmuş menün azracım ama çok değil.
bugün tartıldım 300 gr daha gitmiş cumaya 1.2 kg falana tamamlanır inş.
1200 kalori ii kilo vermek için ama senin de dediğin gibi o menü karbonhidrat ağırlıklı olmasın yağ şeker ekmek makarna pilav vs..Bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.
Daha önce diyet ile bir ayda 9 kg verdim. Uzun bir zamandan beri de diyet filan yapmıyorum. Daha doğrusu diyet yapamıyorum çünkü akşamında bozuyorum. Belli bir listeye bağlı kalmak bana göre değil. Buna karşılık çok iyi egzersiz yapabiliyorum. Gün içinde kmlerce yürürüm ama biliyorsunuz ki boğazı tutmayınca pek de işe yaramıyor. Şöyle bir şey düşünüyorum, günlük kendime bir kalori limi koysam, mesela 1200 kalori gibi. Bu kaloriyi aşmamak kaydıyla ne istersem yesem... Her gün de düzenli yürüyüş yapsam yine de kilo verebilir miyim? Karbonhidratlarla ilgili o kadar çok yazı okudum ki 1200 kaloriyi geçmesem bile yediğim yiyeceklerin karbonhidrat değerleri yüksekse istesem de kilo veremezmişim gibi geliyor. Bu konuda ne dersiniz? Kalori azaltma yöntemiyle kilo verenleriniz var mı?
:kedi::kedi::kedi:Emziren kadınlar kesinlikle kilo veriyor ama bazı kadınlar emziriyorum diyerek yemeğin ölçüsünü kaçırdığından kilo veremiyordur. Aksi takdirde kilo vermemek için bir neden yok.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2egzersizle desteklersen bu şekilde kg verebilirsin tabiki
Grubumuz hayli sessiz.
yarın tatlandırıcı alacağım çay için. çok şekerli içmiyorum ama kahvaltıda çok çay içiyorum o yüzden alayım diye düşünüyorum
benim annem de daha önce kullanmıştı şimdi şekersiz içiyo ama bir sorun yaşamadı canderel kullanmıştı en iyisi de o diye biliyorum bulursam ondan alacağım.duyduğum şu günde 10 taneyi geçmemek gerektiğiBen de çay içmeden duramadığım için ve çayı da tatsız içemediğim için tatlandırıcı almayı düşündüm ama bu konuda kararsız kaldım. Değişik yorumlar var tatlandırıcı konusunda. Herhangi bir araştırma yaptın mı? Sen söyleyince alma isteği tekrar bende de doğdu şimdi eyvahedigeldismile
Merhaba,
Takıma yeni üyeler kabul ediliyor mu acaba?
a.s. aramıza hoşgeldın canımmm :içelim:
üzüldüm bak ne yapıyor şimdi peki takıma dönecek mi azracımbnde dulcarly kullandım
banada nilbera tavsiye etmişti eczanede çalışıyr (du) artık çalışmıyor kötü kalpli patron işten çıkardı daklava:
hmm onu da sorayım bakalım artk hangisi varsa artkselam fıstıklar...dün çok yoruldum anca kendime geliyorum:
bugünkü menüm:
sabah:sosisli yumurta biraz peynir
az önce de tavuk ciğer sote pişirdim yedim az yağlı
çok acıkırsam akşama bir haşlanmış yumurta yicem..
kılzar tatlandırıcı için de kesinlike hermesetası tavsiye ediyorum 8 tl ve şimdiye dek kullandığım btün tatlandırıcılardan daha hoş tadı var çayın tadını bozmuyor..
senin menün nasıldı bugün çokooooopuyorumnanaktanherkese hayırlı pazarlar...temizlik, yemek, ütü derken akşam oldu bugun...
spor yapamıyorum ev içi faaliyetlerde bulunayım dedim...3 hafta daha spor yapamayacağım...
yarın okul başlıyor....daha düzenli yerim artık...
SSK, tatlandırıcı ücretini karşılamıyor sanırım mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?