kızlar hepiniz hasta olmusunuz çok geçmişler olsun acil şifalar
Kimse yok galiba hastalar grubuna bende katıldım kızlar nezle olmuşum çok kötü başım ağrıyor ...........
geçmiş olsun cnmKimse yok galiba hastalar grubuna bende katıldım kızlar nezle olmuşum çok kötü başım ağrıyor ...........
sağol cnmkızlar hepiniz hasta olmusunuz çok geçmişler olsun acil şifalar
bu günlerde bu tatil boyuncada böyle olacak herhalde
fırsat bulup giremiyoruz nete kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
asinin nerde olduğunu biliyorsun herhalde akrep yoksa benmi yanlış anladım :uhm:
bugün ne yedim
sabah çok az bir parça kek
öğleyin günde olucam diye yemedim
günde 1 pohça 5 sarma birazda tatlının taına baktım diğer ikralardan yemedim :1no2:
akşam yemeği bir kepçe kuru fasulye iki kaşık pilav bir kaşıkta yoğurt yedim a.s
canım surfarhin isimli bir krem var çok iyi burun yarasına al hemen çok da uygun fiyatı rahatlarsın şekeredicim sağol cnm baya iyiyim bu gün eyer azda olsa hastalık tekrarlar gibi olursa beklemem bu sefer giderim cnm yanlız burnumun yarası kötü elimi deydiremiyorum
kız niye gitmedin..bak çekiniyosan doktordan tanıdık eczaneye gir versinler ilacın adını yazdır sağlık ocağına kurtulursun hemen..bak ilerler daha kötü olursun ve bulaşıcıdır da bir an önce al önleminiben geldim kızlar kimse yok gitmedim doktora kızlar öyle çekiyorum
ufffffffff
Kimse yok galiba hastalar grubuna bende katıldım kızlar nezle olmuşum çok kötü başım ağrıyor ...........
sağolun kızlar biraz fazla koşturdum heralde olacağı buydu burnum musluk gibisenağlama
kızlar bugünkü raporum
sabah herzamanki kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek
peynir çay
öğleni unutmuşum ikindin çayın yanında form büsküvi yedim
akşamda ıspanak yanında pilav bu kadar çıtırlar :1hug:
tinkim varya azmin çok sevindiriyor beni
en kısa zamanda emin olkiistediğin kiloya ulaşacaksın :asigim:
bayulıyorum gidişatına Şeniz
canım benim lütfen böyle devam et senden çok umutluyum :asigim:sağol canım inan sizin sayenizde :1hug: aman bugün başlarım rejime
yarın başlarım pazartesi deyip hep atlatıyordum şimdi ağzıma giren
her lokmanın hesabını yapıyorum kilo almıyim diye
aklıma şu geliyor şimdi ben yemek için yaşıyormuşum cokacimcoook
ama şimdi yaşamak için yiyorum azcık azcık
sağol canım benim :1hug:a.s.
güzin ablası takımın Şenizaslında formulde bu tinkimi haklısın..yaşamak için yememiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?