Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablacım uzun zamandır borçlarla boğuşuorus biliosun dükkan satılırsa kurtulcaktık bugün bi alıcıyla kesinleşcek inş. pürüz çıkmazsa satılcak dükkanımız onun için ablacım çok saol şimdiden a.s. :1hug: Şeniz
düne nazaran bu gün daha iyiyim ablam doktora gitmekten vaz geçtim o yüzdengünaydınnn :teytey:
herkeslerin keyfi yerindedir umarım :teytey::içelim:
ne mutlu arkadaşına cnm senin gibi bir arkadaşı vargünaydın kızlar dün yorgunluktan öldüm erkenden uyudum
arkadaşla beraber dün ev boyadık kollarım koptu sanki
ayyy hala heryerim ağrıyor
arkadaşım hasta demiştim ya boyacı varmış evinde hem
boya yaptık hem temizlik onda bel fıtığı var yorulsun istemedim
ama benim pilim bitmiş durumdayım
gülaycım her ne sıkıntın varsa yada dileğin mevlam tez vakitte hayırlısını versin cnmhakkaten yaw çocuklar tatile girdi millet işe daldı sanırım yetişmeye çalışıolar bebelere
kızlar sizden dua istiorum bugün eğer beklediimiz şey olursa sıkıntıdan kurtulcaz nolur dua edin bize bugün
bende öyle oluyorum cnm regli dönemime yakın kendimi mutlu edecek şeyler yaparım o durumlardaGünaydın kızlar dünkü raporum
sabah:3-4 adet etiform bisküvi
arada yeşil çay
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 1 kase yoğurt
akşam: Biraz hamsi ( fırında pişirdim), bol salata 2 dilim ekmek, birazcık cips
bugün tersimden kalktım herhalde kızlar suratım iki karış, içimden hiç konuşmak gelmiyor gatta bugün herkese gıcık oluyorum
canım sabun mantarın düşmanıdır birde sıcak su rahatlıyormuş gibi olursun ama daha da çok azar bende de arada olur mantarın ilaçı var dr git o sana verecektir ve o kıremi hep bulundur bir kere başladımı bir daha sürekli oluyorkızlar bir şey sorucam size belki bilen vardır aranızda
ben iki gündür kaşıntıdan ölüyorum mantar mı ne var
bilmiyorum dr gitmedim inanın akşam kaşırken kanattım ve şişti
zor oturuyorum akşam sabunladım bol bol oturup ağladım acısından
hala var ya kremde kullandım işe yaramadı
mantar bölümünde okudum sirkeli suyla yıka diyorlar denesemmi
offfffffff ya ne pis birşey bu :çok üzgünüm:
benim cadı kızlar kalktı onlara gözleme yaptım
kahvaltı ettireyim tekrar gelirim şu yazdığım şeyi bilen varsa yazın kızlar
çok kötüyüm :çok üzgünüm:
slm herkeseee ben geldiiiim
canım sen bilirsin ama günde bir de olsa gir izinli olma derim ben en azından artı kiloyla gelmezsin..izinli yazmıyorum tamam canım kolay gelsinHerkese iyi geceler kızlarr...bugünlerde acayip yoğunum gelen giden hiç bitmedi..yarın da kardeşim ve eşi geliyor memleketten..öbür hafta görümcem gelecek..bu aralar pek giremeyebilirim haberiniz olsun..isterseniz izinli yazın beni bu iki hafta için..
:roflol:kız senin gibi arkadaş varmı ki acaba ziyarete git boya yap canım yaaŞenizgünaydın kızlar dün yorgunluktan öldüm erkenden uyudum
arkadaşla beraber dün ev boyadık kollarım koptu sanki
ayyy hala heryerim ağrıyor
arkadaşım hasta demiştim ya boyacı varmış evinde hem
boya yaptık hem temizlik onda bel fıtığı var yorulsun istemedim
ama benim pilim bitmiş durumdayım
azad senin menü de güzelmiş cokacimcoookgünaydın kızlar dünki raporum sabahhaşlanmiş yumurta çay 1 dilim ekmek öğleyin yarım kete 2 dilim tatlı patates piyazı akşam içli köfte bol salata ..........
ablacım asi bi kaçgün uzak kalcak bizden özlesin bizi birazherkes tek tek dökülmeye başladı alttada hozlemk var
bu arada asiden hala ses yok :uhm::sm_confused:
hakkaten yaw çocuklar tatile girdi millet işe daldı sanırım yetişmeye çalışıolar bebelere
kızlar sizden dua istiorum bugün eğer beklediimiz şey olursa sıkıntıdan kurtulcaz nolur dua edin bize bugün
kızlar bir şey sorucam size belki bilen vardır aranızda
ben iki gündür kaşıntıdan ölüyorum mantar mı ne var
bilmiyorum dr gitmedim inanın akşam kaşırken kanattım ve şişti
zor oturuyorum akşam sabunladım bol bol oturup ağladım acısından
hala var ya kremde kullandım işe yaramadı
mantar bölümünde okudum sirkeli suyla yıka diyorlar denesemmi
offfffffff ya ne pis birşey bu :çok üzgünüm:
hakkaten yaw çocuklar tatile girdi millet işe daldı sanırım yetişmeye çalışıolar bebelere