• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm arkadaslar bende yeni kalkabildim yataktan cok hastaydim ama bugun daha iyi hissediyorum. sanssizliklar ustuste geldi, rejime baslicam dedim regl oldum sonra grip oldum
2 gundur bise yiyemiyorum su anki kilom 53.7
çok geçmiş olsun cnm a.s.

ben alinmamisim guruba benneyaptımki

alacam takıma ama bana ilk yazdığından itibarenki kilonuda sölemn lazımyerimseniben

bugunku menüm

sabah
1 dilim kepek ekm.
2 bardak şekersiz cay
domates, salatalık, 2 zeytin
1 kk den az peynir

ara
1 galeta, 1 etiform limonlu

öğle
1 kase yayla çorbası
yarım dilim kepek ekm
1 dilim karpuz

akşama
5 kaşık bamya ve 1 kase cacık düşünüyorum.

spor
5 mil yürüyüş
40 dk plates

cerneacım geçmiş olsun canım....

azracım 1.sınıfı hiç dert etme...hele ki okul öncesi eğitimi alan çocuk için hiç de zor değil..şimdiden ne sen paniklen ne de kızını telaşlandır...tatilinizi gönül rahatlığı içinde yapın...

iyilik nihalcim
sende durumlar nasıl iyimisin
yanında ki kız gittimi

:2: dua edelim azram inş. bu sefer ikimizde başarırız
valla çok kötü bi durum, şu 78in altına bi insem inanıyorum devamı tıkır tıkır gelicek ama

bizler bıraktığın gibiyiz nihalim sen nasılsın

valla kızlar nasıl olayım ya bildiğiniz gibi ...bu aralar yine cozutmuş duurmdayım dün akşam markete girdim sözde sadece peynir ve yumurta alıp çıkcaktım amanın bir baktım bisürü şey almışım sonra da bir mide fesatı geçirdim sormayın pişmanlık da cabası..yine duygusal açlık..yine bir nedeni yok...takmadım aman boşverr canım istedi yedim geçti dedim ama takıyorum aslında bu naısl bir psiklojidir anlamış değilim..dünyanın parasını verşyorum sonuç da almaya başladım karnım acıkmadığı canım da istemediği halde neden bişilere saldırıyorum bu nasıl bir saçmalıktır anlamış değilim valla..eşime de bunda sonra marketten ne lazımsa sen al gel ben iradesizim herşeyi alıyorum dedim...yazık o da olur peki dedi ama sorun bu değil elbette...
yanımdaki iki kız da yetişti ama dertleri bitmiyor hala onlarla ilgileniyorum canım...ama yanımda oturmuyolar artık...
ee sizde nasıl keyifler?
regl oldum deli gibi sancım var...
bugün de arkadaşta kalcam bakırköye gitcem yarın randevularım var...

nasılsınız kızlarrrrr sempatiksalakcinni
iidir ablam siz asılsınız ayşe ceylin nasıllar
yarın kızım gidiyor abla
1 aylığına yok
psikolijim çok bozuk bu ara
çocuğumu hiç tanımadığım bir kadına emanet taa bandırmaya yolluyorm :

canım yaaaaa 1 ay çok uzun bi süre değilmi :gitme:
güldenim 1-2hafta filan kalsa yasal zorunluluğunmu var :2:
azramda dayanamazki senden bu kadar ayrı kalmaya yaaaaaaaa senağlama :1no2:senağlama
ay çok üzüldüm güldenim şimdi rabbim yardımcın olsun canım benim :çok üzgünüm: :teselli:

canım yaaaaa 1 ay çok uzun bi süre değilmi :gitme:
güldenim 1-2hafta filan kalsa yasal zorunluluğunmu var :2:
azramda dayanamazki senden bu kadar ayrı kalmaya yaaaaaaaa senağlama :1no2:senağlama
ay çok üzüldüm güldenim şimdi rabbim yardımcın olsun canım benim :çok üzgünüm: :teselli:

:delphin:senağlama
aklım darmaduman asuş
elden bişey gelmiyor
kızım yarın gidecek
ve bnm aklımda canımda onla gidecek eminim
nasıl bu kadar süre ayrı kalacam
nasıl bi başka kadına emanet edecem bilemiyorum
ALLAHA emanet yavrum:a015:
bn adana o bandırma da :delphin:

yarın kızım gidiyor abla
1 aylığına yok
psikolijim çok bozuk bu ara
çocuğumu hiç tanımadığım bir kadına emanet taa bandırmaya yolluyorm :
gunaydınnn güldencımmm allah yardımmmcın olsunnn kolay değıl bır anne ıcınnn 1 ay cok uzunnn yaaa senağlama :teselli:
gunaydınn asucumm cok şükür ıyım tatlımmm ayşede ceylınde ıyılerrrr kayınvalıdesınde ayşe sen nasılsınnn Şeniz

gunaydınnn güldencımmm allah yardımmmcın olsunnn kolay değıl bır anne ıcınnn 1 ay cok uzunnn yaaa senağlama :teselli:
gunaydınn asucumm cok şükür ıyım tatlımmm ayşede ceylınde ıyılerrrr kayınvalıdesınde ayşe sen nasılsınnn Şeniz
çok şükür ablam iyiyiz bizde
:delphin:senağlama
aklım darmaduman asuş
elden bişey gelmiyor
kızım yarın gidecek
ve bnm aklımda canımda onla gidecek eminim
nasıl bu kadar süre ayrı kalacam
nasıl bi başka kadına emanet edecem bilemiyorum
ALLAHA emanet yavrum:a015:
bn adana o bandırma da :delphin:

canımsın güldenim :teselli: allah yar ve yardımcın olsun çokzor gerçekten :2:

bugunku menüm

sabah
1 dilim kepek ekm.
2 bardak şekersiz cay
domates, salatalık, 2 zeytin
1 kk den az peynir

ara
1 galeta, 1 etiform limonlu

öğle
1 kase yayla çorbası
yarım dilim kepek ekm
1 dilim karpuz

akşama
5 kaşık bamya ve 1 kase cacık düşünüyorum.

spor
5 mil yürüyüş
40 dk plates

cerneacım geçmiş olsun canım....

azracım 1.sınıfı hiç dert etme...hele ki okul öncesi eğitimi alan çocuk için hiç de zor değil..şimdiden ne sen paniklen ne de kızını telaşlandır...tatilinizi gönül rahatlığı içinde yapın...

Cok sagol canim dun hastanede kaldim hala hastanedeyim esimden laptopu istedim kadinlar klubune girecem kacinci olduk bakmam lazim dedim :1: sagolsun hemen getirdi.
bugun cikis yapiyorum cok sukur.Kucuk bi kalp problemim oluyor, sorun duzensiz calismasi ve gogus kafesimin kuculuyor olmasi. ama tedavi oluyorum korkulacak bise yok. Ama esime anlatamiyorum malesef.

Azracim canim durumlarini bilmiyorum ama anliyabiliyorum cok uzuldum, bi anne yavrusundan bu kadar uzun sure nasil ayri kalsin yaaa Allah sabir versin sana canim, insallah cabuk ve kolay gecer gunlerin.

opuyorum hepinizi iyi hafta sonlari diliyorum. a.s.

Back