Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar azracım onca yoğunluk arasından fırsat buldukça burdayız biz gelen giden çok bi yandn eşya bakıyorum ama fırsat buldukçaGİRİYORUZ. biz kapatılmasını istemiyoruz azracım.günaydın kızlar
takım kapatalımmı die sormuştum kimse bişey yazmamış ? neden
böle gidersek olmaz ama günde 2 3 mesajla olmaz bu iş
handecim bırakmasaydın cnm yaa
neden bıraktın ki
klülfetlimi oluyor
nihal nerdesn özledim seni
gayee senidee kıız ama sen hiç yoksun
ya diğerleri siz nerdsnz klava:
bn az sonra spora gitcem
selam güldencim naıslsın canım ben de sizleri çok özledim..ya biliyorsunuz ben hiç bırakmazdım topiği ama şu sıralar işyerinde yanımda kız var nerdeyse bir aydır ee ben de öyle olunca açamıyorum geçen açayım dedim onu da takım liderim görmüş okkalı bir mail atmış..o işin başına oturup bişi sorduğumda bilemezse senden soracağım boş kaldığınızda konu anlatsana nette gezinmeyin diye..ay nasıl asabım bozuldu anlatamam..bir yandan iş yoğun eleman sayımız azaldı üstüne bir arkadaş da ameliyata fgirdi bir haftadır yok..üzerimizde birüsürü iş yükü..biryandan çaışıyorum aralarda kıza konuları ekranları anlatıyorum bişzim konular da hem çok fazla hem de çok karışık..onun sorularını yanıtlıyorum hoop nefes almadan bu sefer o çağrı alırken ben hem adamla onu dinleyip hem de anında müdahale ediyorum..sorular hazırlayıp günde iki kere sınav yapıyorum eksiklerin üzerindne geçiyoruz..ondna önce başlayanlar da daha çok oturtamadılar onlar ayrı soruyolar onları yanıtlıyorum...pazar gebzeye tşıncaz heryer savaş alanı gibi işyerinde dosyalar evraklar koliler..biryandan onları hazırla...sınav olduk dün ..onun dışında birsürü şey öle bunalmışım o kadar özveriyle çalışıyorum hatlar rahatlamış saat olmuş 17.25 ben bir neti açıp da nefes alayım dedim böyle bir mail geldi..valla çok bunaldım kızlar..bir yandna da dedem acil bypass odu işyerindne br arkadaşın babası vefat etti onları kafaya taktım üzüldüm derken hergün ceset gibi eve geliyorum..nete falan da bakamıyorum..dün greyim dedim eşim işim var nette deyince çıktım sonra da uyuyakalmışım..
lütfen kusura bakmayın ama gerçekten çok yorgunum işyerindeki durum da işte anlattığım gibi..işallah önümüzdeki hafta biraz rahatlarım diye umuyorum..
haftasonu da arkadaşım gelmişti şehirdışından onunla gez toz sabahla derken iç dinlenemeden haftaya başladım..bu arada düzenim de bozuldu dr a da idemedim geçen c.tesi e tabi 3 hafta ara vermiş oldum ondna etkisi de azaldı mı ne kaçaklar yaptım valla..ay neyse baş ağrıttım da sözün özü takımı kapatmayalım güldenim yaaa.
veeee ankaradayım ayy nasıl özlemişim annemi babamı öpüştk kklaştık valla
tahada çok mutlu oldu onları görünce
azramm hayırlı olsun ilacın takımı sakın kapatma biz burda aile gibiyiz valla ben si,zleri öle görüyorum yaz geldi hepimizin işleri çıktı ondan böle olduk balımm yine toplanırız