• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım hinalim neslişim çok teşekkü ederim desteğiniz için. evet şu an burda bu şartlarda iki kuruşa böyle insanların yanında sadece ama sadece anılım için çalışıyorum. umarım büyüyünce beni anlar yargılamaz sorgulamaz.
normal zamanda neyse ama kızlar hastayken onu öle baygın baygın bakan gözlerle bırakmak öyle zorki. içime bıçak gibi saplanıyo. bide arkamdan ditme gayii del lölö yapak diyo yaaa.
ama olsun allah başka dert keder vermesin. dermansız dert vermesin. her şeyin bi karşılığı var. dün doğum günüsüydü teyzeleri tosunumun ama bis hastanelerdeydik . olsun iyileşsin neler yaparım ona ben.

azracım hinalim neslişim çok teşekkü ederim desteğiniz için. evet şu an burda bu şartlarda iki kuruşa böyle insanların yanında sadece ama sadece anılım için çalışıyorum. umarım büyüyünce beni anlar yargılamaz sorgulamaz.
normal zamanda neyse ama kızlar hastayken onu öle baygın baygın bakan gözlerle bırakmak öyle zorki. içime bıçak gibi saplanıyo. bide arkamdan ditme gayii del lölö yapak diyo yaaa.
ama olsun allah başka dert keder vermesin. dermansız dert vermesin. her şeyin bi karşılığı var. dün doğum günüsüydü teyzeleri tosunumun ama bis hastanelerdeydik . olsun iyileşsin neler yaparım ona ben.

ayy ne güzel isim Anıl..Çok severim canım adıyla yaşasın işallah oğluşun..Doğumgünü de kutlu olsun oğluşunun akşam benim yerime öp e mi..koulu kokulu.ben de oğlum olsun istiyorum ya kısmet..kız yeğenden sonra kıza da döndüm ya Allah hepimize hayırlı evlat versin işallah..

bugünkü menüm:
sabah:keçi peyniri+domatesli çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
ara:1 çilekli activia
öğle:
yarım kase çorba
sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
1 parça ızgara tavuk
ara:1 yeşil elma
şimdi bir portaqkal yicem akşama yemeğimm yok bakalım meyve falan yerim sanırım..

ogyyy ben o anılı yerimm yavrumm yaaa....Olsun be gayecimmm Rabbim dermansız Hastalık vermesinn....aminnnn.....benim yerimede akşam böyle mıncır mıncırrr... Doğum günü kutlu olsun ayrıca nice nice sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin Rabbimmm....aminnnnn

http://www.eyupsabrituncer.com/shop/index.asp

kızlar kk da gördüm
bi çok kişi de almış
bnde siparşte bulundum
eyüp sabri tuncerin sitesinden kim 5 liralık alışveriş yaparsa yanında 40 liralık hediye yolluyorlarmış
bn ve kardeşim yolladık
hadi hayırlısı bakalım
son gün 25 mart
sizlerlede paylaşmak istedim

günaydın kızlar.
ben iyi değilim gece sabaha kadar anılın başındaydım hiç uyumadım. ateşi hiç düşmedi çok eziyet çekiyo kuzum. sabah teyzesi annannesi dedesi doktora götürdü ben kukuman kuşu gibi yine burda.
gayiii anık koktuu del dedi ,korkuyom gaye gel dedi sonra gittiler...

günaydın kızlar
gaye düzelir cnm üzülme sende
bnm cadı kızda hasta şuan gece hiç uyutmadı bni
sabahtan beri de ishal şimdi şurup felan verdim
of ya başımz bu sene hastalıktan kurtulmadı
allah daha beterinden saklsın
tüm hastalara ve çoçuklara öncelikle şifa versin

sanada geçmiş olsun canım. salgın mı var nedir bilmiyorum ki..

gunaydınnn gayecımmm uzulme canımm bugun hada ıyı olurinşallah kuzunn opuyorumnanaktan

sağol ablam inşallahh

Back