kızlar beni izne alın aysima havale geçirdi bu hafta yokum.. ve lütfen dua edin yavrum mosmordu dudakları yaprak gibi titriyordu kasılmıstı dayanamıyorum .. yeni geldik eve ve beyim mahvoldu .. kuzumu öle görmek
anacım akşam iyiki erkenden yatmışım..acaip acıkmıştım en iyi çözümü yatmakta buldum.iyide etmişim.
akşamki muhabbetle kesin gümbürtüye gidermişim..çikolatalar felan..
kızlar aklıma bişi geldi..bir arada olsak ne güzel ticaret yaparmışız..bende pek severim böyle şeyleri ve bunları ticarete dökmeyi..ben pazarlama işlerini üstlenirdim halkla ilişkilerim süperdir acıcıkda çevrem de var..duru.tinkimi.lili ortaklığı ha birde şu çalışkan kız vardı..ne güzel olurdu..
günaydın bayanlar çok üzgün olduğumu belirterek başlıyorum sözlerime ... asicim geçmiş olsun kısa zamanda düzelir yavrucun inşallah dualarım seninle ve kızınla...
bayanlar benim işlerim bu haftadan itibaren çok yogunlaştı belki birkaçgün giremeyeceğim... veya haftalarca giremeyeceğim zamanlar da gelecek...o bakımdan ben ayrılıyorum aranızdan hepinizi öpüyorum eğer müsait olabilirsem gelip bir merhaba demek isterim bugünden itibaren acayip yoğun güler başlıyo benim fabrikayla ilgili.... tekrardan öpüldünüz... görüşebilmek üzere...
arkadaşlar ben bu gün gezmeye gidecem bu hafta hep gezme bakalım ne yapacam cok korkuyorum inşallah ipin ucunu kacırmam şimdilik hoşcakalın akşam görüşürüz hepinizi öptüm
Lilly nerelerdesin niye sesin çıkmıyor parmağın nasıl oldu??
evin içinde bir otarafa bir bu tarafa dolaşıyrum özlem
içim sıkılıyor bugün sebebi yok :1no2:
parmağm iyi oldu dün gece pansuman yaptık bu gün rahatça basıyorum üzerine
iki gün basamadım zorluk çektim ama bugün iyi canım a.s
üf ya çıkıp dolaşayım dedim işime gelmedi evde oturuyorum işime gelmiyor -tatlicadiarzu-
yatsam uyuyacak gibi bir halim var bugün :1no2:
Allah hayırlara çıkarsın lillycim ap samimi olduğun komşun felan yokmu çağır kahve içmeye yada gel beraber kahve içelim:içelim: hava güzelse yürüyüş yapabilirsin temiz havada mis gibikaydirigubbakcemile5
cnm mevlam acil şifalar versin çok üzüldüm tatlım ya inşallah cabuk atlatır yavrumkızlar beni izne alın aysima havale geçirdi bu hafta yokum.. ve lütfen dua edin yavrum mosmordu dudakları yaprak gibi titriyordu kasılmıstı dayanamıyorum .. yeni geldik eve ve beyim mahvoldu .. kuzumu öle görmek
morcum allah kolaylık versin inşallah bu tempoda kg verirsin cnmgünaydın bayanlar çok üzgün olduğumu belirterek başlıyorum sözlerime ... asicim geçmiş olsun kısa zamanda düzelir yavrucun inşallah dualarım seninle ve kızınla...
bayanlar benim işlerim bu haftadan itibaren çok yogunlaştı belki birkaçgün giremeyeceğim... veya haftalarca giremeyeceğim zamanlar da gelecek...o bakımdan ben ayrılıyorum aranızdan hepinizi öpüyorum eğer müsait olabilirsem gelip bir merhaba demek isterim bugünden itibaren acayip yoğun güler başlıyo benim fabrikayla ilgili.... tekrardan öpüldünüz... görüşebilmek üzere...
bende sendenim ablamhafta sonu ev dandini oldu -tatlicadiarzu-
bugün yapılacak çok iş var ama nedense yapmak gelmiyor içimden çok uyuzum :1no2:
sende iyiki varsın cnm bende seni ço seviyorum inşallah bolca siparişler alırsınızilk siparişimizi alıdık kızlar
geçen gittiğimiz arkadaşımızın çevresinden isteyenler olmuş
inşallah işleri yoluna giderde bakarız
tinkicim ve kızlar inanın sadece siz değil apartmanda bile gel beraber yapalım diyen insanlar dolu çeşit fikir veren var.kimisi benim şöğle marifetim var falan diyor. insanlar gerçekten üretmek çalışmak istiyor
fakat destekleyen az yani maddi açıdan destek lazım iş bankasında çalışan bir arkadaşım var telefon ettim nasıl kredi çekilir diye dükkan yoksa kredi vermiyorlarmış illa açacaksın dükkanınn öğle veriyorlarmış.ben artık sürekli bunu düşünüyorum pastane değilde şöğle ufak butik tipi siparişle çalışan bir yer olabilir .eşimde bakanlıkta çalışıyor 5000 kişi çalışıyor sadece msb de olur olmasınada benim eşim çok pasif güvenemiyorum ona....reklam ajansı olan bir arkadaşımda var
ben burda yazdıkca hevesleniyorum iyicene :))
sağolun kızlar ya iyiki varsınız en sor zamanlarımda hep burdaki arkadaşlarımdan destek aldım
sizleri çok seviyorum
aklıma yattı denemekte fayda var arkadaşın faydasını görmüşmü cnmkızlar dün gelen misafirlerimden birinin belinde bir sorun varmış doktoru hemen kilo vermesi gerektiğini söylemiş ama spor yasak bizimle doktorun tavsiyelerini paylaştı aslında pek çoğu bildiğimiz ve uyguladığımız şeyler ama ilk duyduğum akşam yemeğinden 1 saat sonra 5 bardak suyu kaynatıp kupanın içine bir dilim limon atarak çay gibi içmek yağlarını eritir demiş denemeyi düşünüyorum :)
allah hayırlara çıkartsın ablam havalardandırevin içinde bir otarafa bir bu tarafa dolaşıyrum özlem
içim sıkılıyor bugün sebebi yok :1no2:
parmağm iyi oldu dün gece pansuman yaptık bu gün rahatça basıyorum üzerine
iki gün basamadım zorluk çektim ama bugün iyi canım a.s
üf ya çıkıp dolaşayım dedim işime gelmedi evde oturuyorum işime gelmiyor -tatlicadiarzu-
yatsam uyuyacak gibi bir halim var bugün :1no2:
geçmiş olsun anneciğine cnmsabahtan beri koştur koştur biyerlerim yer görmedi
sabah kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim sil süpür toz al
çamaşır attım onu serdim annem grip olmuş ona çorba yapıp
içirdim şimdide ben kafayı koysam uyyacam
sporumuda yaptım kızlar
bende senin düşündüğünü yapıp kafayı koyup azcık uzanayım lilicim
görüşürüz çıtırlar :1hug:
komşularımla samimi değilim özlem işime gelen biri yok
çok sıkıcılar herkesin elinde örgü dantel var ııh :1no2:
dedikodu böyle ortamları sevmiyorum :1no2:
birazdan kızım gelecek zaten günler çok kısa fisfisfis
bugün böyle biter ben iflak olmam bugün -tatlicadiarzu-
komşularımla samimi değilim özlem işime gelen biri yok
çok sıkıcılar herkesin elinde örgü dantel var ııh :1no2:
dedikodu böyle ortamları sevmiyorum :1no2:
birazdan kızım gelecek zaten günler çok kısa fisfisfis
bugün böyle biter ben iflak olmam bugün -tatlicadiarzu-
lili abla aynen bende sevmiyorum komşu oturmalarını sinirim bozuluyo ole dedikodu falan
öyle öyle çekildim aralarından zaten
bugün biraz temizlik falan yaptım spor oldumuki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?