Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese selam şekerler...sabah uyandım oğluşla ilgilendim.yemeğimi yaptımm..

asicim çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah bir daha olmaz ve bir an önce iyileşir yavrun..

Morcum kaçtın hemen sana kolay gelsin diyelim ozaman..

kızlar beni izne alın aysima havale geçirdi bu hafta yokum.. ve lütfen dua edin yavrum mosmordu dudakları yaprak gibi titriyordu kasılmıstı dayanamıyorum .. yeni geldik eve ve beyim mahvoldu .. kuzumu öle görmek

canım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin yavruna:Saruboceq:

ben aranıza girersem kesin kurur o iş bende şens yok :1no2:

canım kolay gelsin arada uğra unutma bizi a.s

arkadaşlar ben bu gün gezmeye gidecem bu hafta hep gezme bakalım ne yapacam cok korkuyorum inşallah ipin ucunu kacırmam şimdilik hoşcakalın akşam görüşürüz hepinizi öptüm

iyi gezmeler pasta börek yeme sakın a.s

ilk siparişimizi alıdık kızlar
geçen gittiğimiz arkadaşımızın çevresinden isteyenler olmuş
inşallah işleri yoluna giderde bakarız
tinkicim ve kızlar inanın sadece siz değil apartmanda bile gel beraber yapalım diyen insanlar dolu çeşit fikir veren var.kimisi benim şöğle marifetim var falan diyor. insanlar gerçekten üretmek çalışmak istiyor
fakat destekleyen az yani maddi açıdan destek lazım iş bankasında çalışan bir arkadaşım var telefon ettim nasıl kredi çekilir diye dükkan yoksa kredi vermiyorlarmış illa açacaksın dükkanınn öğle veriyorlarmış.ben artık sürekli bunu düşünüyorum pastane değilde şöğle ufak butik tipi siparişle çalışan bir yer olabilir .eşimde bakanlıkta çalışıyor 5000 kişi çalışıyor sadece msb de olur olmasınada benim eşim çok pasif güvenemiyorum ona....reklam ajansı olan bir arkadaşımda var
ben burda yazdıkca hevesleniyorum iyicene :))
sağolun kızlar ya iyiki varsınız en sor zamanlarımda hep burdaki arkadaşlarımdan destek aldım
sizleri çok seviyorum

kızlar dün gelen misafirlerimden birinin belinde bir sorun varmış doktoru hemen kilo vermesi gerektiğini söylemiş ama spor yasak bizimle doktorun tavsiyelerini paylaştı aslında pek çoğu bildiğimiz ve uyguladığımız şeyler ama ilk duyduğum akşam yemeğinden 1 saat sonra 5 bardak suyu kaynatıp kupanın içine bir dilim limon atarak çay gibi içmek yağlarını eritir demiş denemeyi düşünüyorum :)

duru canım Allah yardım etsin arkadaşına işi çok zor gerçekten ama en büyük şansı senin gibi bir arkadaşa sahip olması bu kredi için birde halkbankası ile konuşmanızı tavsiye ederim ve açmayı düşündüğün iş içinde hayırlısı olsun Allah rast getirsin :)

Lilly nerelerdesin niye sesin çıkmıyor parmağın nasıl oldu??

evin içinde bir otarafa bir bu tarafa dolaşıyrum özlem
içim sıkılıyor bugün sebebi yok :1no2:
parmağm iyi oldu dün gece pansuman yaptık bu gün rahatça basıyorum üzerine
iki gün basamadım zorluk çektim ama bugün iyi canım a.s
üf ya çıkıp dolaşayım dedim işime gelmedi evde oturuyorum işime gelmiyor -tatlicadiarzu-
yatsam uyuyacak gibi bir halim var bugün :1no2:

Allah hayırlara çıkarsın lillycim ap samimi olduğun komşun felan yokmu çağır kahve içmeye yada gel beraber kahve içelim:içelim: hava güzelse yürüyüş yapabilirsin temiz havada mis gibikaydirigubbakcemile5

sabahtan beri koştur koştur biyerlerim yer görmedi
sabah kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim sil süpür toz al
çamaşır attım onu serdim annem grip olmuş ona çorba yapıp
içirdim şimdide ben kafayı koysam uyyacam

sporumuda yaptım kızlar
bende senin düşündüğünü yapıp kafayı koyup azcık uzanayım lilicim
görüşürüz çıtırlar :1hug:

komşularımla samimi değilim özlem işime gelen biri yok
çok sıkıcılar herkesin elinde örgü dantel var ııh :1no2:
dedikodu böyle ortamları sevmiyorum :1no2:
birazdan kızım gelecek zaten günler çok kısa fisfisfis
bugün böyle biter ben iflak olmam bugün -tatlicadiarzu-

kızlar beni izne alın aysima havale geçirdi bu hafta yokum.. ve lütfen dua edin yavrum mosmordu dudakları yaprak gibi titriyordu kasılmıstı dayanamıyorum .. yeni geldik eve ve beyim mahvoldu .. kuzumu öle görmek
cnm mevlam acil şifalar versin çok üzüldüm tatlım ya inşallah cabuk atlatır yavrum
morcum allah kolaylık versin inşallah bu tempoda kg verirsin cnm
hafta sonu ev dandini oldu -tatlicadiarzu-
bugün yapılacak çok iş var ama nedense yapmak gelmiyor içimden çok uyuzum :1no2:
bende sendenim ablam
sende iyiki varsın cnm bende seni ço seviyorum inşallah bolca siparişler alırsınız
aklıma yattı denemekte fayda var arkadaşın faydasını görmüşmü cnm
allah hayırlara çıkartsın ablam havalardandır
geçmiş olsun anneciğine cnm

ablam aynı sorun bendede var komşularıma eskiden giderdim ama baktım muhabbet hep kalkanın ardından konuşmak uyardım işe yaramadı en iyisi ayamı kesmek oldu

slm arkadaşlar sabah yataktan kalkar kalkmaz evden fırladım kızımın sınavı vardı sbs dersaneye dittik fatura yatırdım ondan sonra eve yeni geldim sabah anneme upradım kahvaltı olarak üç tane küçük kuabiye yedim ince dilim çiğ suçuk bir parça peyni ayak üstü ne bulduysam attım ağzıma öğlen yarım döner ekmek dışarda olunca böyle oldu
birazdan çarşıya gideceğim akşama muhtemelen kahvaltı yaparız şimdi evi toplayacağım yataklarım açık hala önce size bi bakayım dedim
bu ara 2 saatten fazla da yürümüş oldum dersaneye yürüyerek gittik geldik kızımla bayada uzaktı sporda yapmış oldum dimi akrebim bu günlük yeterlimi cnm

lili abla aynen bende sevmiyorum komşu oturmalarını sinirim bozuluyo ole dedikodu falan

öyle öyle çekildim aralarından zaten

bugün biraz temizlik falan yaptım spor oldumuki acaba

lili abla aynen bende sevmiyorum komşu oturmalarını sinirim bozuluyo ole dedikodu falan

öyle öyle çekildim aralarından zaten

bugün biraz temizlik falan yaptım spor oldumuki acaba

olmuyomuş azad :1no2:
geçen sormuştum ev işini aah dediler kafamçokkarıştı
kendimle baş edemiyorum birde oşunu yapmış bu bunu demiş :bbo:
gerilirim be
hakkımda konuşuluyosa bile duymuyom :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…