• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar malum nöbetteyim ama sükür rabbime atesi falan yok küçük meleğimin:) aliş arkadasları ile görüsmüs havale olayını ... tıp alanında gerceğe dayalı bi seymi ne varmıs ates önemli ama sebebbi bilinmeyen ates önemli demis dr ler:) bizimkinin sebebi ortada oldundan korkmayın demisler ve yine bi gercek varmıs havale vücüdda hiçbi hasar bırakmazmıs:) kardesimde havale geçirmis ve onunki biraz yoğunmus allah sükür bisiyi yoktu onda... neyse bizim havaleyi anlatmıs alis çok çok çok hafif bisiymis demis dr yler tabi onlar ne görüyo nasıl bi yogun havale görüyo bilinmedinden bizimki için hiçbisi gecirmemis demisler çünki aysimanın suuru acıktı bayğınlık ağızdan köpürme nefes kitlenmesi vs bi durumu yoktu.. yani telas sinyalleri sükür kalktı ama ne olursa olsun ben yinede götürcem dr burda bi özel hast var alanında çalısan dr ler hatrı sayılır dr ler :) yanı bi urfa turuna katılcaz:) moralim birazcık düzeldi :)

gelelim nöbetdeki faliyetlerime :) oturdum önüme gelen herseyi simledim süsledim pullarla tabak süsledim en son hatırladım oda sprey aletini süslemistim :)

az önce bi filim izledim daha doğrusu 3 filim izledim:) insanın aklı kapalı iken 1 filmi 3 kez izleye biliyormus bunu anladım:( filmin ismi ŞİŞMAN KIZLAR süper bisiydi cidden yani bana göre tabi ve eğer dünyaya yine gelirsem nijeryada doğmak istiyorum orda zayıfları kabul etmiyolar:P ya cidden bizim nie böle takıntımız var sismanım ve çirkinim dimi .. ama cidden bizler güzeliz hatta muhtesemiz:P önemli olan kendini güzel görebilmek diye düsünüyorum :)) artık :)) sisman kadın cidden hos oluyormus valla :P tombik tombik bi görseniz kızları :)) aslında filmi izleseniz demek istedimi anlarsınız:)

ama kilo ve vki yüksekligi öldürüyor bunuda bi kenara atmamak gerek ama BEN ÇOKKKKKKK GÜZELLLLLLLL Bİ KADINIM YEMİNLE :))) DEVLET GİBİYİM YEMİNLE:))))

geldim abla :) kuzum iyi simdilik ama 3 gün asırı yoğunlasacaz ... çok kötü değil ama pekte hafif olmayan bi havale atlattık ... allaha sükür bugunumuz iyi ... birde zati genetik olma olayı varmıs ailede havale gecirern iki kisi vardı zater.. birde diş ve bağdemçikler atesli hastalık bağdemcik inatcı ates oldundan düsmüs gibi göründü birden atesi yükselmis ve havaleye girmis ama bunlar 10 dk içinde oldu sasırdım anlatırlardı ama nebilim ilkkez gördüm böle bisi:(

mavi kuşum elimden kayıp gidiyo sandım yani allah kimseye ama kimsenin yavrusuna yasatmasın :(

bugunden itibaren sebze ve meyve yi zorla yedirme kararı aldık .. ayrıca balık yağına baslıcaz dr önerisi .. biraz iyilessin büyük bi hastanede iyice bi muayene ettirecem..

ve hepinize tesekkür ediyorum kızlar..

fazala giremem yada fırsatım olmaz.. MAVİ KUSUM asırı ilgi istiyor yani kendi dile getiriyor artık kucak diyo :) ve kuzum bana annem dedi:) tabi yarı baygın dedi:( ama ilkkez annem dedi aten demekten vazgeçti

canım yaa ağlattın beni sabah sabah..iyi bak mavi kuşumuza..öp benim için onu..
ayten dua oku üstüne şeker..küçük çocuk maşallah tatlıda nazarada çok gelir.allah korusun

laptopum okulda yanımda olmadığı için arayamamıştım abla az önce konuştuk iyiymiş aysisi şükür:nazar:

ben ne yedim

sabah yarım poaça
ara yarım poaça daha
öğlen bezelye 1 parça simit
akşam 2 dilim pide peynir
çayla bikaç tane bisküvi azda çekirdek:(
spora gücüm yok valla yapmadım yapmıcam da:((
spor neden yok kuzuuuu..balığı baştan kokutma bakiiim:oklava:
canım benim yaaa çok üzüldüm inan :çok üzgünüm:
ankaraya gittiğinde mutlaka doktora danışın
havele geçiren çocuklarda bazı istenmeyen olaylar gelişebiliyor çocukta bişeyler bırakmışmı mutlaka baktır ihmal etme asi :çok üzgünüm:
benim kızımda migren var örneğin
küçükken masadan düşmüştü 30 saniye baygın kalmıştı beyin o arada biraz hasar almışbaş ağrısı kaldı çocukta diğer tetkikleri eloktraları normal çıktı ama a.s
beyin elektrosunu ve emarını çektir bir ara olurmu canım yerimseniben
bak dediklerimide büyütme sakın
sadece tedbir için diyorum :1hug:
olmaz bişi inşallah şeker..bende küçükken havale de geçirmişim.menejitte ama allahıma şükürler olsun herhangi bir hasar bırakmamış bende..
geçmiş olsun asicim tekrar
bugün yediklerim
sabah 1 poğaça 1fincan yeşil çay
öğlen yoğurtlu makarna 6 kışıktı daha çok yoğurt vardı
akşamda yoğurtlu bakla yedim 1dilimde çavdar ekmeği aralarda dereotu 1 portakal
sabah akşamda soğansuyu
ablacım aslında bişeyler başarmanın mutluğu var başarmak değilde işe yaramak ve kendi ayaklarının üstünde durmak için bir kaç adım atmaya çalışmak işte bu
yoksa mutluluk kim ben kim
inşallah şu işden bişeyler çıkarda bende biraz kendime gelirim

inşallah canım inşallah

arkası yarın sude uyanıyor galiba:((
cumaya kimse kıvıramayacak ona göre:oklava:
özellikle spor yapmayanlara duyurulur
anamm fişlenmişiz herbişimiz çarşaf gibi serilmiş ortaya..kız selma harbi işe yarıyormuş bee..tırsdım valla azcık daha sıkarım artıkım ben
kıslar 6. takıma resim koydum ................
ne resmi şeker.dur bi bakim ben
hehh tamamladım
sayıklıyor benim cadı
hediye aldınmı diyor:)
allam ya ne alırsak hemen paketlettirelim diyor
illaki hadiye paketi olcakmış:))
hehehe benimki de aynı sayıklar kafaya takarsa bişileri..hafta sonuda babam kara gitti beni götürmedi diye ağlayarak sayıklıyıordu.allahtan babamız evdeydi zor sakinleştirdik.
gündüz babamız iş yeriyle kara gidceni söylemşti aklında kalmış bücürükümün
hediye konusuda bende sardırırım ona aldığım şeyleri bayılır tabi..bu yaşlarda hep aynı oluyolar demekkki

husel lem tırstık iyicemmm -tatlicadiarzu-
yarın misafirim geliyor yabandan yatılı kafamçokkarıştı
misafiri felan dinlemez abla yayınlar herbişiyi sen dikkat et yediklerine aman
kızlar aytenın selamı var pek giremeyecekmiş bu ara yavru kuş rahatsızmış birazz...

öpüldünüssss.....
temeeeeem..biliyoz şeker.sende öpüldün
eline saglık husel ugraş verdik sana iyigeceler
kız cuma gelsin sende epey uğraşcen heee:oklava:
ne kız o yediklerin kolalar felan bari spor yap erit ama ne gezer sporda yok..:oklava:
Herkese selam şekerler..
bugünkü menüm..

sabah:1 bardak süt
Öğlen:bir tabak pırasa,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt
ara:1 kase puding
akşam:peynirli makarna(1tabak)2 kaşık pırasa,közlenmiş kırmızı biber..

spor yok..

işte bi sporsuz daha:oklava:

selam kızlar malum nöbetteyim ama sükür rabbime atesi falan yok küçük meleğimin:) aliş arkadasları ile görüsmüs havale olayını ... tıp alanında gerceğe dayalı bi seymi ne varmıs ates önemli ama sebebbi bilinmeyen ates önemli demis dr ler:) bizimkinin sebebi ortada oldundan korkmayın demisler ve yine bi gercek varmıs havale vücüdda hiçbi hasar bırakmazmıs:) kardesimde havale geçirmis ve onunki biraz yoğunmus allah sükür bisiyi yoktu onda... neyse bizim havaleyi anlatmıs alis çok çok çok hafif bisiymis demis dr yler tabi onlar ne görüyo nasıl bi yogun havale görüyo bilinmedinden bizimki için hiçbisi gecirmemis demisler çünki aysimanın suuru acıktı bayğınlık ağızdan köpürme nefes kitlenmesi vs bi durumu yoktu.. yani telas sinyalleri sükür kalktı ama ne olursa olsun ben yinede götürcem dr burda bi özel hast var alanında çalısan dr ler hatrı sayılır dr ler :) yanı bi urfa turuna katılcaz:) moralim birazcık düzeldi :)

gelelim nöbetdeki faliyetlerime :) oturdum önüme gelen herseyi simledim süsledim pullarla tabak süsledim en son hatırladım oda sprey aletini süslemistim :)

az önce bi filim izledim daha doğrusu 3 filim izledim:) insanın aklı kapalı iken 1 filmi 3 kez izleye biliyormus bunu anladım:( filmin ismi ŞİŞMAN KIZLAR süper bisiydi cidden yani bana göre tabi ve eğer dünyaya yine gelirsem nijeryada doğmak istiyorum orda zayıfları kabul etmiyolar:P ya cidden bizim nie böle takıntımız var sismanım ve çirkinim dimi .. ama cidden bizler güzeliz hatta muhtesemiz:P önemli olan kendini güzel görebilmek diye düsünüyorum :)) artık :)) sisman kadın cidden hos oluyormus valla :P tombik tombik bi görseniz kızları :)) aslında filmi izleseniz demek istedimi anlarsınız:)

ama kilo ve vki yüksekligi öldürüyor bunuda bi kenara atmamak gerek ama BEN ÇOKKKKKKK GÜZELLLLLLLL Bİ KADINIM YEMİNLE :))) DEVLET GİBİYİM YEMİNLE:))))

anammm:1no2:bunada bişii olmuş.kız kilomu aldın yoksa:oklava: güzelim şişmanım noluyo bacıı..fururum ona göre bak:mymeka:cumaya verilcek o kilolar

aysma içinde çok sevindim şeker..o hastaneye gidince kendine de baktır canım.tekrar geçmiş olsun

günaydın günaydın

asicim kızının ii olmasına sevindim Allah bi daha göstermesin

iyi akşamlar kızlar ben bu gün biraz rahatsızım micemi üşütmüşüm dün temizlik yaparken cam kapı acıktı ceryan yaptı herhaldegelelim bu gün neler yedim kahvaltı üçte bir top kek ve cok kücük sucuklu ekmek gezmede 2 pogaca 1 dilim kek ve bir tabak kısır su hic icmedim başkada birşey yemedim 1 saat yürüyüş bu gün yarım saat az yürüdüm cünkı gercekten rahatsızım şimdilik bay birazdan gelirim

geçmiş olsun selmacım kendine dikkat et bacım

merhaba kızlar günaydınlar :teytey::teytey:

çok şükür Aysimanın güzel haberlerini aldık ve içim mutlulukla doldu Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin, hasta olan bütün çocuklara acil şifalar ihsan eylesin:Saruboceq: Asii gözün aydın inan çok ama çok sevindim İnşallah tamamen atlatmıştırŞeniz

kızlar akşam sıcak suyu içmeyi denedim ama 3 fincan ancak içtim gün içinde çok sıvı tükettiğim için sanırım tıkandım-tatlicadiarzu-

günaydın güzeller ayten canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, aysimacık çok korkuttu bizi

bayanlar düyet yöntemleri bölümünde karbonhidrat diyetini okudum çok mantıklı geldi yarından itibaren başlıcam, bugün sabah kahvaltısını bayaaaaa bir abarttımda ben :((((
bugün benim melek kızımın doğum günü var, akşama herkesler bizde kocaman pasta siparişi vermiş eşim hadi bakim dayan pınar nasıl dayanacaksan zaten tartıda + gördüm moralim sıfırladı, bugünü inşallah bir atlatim, ayrıcana ehliyet yazılı sınavını geçtim, pazar günü direksiyon sınavına giricem benim için dua edin kızlar

günaydın güzeller ayten canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, aysimacık çok korkuttu bizi

bayanlar düyet yöntemleri bölümünde karbonhidrat diyetini okudum çok mantıklı geldi yarından itibaren başlıcam, bugün sabah kahvaltısını bayaaaaa bir abarttımda ben :((((
bugün benim melek kızımın doğum günü var, akşama herkesler bizde kocaman pasta siparişi vermiş eşim hadi bakim dayan pınar nasıl dayanacaksan zaten tartıda + gördüm moralim sıfırladı, bugünü inşallah bir atlatim, ayrıcana ehliyet yazılı sınavını geçtim, pazar günü direksiyon sınavına giricem benim için dua edin kızlar

kızının yeni yaşı hayırlı olsun şeker.nice yıllara inşallah
dualarımız seninle şeker

Günaydın Edicim mutlu sağlıklı nice nice senelerea.s.Şeniz

günaydın fıstıklarım :kahve:

Günaydın Şeniz

kızlarya benim hic sıvı tüketmedigimi fark ettim siz böyle yazınca ama ben hic su icemiyorum cok midem bulanıyor eskiden cay icerdim şimdi cayda gitmiyor ac karnına ne yapsam acagba

Canım sıvı tüketmen gerekiyor zorlada olsa ihmal etmeyerimseniben

selma canım zorla kendini içmeyi dene..bit ki çayı yap kendine öyle tüket suyu.sıcak suya limon sık öyle iç susuz olmaz şeker.kilo vermede tıkanır kalırsın
siyah çay ve kahve vücutta su toplamasına yol açıyor özellikle şekerli olunca canım

Back